Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €
*Video je namenjen predstavitvi izdelka. Barve in motivi na videu lahko odstopajo od dejanskih motivov in barv, ki so v ponudbi.

Model za ličenje Eva

Šifra: 3105000 Redna cena: 39,90 €
Dostava: 5-7 delovnih dni
Zaloga po prodajalnah

Opis izdelka

Sedaj se boš lahko učil/-a česanja, pletenja kit, oblikovanja različnih pričesk, kreiranja lakov za nohte in lakiranja, mešanja parfumov in stiliranja. Pričesko ji lahko popestriš z lasnimi vstavki različnih barv in jo urediš vsak dan drugače. Možnosti je toliko, kot imaš idej. Ustvarjaj in se zabavaj!
 
- spremeni barvo las
- uredi nohte
- spremeni videz z lasnim vstavkom
 
LASTNOSTI
* starost: 5+
* nominalna vrednost - LAK ZA NOHTE: vsebina 8ml
* vključuje: glava za oblikovanje frizure, sponka za lase, 2 kom lak za nohte, likalnik za lase (igrača), 3 kom lasni podaljški, krtača za lase, lasnica v obliki zvezdice, lasnica v obliki srca
* Sestavine: Aqua (Water), Polyvinyl Alcohol , Styrene/acrylamide Copolymer, Polysorbate 20 , Mica (Ci 77019), Ci 77891 (Titanium Dioxide), Propylene Glycol, Triethanolamine, Potassium Sorbate. Lahko vsebuje (+/-): Ci 42090, Ci 45410 
 
Dobavitelj: Apollo d.o.o., www.apollo.si 
Proizvajalec: Splash Toys, Francija (izdelano na Kitajskem)
 
Izdelek lahko pušča madeže na tekstilu ali drugih površinah. Izogibajte se stiku s preprogami, oblačili, stenami in pohištvom. Pred uporabo zaščitite igralno površino. Samo za zunanjo uporabo. Izdelek ni hrana – prepovedano je zaužitje.
Varnostni napotki: Laka za nohte ne nanašajte v bližini oči. V primeru stika z očmi, sperite z veliko količino čiste vode in poiščite zdravniško pomoč. 

Podobni artikli

Sušilec za lase z dodatki

Šifra: 56504
9,99 €
SMALL WORLD FASHION

Likalnik za lase z dodatki

Šifra: 5915
19,99 €
GIRLY GIRLZ

Model za ličenje Eva

Šifra: 3105000
39,90 €
TOP MODEL

Top model krtača za lase morska deklica

Šifra: 0010083
6,95 €

Kraljevski lasje

Šifra: 23-732000
26,99 €
DIMIAN

Glava za ličenje in friziranje

Šifra: 80892
34,99 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica