Pikapolonica

Sreča za majhne in velike

Dobrodošli v svetu Pikapolonice, kjer izpolnimo vse otroške želje. Otroške prodajalne Pikapolonica najdete po celotni Sloveniji, s spletno prodajalno Pikapolonica pa se naša prisotnost širi tudi izven slovenskih meja.
Ponosni na dolgoletno tradicijo skrbimo za še lepše otroštvo vaših najmlajših.

 

Naše poslanstvo

Pikapolonica je specializirana prodajalna za otroke, kjer lahko izbirate med kvalitetno, pestro in široko ponudbo opreme, pripomočkov za dojenčke in otroke, didaktičnimi igračami, modnimi in udobnimi otroškimi oblačili. Z izredno širokim prodajanim programom želimo zadovoljiti vse potrebe in želje malčkov ter njihovih staršev. Naše prodajalke vam bodo z veseljem prisluhnile in strokovno svetovale pri izbiri izdelkov.

 

Naša vizija

Naša vizija je s prijetnim nakupovalnim okoljem, prijaznimi in strokovnimi prodajalci ter s širokim prodajnim asortimanom pomagati staršem in vsem, ki se trudijo za srečo in zdrav razvoj otrok. Zadovoljstvo staršev in otrok je tudi naše zadovoljstvo. V prihodnjih letih želimo našo prisotnost na slovenskem trgu še okrepiti.

Prisotni smo tudi na Hrvaškem. Iz leta v leto povečujemo število zaposlenih, ki skrbijo za dobro počutje strank v prodajalnah in znajo strokovno svetovati. Veliko pozornosti in znanja bomo še naprej usmerjali v skrbno izbiro prodajnega programa. Naši izdelki so varni, kakovostni in v skladu z vsemi standardi, ki veljajo na evropskem trgu. Pri tem bomo upoštevali medicinsko in pedagoško plat razvoja otroka ter želje in zahteve kupcev.

 

Prijazno vabljeni v naše prodajalne Pikapolonica!
Pikapolonica, sreča za majhne in velike!

 

Osnovni podatki o podjetju:

AKIDS d.o.o.
Šmartinska cesta 130
1000 Ljubljana
Slovenija

Tel: 01 548 37 00
Fax: +386 2 778 82 51
E-mail: info@pikapolonica.si

Tadeja Šteharnik, direktorica družbe
Matična številka:5708605000
Podjetje je davčni zavezanec pod številko ID DDV: SI66050090

Podjetje je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani - SRG vpisa 2021/2464.

Naslov za vračilo paketa: AKIDS Spletna trgovina, Taborska cesta 34, 1290 Grosuplje

Zapri