Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Torek - dan nosečniških trebuščkov in zadovoljnih dojenčkov

Torek - dan nosečniških trebuščkov in zadovoljnih dojenčkov

 

Drage nosečnice in mamice z dojenčki,

veseli nas, da nam zaupate v tako posebnem obdobju vašega življenje. Želimo, da se pri izboru izdelkov, ki jih potrebujete za vašega dojenčka počutite samozavestno, gotovo in zadovoljno, zato smo vam z nasveti in potrebnimi informacijami v naših prodajalnah z veseljem vedno na voljo. Prav tako vam ponujamo posebne, le vam namenjene ugodnosti. 
 

Ob enem vas vabimo, da postanete tudi članica kluba Pikapolonica, saj vam članstvo omogoča nakup izdelkov po ugodnejših, klubskih cenah.

 

 

Torkova ugodnost za nosečnice in mamice z dojenčki

Skozi vso obdobje vaše nosečnosti in vse do prvega leta starosti vašega dojenčka, vam vsak torek omogočamonakup izbranih izdelkov kar 10%* ugodneje. Popust vam bomo obračunali neposredno ob nakupu. Ob tem pa bomo na vašo klubsko kartico zapisali še dodatni, 3% bonus.

*10% torkov popust za nosečnice in mamice z dojenčki velja na izbrane izdelke z redno ceno, izdelki s klub ceno ali z drugih akcij, so iz te ugodnosti izvzeti. 3% bonus se obračuna od vrednosti nakupa in se zapiše na klubsko kartico.

 

 

Kako do torkovih ugodnosti, če ste v pričakovanju dojenčka?
Postanite članica kluba Pikapolonica. V najbližji prodajalni Pikapolonica nam zaupajte predviden datum (mesec in leto) vašega poroda ter tako uredite vklop torkove ugodnosti za nosečnice in mamice z dojenčki.

Kako do torkovih ugodnosti, če ste mamica dojenčka?
Pristopite h klubu Pikapolonica in nam zaupajte rojstne podatke vašega dojenčka, na podlagi katerih vam vklopimo torkovo ugodnost za nosečnice in mamice z dojenčki. Nato vam vsak torek omogočamo koriščenje ugodnosti, namenjene nosečnicam in mamicam z dojenčki do prvega leta starosti.

 

 


Seznam izdelkov, na katere lahko koristite torkovo ugodnost:

 • igrače za dojenčke (ropotulje, igralne blazine in odejice, igrače za vstavljanje oblik …)
 • avtosedeži in dodatki (senčniki za steklo, zaščita za sedež...)
 • vozički in dodatki (senčniki, prevleke za dež...)
 • stajice, hojice, ležalniki
 • prenosne postelje
 • previjalne mize in blazine
 • postelje, vzmetnice, ograje za posteljo, rjuhe in posteljnina, deke, nepremočjive podloge, splane vreče
 • varuške in varovala
 • stoli za hranjenje
 • oporne blazine, pestunje, kenguruji
 • banjice, kahlice, nastavki za wc, koši za plenice
 • kopalne plenice, plenice za odvajanje
 • plenice in vlažilne robčke
 • blazine za dojenje
 • prsne črpalke in prsne blazinice
 • sterilizatorji
 • dude, stekleničke, nastavki za stekleničke, krtačke za stekleničke, torbice za stekleničke
 • brisače in kopalne rokavičke
 • krtačke za lase
 • Kozmetika: čistilni robčki, vata, vatirane palčke, sredstva za zaščito pred komarji
 • nedrci in pas za po porodu
 • mehčalec
 • oblačila
 • otroška hrana (mleko, kašice, sokovi, čaji...)

10% popust takoj in 3% zapis bonusa lahko koristite ob nakupu izdelkov, ki so namenjeni nosečnicam in dojenčkom v starosti do prvega leta (uporabnost izdelka). Popust velja na izdelke, ki nimajo veljavne klub cene in, ki niso vključeni v druge akcije. Popust je mogoče koristiti v vseh fizičnih prodajalnah Pikapolonica, ni ga pa mogoče koristiti ob nakupu na www.pikapolonica.si.

 

 

Z vašimi podatki bomo ravnali skrbno ter v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo Evropskega parlamenta o varstvu osebnih podatkov (EU) 2016/679

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Pikapoka d.o.o. se zavezuje, da bo z osebnimi podatki ravnala skrbno in v skladu z veljavno zakonodajo in Splošno uredbo Evropskega parlamenta o varstvu osebnih podatkov (EU) 2016/679.

NAMEN OBDELAVE PODATKOV
Na podlagi torkove aktivnosti za nosečnice in mamice z dojenčki zbiramo in obdelujemo vaše naslednje podatke: ime, priimek, naslov, poštna številka, kraj, elektronski naslov in številka mobilnega telefona, previden datum poroda, ime, priimek otroka, rojstni datum otroka.

Vaše osebne podatke, podatke o predvidenem roku poroda in podatke otroka potrebujemo za zagotavljanje koriščenja ugodnosti in obveščanja, ki jo omogočamo nosečnicam in mamicam z dojenčki do starosti 1. leta. Obveščanje poteka po kanalih, ki ste jih izbrali ob vstopu v klub Pikapolonica

IZPIS IZ TORKOVE UGODNOSTI (»Torek je dan nosečniških trebuščkov in zadovoljnih dojenčkov«)
Izpis lahko uredite v katerikoli prodajalni Pikapolonica ali s poslanim elektronskim sporočilom na 
nosecka@pikapolonica.com. Z izpisom prenehajo veljati torkove ugodnosti. Vaše podatke, ki se navezujejo na torkovo aktivnost (predviden datum poroda ali ime, priimek in rojstni datum otroka) bomo prenehali obdelovati po 1. rojstnem dnevu otroka. Podatke o otroku bomo izbrisali po 6. letu starosti

OMEJITEV OBDELAVE ZA NAMEN OBVEŠČANJA IN IZBRIS PODATKOV
Kadarkoli lahko zahtevate takojšen izbris podatkov ali omejitev obdelave za namen obveščanja, ki se navezujejo na torkovo ugodnost (predviden datum poroda, ime, priimek in rojstni datum otroka), na podlagi česar vam le ta prav tako preneha veljati. Izbris lahko uredite preko elektronske pošte na 
nosecka@pikapolonica.com ali v najbližji prodajalni Pikapolonica.

SPREMEMBA, POPRAVEK IN VPOGLED V OSEBNE PODATKE
Podatke lahko kadarkoli spremenite ali zahtevate popravek le teh. To lahko naredite v vseh prodajalnah Pikapolonica ali preko elektronske poste 
nosecka@pikapolonica.com.

Popusta ni mogoče uveljavljati za nakup darilnih bonov, skladno s 16. členom Pravilnika o začetnih formulah za dojenčke in nadaljevalnih formulah za dojenčke in majhne otroke (Uradni list RS, št. 54/07, 2/08 – popr., 8/10 in 38/14) popusta ni mogoče uveljavljati na začetne formule (začetno mleko) in skladno z Zakonom o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/14) popusta ni mogoče uveljavljati na knjige, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev. Pridržujemo si pravico do prekinitve projekta kadarkoli. Spletni nakupi so izključeni. Pridržujemo si pravico do prekinitve projekta kadarkoli.

 
Stranka pridobi pravico do koriščenja popustov z oddajo svojih podatkov, ki jih podjetje Pikapoka d.o.o. varuje v skladu z zakonom o varovanju podatkov.
 

Torek - dan nosečniških trebuščkov in zadovoljnih dojenčkov

Drage nosečnice in mamice z dojenčki, veseli nas, da nam zaupate v tako posebnem obdobju vašega življenje.

Preberite več

Seznam pripomočkov in opreme za dojenčka

Z rojstvom vašega dojenčka so pred vami številne nove izkušnje, izzivi in najlepši trenutki življenja.

Preberite več

Praznuje vaš malček rojstni dan?

Tudi Pikapolonica ga obdari.  

Preberite več

Previjalni kotički in dojilnice

Pikapolonica v skrbi za vaše malčke!

Preberite več

Nočno nakupovanje: Več kot kupite, več prihranite.

Juhu, na www.pikapolonica.si ponovno poteka Nočno nakupovanje, tokrat so popusti še ugodnejši.

Preberite več

Teden nosečnic in mamic dojenčkov

Izkoristite - 15 % popust takoj plus 3 % bonus na kartico na izbrano ponudbo izdelkov.

Preberite več

Podjetja - praznična darila

Po darila za otroke vaših zaposlenih v prodajalno Pikapolonica Ponudba za sindikate, podjetja, vrtce, šole, občine in vse, ki skupinsko obdarujete otroke.

Preberite več

Nagradna igra Kit & Kin

PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI »Povrnemo vaš nakup izdelkov Kit&Kin«

Preberite več

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica