Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

O klubu

 
Vljudno vabljeni v klub Pikapolonica!
Članstvo v klubu Pikapolonica prinaša svojim članom ugodnosti, ki jih nikakor ne smete zamuditi. Nakupi po izredno ugodnih klubskih cenah so članom kluba Pikapolonica na voljo vsak mesec. 
V Pikapolonici vedno skrbimo za bogato prodajno vsebino in dobre nakupne pogoje. Kot član kluba boste vedno obveščeni o novih akcijah in aktualni ponudbi.* 
Vabimo vas da se v klub Pikapolonica včlanite, to lahko storite na spletu s klikom na to povezavo >> VČLANITEV V KLUB PIKAPOLONICA, ali v eni izmed prodajaln Pikapolonica po Sloveniji. 
 
 
Ugodnosti za zveste kupce
Ne spreglejte ugodnosti, ki vam jih prinaša članstvo v klubu Pikapolonica! 
 
NAKUPUJTE PO KLUBSKIH CENAH
Ob vsakem nakupu predložite vašo klubsko kartico in si zagotovite nakup po nižjih, le za vas veljavnih klubskih cenah.
 
BODITE OBVEČENI O AKTUALNIH AKCIJAH
V koliko boste želeli, vas bomo po kanali, ki ste jih izbrali sami, obveščali o aktualnih akcijah in ugodnostih, ki veljajo izključno za člane kluba Pikapolonica. Zaupajte nam vaše podatke ter podatke vaših otrok, saj vas bomo le tako lahko redno obveščali o najnovejši ponudbi in odličnih akcijah.*
 
3% STALNI BONUS
Ob vsakem nakupu vam od vrednosti izdelkov po rednih cenah obračunamo 3 % STALNI BONUS. Ta se zapiše na vašo klubsko kartico. Bonuse zbirate in koristite tekom bonitetnega obdobja:
1. bonitetno obdobje: od 01.01. do 30.06
2. bonitetno obdobje: od 01.07. do 31.12.
 
Koriščenje bonusov
Bonuse na vaši klubski kartici lahko izkoristite že dan po nakupu oz. najkasneje do konca bonitetnega obdobja. 
Bonus je potrebno izkoristiti v enkratnem znesku in ga ni možno izkoristiti delno. Bonus lahko izkoristite pri nakupu v prodajalnah Pikapolonica ob predložitvi klubske kartice. 
Neizkoriščen bonus se po koncu bonitetnega obdobja izbriše. Ponovni zapis izbrisanega bonusa ni mogoč. Z novim bonitetnim obdobjem se bonus sešteva znova.
Bonusa ni mogoče izkoristiti v spletni prodajalni www.pikapolonica.si, saj je ob koriščenju potrebno le-to podpisati.
 
Stanje bonusa na klubski kartici
Trenutno stanje bonusa na vaši klubski kartici se izpiše na računu ob vsakem nakupu. Stanje bonusa lahko preverite v prodajalnah Pikapolonica.
 
BONUS UGODNOSTI VEDNO IN POVSOD
Nakupe po klubskih cenah lahko koristite v vseh prodajalnah Pikapolonica in v prodajalnah Bubamara na Hrvaškem.
 
 
 
DARILNI BONI PIKAPOLONICA
Če ne veste kaj podariti, je darilni bon PIKAPOLONICA odlična ideja za darilo, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Darilni boni Pikapolonica so pakirani v lično darilno kuverto in na voljo v različnih vrednostih: 5 EUR, 10 EUR, 20 EUR in 50 EUR. Za nakup darilnega bona Pikapolonica, sledite tej povezavi >> DARILNI BON
 
SPLETNO NAKUPOVANJE
Za nakupovanje v udobju lastnega doma, vas vabimo v spletno prodajalno www.pikapolonica.si, kjer lahko izkoristite ugodneje klub cene in druge akcijske ugodnosti, pripravljene za člane kluba Pikapolonica.
 
PREVIJALNICE IN DOJILNICE
V prodajalnah Pikapolonica želimo da se mamica ali oče in dojenček počutijo kar najudobneje. Zato smo vsem obiskovalcem, ki nas v prodajalni obiščejo z dojenčkom, zagotovili poseben kotiček, kjer lahko svoje malčke nahranite, previjete in uredite. Previjalnice in dojilnice so na voljo v večini prodajaln Pikapolonica.
 
DARILO OB OTROKOVEM ROJSTNEM DNEVU
Vaš malček praznuje rojstni dan? V najbližji prodajalni Pikapolonica malčka čaka DARILO, kupon za prevzem darila vam pošljemo po poti. Mamica in očka pa bosta lahko izkoristila KUPON UGODNOSTI, ki je priložen dopisu. Posredujte otrokove rojstne podatke v katerikoli prodajalni Pikapolonica ali na www.pikapolonica.si.
V primeru, da še nimate klub kartice Pikapolonica, opravite vpis otrokovih podatkov in včlanitev v klub Pikapolonica tukaj >> VČLANITEV V KLUB
Če že imate klub kartico Pikapolonica, opravite vpis otrokovih tuka >> SPREMEMBA PODATKOV
Več o aktivnosti lahko preberete tukaj MALČKOV ROJSTNI DAN
 
BREZŽIČNI INTERNET
V prodajalnah Pikapolonica vam je na voljo brezžični internet, ki vam omogoča dostop do novosti in akcij v vsakem trenutku in popolnoma brezplačno.
 
NAČINI PLAČILA PO VAŠI MERI
V prodajalnah Pikapolonica lahko vaš nakup poravnate na različne načine, po vaši meri. Nakup v prodajalni Pikapolonica lahko poravnate z gotovino, s plačilnimi karticami, na obroke ali z darilnimi boni Pikapolonica. Nakup v spletni prodajalni www.pikapolonica.si lahko poravnate z gotovino, s plačilno kartico ali s kreditno kartico.
 
POSEBNE UGODNOSTI ZA NOSEČNICE IN MAMICE DOJENČKOV
V prodajalnah Pikapolonica vam vaš lepo zaobljen, nosečniški trebušček ali materinska knjižica vsak torek omogočata takojšen 10 % POPUST pri nakupu potrebščin za vašega prihajajočega družinskega člana. Ugodnost vam pripada tudi, če ste že postali mamica in ste nam zaupali podatke vašega dojenčka.
 
Torkov 10 % POPUST lahko koristite v času nosečnosti in vse do prvega otrokovega rojstnega dne. Prav tako vam obračunamo še dodatni 3 % STALNI BONUS, zapisan na vašo klubsko kartico, ki ga lahko izkoristite že
dan po opravljenem nakupu. Popusti se obračunajo na izdelke z redno ceno. Izdelki s klubsko ceno, ostali popusti in kuponi ugodnosti so iz akcije izključeni.
 
Vse nosečnice v Pikapolonici čaka tudi DARILO ob včlanitvi. Več o aktivnosti lahko preberete tukaj TOREK - DAN NOSEČNIKIH TREBUČKOV IN ZADOVOLJNIH DOJENČKOV
 
SPLOŠNA DOLOČILA PRI UPORABI KLUBSKE KARTICE PIKAPOLONICA:
Splošne pogoje poslovanja s klubsko kartico Pikapolonica lahko preberete TUKAJ, kjer najdete tudi vse dodatne informacije povezane s članstvom.
 
Za pridobitev klubske kartice Pikapolonica je potrebno izpolniti pristopno izjavo in soglašati s Splošnimi pogoji poslovanja s klubsko kartico Pikapolonica ter dodatnimi določili.
Klubska kartica Pikapolonica je namenjena le fizičnim osebam, za podjetja, samostojne podjetnike in zavode klubske ugodnosti ne veljajo.
Kartico predložite na blagajni ob začetku nakupa, saj kasnejši vpis bonusa ni mogoč. S kartico lahko koristite ugodnosti v vseh prodajalnah Pikapolonica. 
Klubska kartica vam zagotavlja nakupe po nižjih, klubskih cenah ter obračunavanje stalnega bonusa v višini 3 % od vrednosti nakupa izdelkov po rednih cenah.
V kolikor ste kartico kluba Pikpaolonica izgubili ali vam je bila odtujena, stroške ponovne izdaje kartice v višini 5 EUR nosite sami, na kartico pa vam bomo zapisali vrednost neizkoriščenega bonusa.
Pridobljene podatke o imetnikih kartic bo podjetje Pikapoka d.o.o. uporabljalo le za interno uporabo in jih varovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Klubska kartica ni prenosljiva.
Vsakršna zloraba povezana s klubsko kartico Pikapolnica se sankcionira.
Dodatna določila: Splošna in dodatna določila poslovanja s klubsko kartico Pikapolonica lahko izdajatelj kartice PIKAPOKA d.o.o. spreminja. Spremembe bodo objavljene na www.pikapolonica.si in stopijo v veljavo v 30 dneh od datuma objave. V kolikor uporabnik uporablja kartico tudi po tem roku, pomeni, da se strinja z novimi splošnimi določili.
Ob kakršnikoli kršitvi ali zlorabi kartice, lahko izdajatelj imetniku kartice le-to nemudoma odvzame in pri tem ne odgovarja za neizkoriščen bonus.
Imetnik klubske kartice Pikapolonica soglaša, da mu izdajatelj kartice PIKAPOKA d.o.o. lahko pošilja informativni in promocijski material po klasični in elektronski poti ter preko mobilnih telefonov. *
S podpisom pristopne izjave imetnik klubske kartice Pikapolonica soglaša s splošnimi in dodatnimi določili.
Postanite član kluba Pikapolonica in kupujte ugodneje!
 
 
SPLOŠNA DOLOČILA PRI KORIŠČENU BONUSOV, ZBRANIH NA KARTICI KLUBA PIKPAOLONICA
Vaš bonus se prične seštevati že s prvim nakupom izdelkov po rednih cenah in se zapiše na vašo klubsko kartico. Zbrani bonus lahko izkoristite že dan po nakupu, najkasneje pa do konca tekočega bonitetnega obdobja.
Neizkoriščen bonus se po koncu bonitetnega obdobja izbriše. Ponovni zapis izbrisanega bonusa ni mogoč. Z novim bonitetnim obdobjem se bonus sešteva znova.
Ob koriščenju zbranega bonusa je potrebno predložiti klubsko kartico, vrednost nakupa pa mora presegati vrednost bonusa. Bonus je potrebno izkoristiti v enkratnem znesku in ga ni možno izkoristiti delno. V primeru nakupa darilnih bonov Pikapolonica se bonus ne obračuna.
Ob izgubi ali kraji klubske kartice Pikapolonica ne prevzemamo odgovornosti za že zbrani bonus.
Zbrani bonusi se iz različnih (dveh ali več) kartic ne seštevajo in niso prenosljivi.
Zbrani bonus ni mogoče zamenjati za denar ali za darilne bone Pikapolonica.
 
POMOČ
Imate težave z uporabo klubske kartice Pikapolonica, ste jo morda izgubili ali kaj podobnega? V kolikor imate kakršna koli vprašanja v povezavi z vašim članstvom v klubu Pikapolonica, nam pišite na naš elektronski naslov: klub@pikapolonica.com.
 
Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.
 
Vljudno vas vabimo da se v klub Pikapolonica včlanite, ob enem pa vas prijazno vabimo v naše prodajalne!
 
*Obveščali vas bomo samo na načine in samo po kanalih, za katere nam boste dali dovoljenje za uporabo.
 

Klubska kartica na mobilnem telefonu

Do vseh ugodnosti kluba Pikapolonica tudi s člansko kartico na mobilnem telefonu.

O klubu

Članstvo v klubu Pikapolonica prinaša svojim članom ugodnosti, ki jih nikakor ne smete zamuditi.

Včlanitev v klub Pikapolonica

Izpolnite pristopno izjavo in postanite član kluba Pikapolonica.

Sprememba podatkov

Sporočite nam spremembo vaših podatkov.

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica