Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Včlanitev v klub Pikapolonica

Članstvo v klubu Pikapolonica se vsekakor izplača, saj boste ob vaših nakupih še dodatno privarčevali. Če še niste član kluba Pikapolonica in bi to želeli postati, izpolnite pristopno izjavo in si tako pridobite klubsko kartico ter s tem pripadajoče ugodnosti.
 
Pristopno izjavo lahko:
- izpolnite na tej spletni strani, (klubsko kartico vam bomo poslali na dom v roku 7 delovnih dni po prejetju pristopne izjave).
- povprašate zanjo v vaši najbližji prodajalni Pikapolonica, (pristopno izjavo izpolnite v prodajalni in jo vrnete prodajalki, ki vam takoj izroči klubsko kartico).
 
Po izpolnitvi pristopne izjave boste v roku 7 delovnih dni včlanjeni v klub Pikapolonica (vse ugodnosti boste lahko koristili šele zatem).
Če želite na spletu takoj nakupovati po ugodnih klubskih cenah, izpolnite pristopno izjavo v procesu nakupa – s klikom na gumb "Registracija" v košarici >> v košarico
 
V kolikor se želite včlaniti v klub nosečnic ali mamic z dojenčkom, pa vas vabimo v najbližjo poslovalnico Pikapolonica.
 
Članstvo v klubu Pikapolonica in s tem pridobljene ugodnosti za člane so namenjene fizičnim osebam in jih ni mogoče izkoristiti kot pravna oseba ali samostojni podjetnik.
 
Vse akcije, popusti in druge ugodnosti so namenjene članom kluba Pikapolonica.
 
Več o članstvu v klubu lahko preberete tukaj >> O klubu ali tukaj >> Splošni pogoji poslovanja s klubsko kartico Pikapolonica
 
 
 

Pristopna izjava

Hiša Stanovanje Drugo
Ime in priimek otroka: Datum rojstva:
Ime in priimek otroka: Datum rojstva:
Ime in priimek otroka: Datum rojstva:
Ime in priimek otroka: Datum rojstva:
Ime in priimek otroka: Datum rojstva:

DA, soglašam z obdelavo osebnih podatkov otrok z namenom obveščanja (na označene načine) o aktivnostih, ki jih Pikapoka d.o.o. izvaja za otroke (npr. voščila ob roj. dnevih otroka in podobno).

 
Soglašam z obdelavo svojih osebnih podatkov in podatkov otrok z namenom kvalitetnega zagotavljanja in obveščanja o članskih ugodnostih, ki so zapisane v Splošnih pogojih poslovanja s klubsko kartico Pikapolonica, za pripravo posebnih ponudb ter o aktivnostih, ki so namenjene otrokom članov kluba Pikapolonica ter, da me o vseh aktivnostih obveščate na načine, ki jih bom sam izbral/a.

Domači naslov E-Mail GSM


* Soglašam s splošni pogoji poslovanja s klubsko kartico Pikapolonica

Klubska kartica na mobilnem telefonu

Do vseh ugodnosti kluba Pikapolonica tudi s člansko kartico na mobilnem telefonu.

O klubu

Članstvo v klubu Pikapolonica prinaša svojim članom ugodnosti, ki jih nikakor ne smete zamuditi.

Včlanitev v klub Pikapolonica

Izpolnite pristopno izjavo in postanite član kluba Pikapolonica.

Sprememba podatkov

Sporočite nam spremembo vaših podatkov.

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica