Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

O nas

Otroške prodajalne Pikapolonica so razporejene na 34 lokacij po Sloveniji. Ponosni na dolgoletno tradicijo skrbimo za še lepše otroštvo vaših malčkov.

Naše poslanstvo

Pikapolonica je specializirana prodajalna za otroke, kjer lahko izbirate med kvalitetno, pestro in široko ponudbo opreme, pripomočkov za dojenčke in otroke, didaktičnimi igračami, modnimi in udobnimi otroškimi oblačili. Z izredno širokim prodajanim programom želimo zadovoljiti vse potrebe in želje malčkov ter njihovih staršev. Naše prodajalke vam bodo z veseljem prisluhnile in strokovno svetovale pri izbiri izdelkov.

Naša vizija

Naša vizija je s prijetnim nakupovalnim okoljem, prijaznimi in strokovnimi prodajalci ter s širokim prodajnim asortimanom pomagati staršem in vsem, ki se trudijo za srečo in zdrav razvoj otrok. Zadovoljstvo staršev in otrok je tudi naše zadovoljstvo. V prihodnjih letih želimo našo prisotnost na slovenskem trgu še okrepiti. 

Prisotni smo tudi na Hrvaškem. Iz leta v leto povečujemo število zaposlenih, ki skrbijo za dobro počutje strank v prodajalnah in znajo strokovno svetovati. Veliko pozornosti in znanja bomo še naprej usmerjali v skrbno izbiro prodajnega programa. Naši izdelki so varni, kakovostni in v skladu z vsemi standardi, ki veljajo na evropskem trgu. Pri tem bomo upoštevali medicinsko in pedagoško plat razvoja otroka ter želje in zahteve kupcev.

Prijazno vabljeni v naše prodajalne Pikapolonica!
Pikapolonica, sreča za majhne in velike!

 


Osnovni podatki o podjetju:

Pikapoka d.o.o
Slomškova ulica 3
2250 Ptuj
Slovenija

Tel:  +386 8 200 86 00
Fax: +386 2 778 82 51
E-mail: info@pikapolonica.com

Silva Volgemut, direktor družbe
Matična številka: 1666223
Podjetje je davčni zavezanec pod številko ID DDV: SI91075220
Podjetje je vpisano v register pri okrožnem sodišču na Ptuju, št. reg. vpisa 1/09742/00.
Podjetje je član Gospodarske zbornice.
Poslujemo v slovenskem jeziku.

 

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica