Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Splošni pogoji unovčitve darilnega bona Pikapolonica

Splošni pogoji unovčitve darilnega bona Pikapolonica

Izdajatelj darilnega bona je Pikapoka d.o.o., Slomškova ulica 3, 2250 Ptuj.

Darilni boni Pikapolonica so na voljo v naslednjih zneskih:
- 5 EUR
- 10 EUR
- 20 EUR
- 50 EUR

Kupite jih lahko v vseh prodajalnah Pikapolonica po Sloveniji, v obratovalnem času prodajalne ali na www.pikapolonica.si.

 1. Darilni bon je dokument, ki ga podjetje izda proti plačilu v obliki listine in se ga obravnava kot plačilno sredstvo v prodajalnah Pikapolonica.
 2. Darilnega bona ni mogoče uporabiti kot plačilno sredstvo na www.pikapolonica.si.
 3. Vplačilo darilnih bonov je možno opraviti z gotovino, plačilno kartico ali kreditno kartico.
 4. Darilni bon Pikapolonica lahko imetnik unovči v prodajalnah Pikapolonica, z izjemo nakupa v spletni prodajalni www.pikapolonica.si. Čas veljavnosti darilnega bona je natisnjen na darilnem bonu.
 5. Darilni bon lahko unovči imetnik bona, brez kakršnekoli identifikacije.
 6. Darilni bon preneha veljati ob unovčitvi, s potekom veljavnosti darilnega bona ali iz razlogov v točki 10. in 11., v teh splošnih pogojih.
 7. Darilni bon imetnik unovči tako, da bon predloži v prodajalni kot plačilo ob nakupu blaga. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. Če je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona se razlika do polne vrednosti bona ne vrača.
 8. Imetnik darilnega bona lahko darilni bon prenese na tretjo osebo brez omejitev. Prenos se opravi z izročitvijo darilnega bona. Nov imetnik s prenosom pravic iz darilnega bona pridobi vse pravice, ki jih je imel prejšnji imetnik.
 9. Darilnega bona ni mogoče zamenjati za denar.
 10. Na darilnem bonu ni dovoljeno ničesar pisati, brisati, črtati ali popravljati. V nasprotnem primeru se šteje darilni bon za neveljavnega.
 11. V prodajalni lahko darilni bon zavrnejo, če ugotovijo, da je darilni bon ponarejen, da je poškodovana črtna koda, da je darilni bon popisan, ali poškodovan do stopnje, da se vsebine bona ne da razbrati ali da ob predložitvi manjka več kot 49 % površine celotnega darilnega bona.
 12. Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršnikoli povezavi z darilnimi boni se rešujejo sporazumno. V nasprotnem primeru bo spor reševalo pristojno sodišče na Ptuju.

Ptuj, 3. 7. 2018

 

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica