Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Splošni pogoji elektronskih promocijskih sporočil

Splošni pogoji elektronskih promocijskih sporočil.
 
Ti splošni pogoji določajo načine izvajanja storitve prejemanja masovnih promocijskih sporočil preko elektronske pošte in SMS sporočil (v nadaljevanju »storitev«) podjetja Pikapoka d.o.o., Slomškova ulica 3, 2250 Ptuj, matična številka: 1666223, vpisanega v register pri okrožnem sodišču na Ptuju, št. reg. vpisa 1/09742/00 (v nadaljevanju »pošiljatelj«). Tehnični izvajalec storitve je Pikapoka d.o.o (za elektronska pošta) in podjetje 7S d.o.o. (za SMS sporočila) (v nadaljevanju »izvajalec storitve«). Izvajalec storitve odgovarja za tehnično izvedbo storitve. S prijavo na storitev se uporabnik storitve strinja in potrjuje te Splošne pogoje, ki so objavljeni na spletni strani www.pikapolonica.si
 
1. Opis storitve
Storitev lahko uporabljajo vsi uporabniki elektronskega naslova in uporabniki z veljavno mobilno telefonsko številko v Sloveniji. Predpogoj za uporabo storitve je, da se uporabnik v celoti seznani, sprejeme in potrdi strinjanje s Splošnimi pogoji za uporabo te storitve. Podjetje Pikapoka d.o.o. stranko obvešča o ugodnostih in ne določa nobenih obveznosti, še posebej nobenih obveznosti povezanih z nakupovanjem. Namen elektronskih promocijskih sporočil je obveščanje uporabnikov o rednih ali glede na podatke prilagojenih ponudb in promocijskih aktivnostih pošiljatelja (aktualnih ugodnostih, ponudbi in popustih).
 
Osebni podatki se obdelujejo le za namene obveščanja s strani pošiljatelja.
 
1.1. Prijava na storitev
Uporabnik se lahko na storitev prijavi na več načinov:
 • PRIJAVA NA PREJEMANJE SPOROČIL PREKO ELEKTRONSKE POŠTE
  Uporabnik se lahko prijavi na prejemanje elektronskih promocijskih sporočil:
  • ?z včlanitvijo v klub Pikapolonica na prodajnem mestu ali na www.pikapolonica.si in označitvijo ustreznega načina obveščanja, 
  • z vnosom e-naslova na www.pikapolonica.si v polje »Prijava na e-novice« in s potrditvijo povezave v potrditvenem e-sporočilu, ki ga prejme na vpisan e-naslov. Pred potrditvijo povezave v potrditvenem e-sporočilu na storitev uporabnik na storitev ni prijavljen. S potrditvijo povezave je uporabnik umeščen na seznam prejemnikov e-sporočil kluba Pikapolonica. Pri tej obliki prijave se uporabnik ne včlani v klub Pikapolonica in ni upravičen do koriščenja ugodnosti, ki veljajo za člane kluba Pikapolonica in so zapisane v Splošnih pogojih poslovanja s klubsko kartico Pikapolonica.
 • PRIJAVA NA PREJEMANJE SPOROČIL PREKO SMS SPOROČIL
  Uporabnik se lahko prijavi na prejemanje SMS promocijskih sporočil:
  • ?z včlanitvijo v klub Pikapolonica na prodajnem mestu ali na www.pikapolonica.si in označitvijo ustreznega načina obveščanja, 
  • s poslanim SMS sporočilo z vsebino PIKAPOLONICA na številko 3939 in sledenjem navodilom, ki jih uporabnik prejme v povratnem sporočilu.

Uporabnik se je pri prijavi na storitev ali ob uporabi storitve dolžan v celoti seznaniti s Splošnimi pogoji elektronskih promocijskih sporočil.

 
1.2. Odjava od storitve 
Uporabnikom je stalno omogočena možnost brezplačne in enostavne odjave od storitve. 
 
 • ODJAVA OD PREJEMANJA SPOROČIL PREKO ELEKTRONSKE POŠTE
  Za odjavo od prejemanja elektronskih sporočil pošiljatelja uporabnik pošlje elektronsko sporočilo z zadevo »ODJAVA« in jedrom sporočila, ki vsebuje ključno besedo »ODJAVA« in elektronski naslov na katerega sporočila prejema (primer: ODJAVA andrej.novak@email.si), na naslov mailing@pikapolonica.com. 
 • ODJAVA OD PREJEMANJA SPOROČIL PREKO SMS SPOROČIL
  Za odjavo od prejemanja SMS sporočil pošiljatelja uporabnik pošlje SMS sporočilo z vsebino PIKAPOLONICA STOP na 3939.
 
Odjavo bomo uredili v zakonsko predpisanem obdobju. 
 
1.3. Sprememba podatkov v storitvi
Uporabnik lahko spremeni podatke, s katerimi se je prvotno prijavil na storitev. 
 
To stori tako, da na spletni strani pikapolonica izpolni obrazec za spremembo podatkov (https://www.pikapolonica.si/info/klub/sprememba-podatkov).
 
1.4. Cenik storitve 
Uporaba storitve je brezplačna. Vsako uporabniku poslano elektronsko in/ali SMS sporočilo je za uporabnika brezplačno. 
 
1.5. Ugodnosti ob prijavi
Ob prijavi v storitev uporabnik prejme ugodnost, ki je odvisna od načina obveščanja, na katerega se prijavi:
 • Ob potrditvi prijave na prejemanje sporočil preko elektronske pošte prejme uporabnik na vpisan elektronski naslov unikatno kodo za 3 EUR popusta ob nakupu nad 30 EUR.
 • Ob potrditvi prijave na prejemanje sporočil preko SMS sporočil prejme uporabnik povratno sporočilo z unikatno kodo za 15 % popust na izdelek z redno ceno po izbiri.

Uporabnik lahko posamezno kodo za popust koristi le enkrat, ob nakupu v spletni prodajalni www.pikapolonica.si. 
 
Popust se obračuna v košarici ob vnosu kode za popust in ne velja za nakup izdelkov, ki so določeni pod točko Akcije in kuponi ugodnosti v spletni prodajalni Pikapolonica v Splošnih pogojih poslovanja spletne prodajalne podjetje Pikapoka d.o.o. (https://www.pikapolonica.si/info/splosni-pogoji). 
 
 
2. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov uporabnika 
Uporabnik zagotavlja in nosi izključno odgovornost, da so posredovani podatki pravilni in točni. Pošiljatelj se zavezuje, da bo skrbno in v skladu z zakonodajo Republike Slovenije varoval vse osebne podatke uporabnikov, ki z uporabo storitve pošiljatelju dovoljujejo zbiranje, obdelovanje in hranjenje njihovih osebnih podatkov za namene delovanja storitve, statistične namene in analize ter da jih brez predhodne uporabnikove pisne privolitve ne bo posredoval tretjim osebam, razen zunanjim pogodbenim izvajalcem, ki podatke obdelujejo izključno v imenu in po navodilih pošiljatelja.
 
Posredovane podatke bo pošiljatelj hranil do odjave uporabnika. 
 
Pošiljatelj omogoča uporabniku vpogled v njegove osebne podatke, ki jih za namen storitve podjetje hrani in obdeluje. Podjetje jih bo na zahtevo člana posredovalo v elektronski obliki obliki v zakonsko predpisanem roku.
 
Uporabnik lahko do podatkov dostopa tako, da na naslov mailing@pikapolonica.com pošlje zahtevo za vpogled v podatke, z zadevo »VPOGLED«.
 
Uporabnik lahko zahteva izbris podatkov, to stori tako, da na naslov mailing@pikapolonica.com pošlje zahtevo po izbrisu podatkov iz evidence, ki jih je uporabnik podjetju posredoval nakaterega od zgoraj navedenih načinov, z zadevo »IZBRIS IZ EVIDENCE«.
 
Ponudnik za potrebe opravljanja svojih storitev zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke (registracija stranke):
- naslov elektronske pošte,
- IP naslov
 
V primeru "vdora" v bazo oz. v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti za posledice. Vsekakor pa bo podjetje Pikapoka d.o.o. izvedlo vse potrebne in zakonsko predpisane ukrepe. 
 
3. Zavrnitev odgovornosti 
Uporabnik je seznanjen in sprejema, da:
Sistem pošiljanja sporočil in prenos drugih vsebin ni popolnoma in absolutno varen in zanesljiv, pri čemer se organizator storitve zavezuje spoštovati vse zakonske določbe o varstvu osebnih podatkov.
Pošiljatelj ne more zagotavljati popolnega zadovoljstva uporabnika s storitvijo.
Pošiljatelj ne more zagotavljati enakovrednih pogojev pri dejavnikih, ki niso pod njegovim nadzorom.
Pošiljatelj ne odgovarja za vsebino, ki si jo med seboj izmenjujejo uporabniki in/ali operaterji.
Pošiljatelj ne more zagotavljati delovanja storitve v primeru izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile delovanje storitve ter ne odgovarja za primere višje sile.
Uporabnik je v celoti odgovoren za vse posredovane podatke v storitev, pri čemer pod nobenim pogojem in načinom pošiljatelj ali izvajalec storitve nista odgovorna za kakršnokoli škodo, ki bi jo uporabnik utrpel.
Uporabnik nosi vso odgovornost za ustrezno zaščito vseh podatkov na nosilcih (mobilni telefon, tablični računalnih, osebni računalnik), da organizator storitve ne odgovarja za kakršnokoli škodo v primeru izgube teh podatkov ter ne odgovarja za nedelovanje storitve v primeru tehnične neustreznosti opreme uporabnika.
 
4. Splošni pogoji in navodila za uporabo 
Pogoj za uporabo je, da se uporabnik strinja s Splošnimi pogoji elektronskih promocijskih sporočil. S potrditvijo teh splošnih pogojev uporabnik izrecno pristane na vse pogoje v zvezi s storitvijo ter izjavi, da je v celoti seznanjen s storitvijo.
 
5. Kršitve 
Izvajalec storitve bo brez predhodnega opozorila izključil vse uporabnike, ki delujejo v nasprotju s splošnimi pogoji in navodili za uporabo, veljavnimi zakonskimi in podzakonskimi predpisi.
 
6. Splošno 
Pošiljatelj lahko v vsakem trenutku spremeni pogoje storitev, če to zahtevajo vzroki tehnične, komercialne narave, zakonske narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Vsaka sprememba bo predhodno ustrezno objavljena na javno dostopnem mediju. V kolikor uporabnik ne bi sprejel spremenjenih pogojev storitve, mu organizator storitve lahko prepreči dostop do storitve. Pošiljatelj bo o vseh spremembah in novostih svoje uporabnike obveščal na vseh mestih, kjer so objavljeni splošni pogoji in navodila za uporabo storitve. Uporaba storitve je mogoča v slovenskem jeziku. Splošni pogoji in navodila za uporabo storitve so v izvirniku pripravljeni v slovenskem jeziku.
 
Pikapoka d.o.o., maj 2018
 

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica