Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Splošni pogoji poslovanja s klubsko kartico Pikapolonica

Splošni pogoji poslovanja s klubsko kartico Pikapolonica

1. PRIDOBITEV KLUBSKE KARTICE PIKAPOLONICA

Za sklenitev pogodbe o članstvu v klubu Pikapolonica in za pridobitev klubske kartice je potrebno izpolniti pristopno izjavo in soglašati s Splošnimi pogoji poslovanja s klubsko kartico Pikapolonica. Klubska kartica je namenjena fizičnim osebam in je brezplačna. Predložiti jo je potrebno na blagajni, ob začetku nakupa, saj kasnejši vpis bonusa ni mogoč. Pravne osebe in samostojni podjetniki klubske kartice in z njo povezanih ugodnosti ne morejo pridobiti.

Klubsko kartico Pikapolonica je mogoče pridobiti tudi z izpolnitvijo pristopne izjave na spletni strani www.pikapolonica.si. V tem primeru bo kartica prispela na naslov v roku 14 dni od uspešno oddane pristopne izjave.

 

1.1 Odstop od članstva v klubu Pikapolonica

Odstop od članstva v klubu Pikapolonica lahko član uredi v prodajalnah Pikapolonica, na veljavnem obrazcu ODSTOP OD ČLANSTVA V KLUBU PIKAPOLONICA. S tem se prekinejo tudi vse ugodnosti, ki jih član kluba ima, prav tako se njegovi podatki izbrišejo.

2. KLUB KARTICA PIKAPOLONICA

Klubska kartica Pikapolonica je kartica zvestobe, ki imetniku ob predložitvi omogoča vrsto ČLANSKIH UGODNOSTI, kot so:

  • nakup izdelkov po veljavnih, ugodnejših KLUBSKIH CENAH,
  • obračunavanje STALNEGA BONUSA v višini 3 % od vrednosti nakupa izdelkov po rednih cenah (višina stalnega bonusa se lahko spremeni brez predhodnega obvestila),
  • posebne akcije s popusti za člane kluba, darila ob nakupu in podobno,
  • koriščenje ugodnosti „Torek je dan nosečniških trebuščkov in zadovoljnih dojenčkov“ (nosečnicam in mamicam z dojenčki do 1. leta starosti omogočamo nakup izbranih izdelkov z 10 % popustom takoj ter pripisom 3 % bonusa od vrednosti nakupa na klubsko kartico), v kolikor član izpolnjuje še druge pogoje te aktivnosti,
  • na izdelke Babyzen se ne upošteva 10 % popust na "Torek - dan nosečniških trebuščkov in zadovoljnih dojenčkov" ne velja",
  • ugodnejši nakupi na www.pikapolonica.si,
  • prejemanje posebnih ponudb, prilagojenih nakupnim navadam posameznikov po izbranih kanalih,
  • brezplačno članstvo v klubu Pikapolonica,
  • obveščanje o aktualnih ponudbah
  • koriščenje aktualnih aktivnosti, ki so namenjeni otrokom članov kluba (kot je voščilo ob. rojstnem dnevu,..) in so zapisane na www.pikapolonica.si

Vsakršna zloraba klubske kartice in z njo povezanih ugodnosti se sankcionira.

 

2. 1. KLUBSKE CENE

Klubske cene izdelkov veljajo za člane kluba Pikapolonica. Članstvo v klubu Pikapolonica se izkaže s predložitvijo klubske kartice.

 

2.2. STALNI BONUS

2.2.1. Obračunavanje STALNEGA BONUSA

Stalni bonus v višini 3 % se prične obračunavati in seštevati že s prvim nakupom izdelkov po rednih cenah. Obračunana vrednost se zapiše na klubsko kartico ter se izpiše na računu.

 

2.2.2. Koriščenje zbranega STALNEGA BONUSA na kartici

Zbrani bonus na vaši klubski kartici lahko koristite že dan po nakupu, najkasneje pa do konca tekočega bonitetnega obdobja. Bonitetni obdobji sta dve v letu, prvo traja od 1. 1. do 30. 6., in drugo bonitetno obdobje od 1. 7. do 31. 12.. Neizkoriščen bonus se po koncu tekočega bonitetnega obdobja izbriše. Ponovni zapis neizkoriščenega bonusa ni mogoč. Z novim bonitetnim obdobjem se bonus znova sešteva. Ob koriščenju zbranega bonusa je potrebno predložiti klubsko kartico, vrednost nakupa pa mora presegati vrednost bonusa. Bonus je potrebno izkoristiti v enkratnem znesku in ga ni mogoče koristiti delno. Koriščenje je možno v vseh fizičnih prodajalnah Pikapolonica. Zbrani bonus ni mogoče zamenjati za denar ali za darilne bone Pikapolonica. V primeru tehničnih težav, ki ovirajo nemoteno delovanje računalniškega sistema Pikapoka d.o.o. ne zagotavlja koriščenja bonusa na kartici.

 

2.2.3. Ostala določila STALNEGA BONUSA

V primeru nakupa darilnih bonov Pikapolonica se 3 % stalni bonus ne obračuna. Ob izgubi ali kraji klubske kartice Pikapolonica ne prevzemamo odgovornosti za že zbrani in neizkoriščen bonus. V kolikor želite izgubljeno ali ukradeno kartico ponovno pridobiti, znaša strošek 5,00 eur, ki ga nosite sami, na kartico pa vam bomo zapisali vrednost neizkoriščenega bonusa. Duplikat klubske kartice je možno naročiti v vseh prodajalnah Pikapolonica z obrazcem OBRAZEC ZA NAROČILO DUPLIKATA KARTICE KLUBA PIKAPOLONICA. Zbrani bonusi se iz različnih kartic ne seštevajo in niso prenosljivi. Prav tako niso prenosljive številke klubskih kartic.

 

2.3. OSTALE UGODNOSTI ZA ČLANE KLUBA PIKAPOLONICA

Za člane kluba Pikapolonica redno pripravljamo aktivnosti, ki omogočajo ugodnejše nakupe. Gre za posebne akcije s popusti, ki so lahko krajše ali daljše veljave ter akcije namenjene določeni ciljni skupini kupcev in druge promocijske aktivnosti. Vse veljavne akcije, aktivnosti in pogoji povezani z njimi so v času njihove veljave dostopni na www.pikapolonica.si in v prodajalnah Pikapolonica.

 

3. OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

Za pridobitev klubske kartice Pikapolonica je potrebno izpolniti pristopne podatke z naslednjimi točnimi in resničnimi osebnimi podatki (ime, priimek, naslov, poštna številka, kraj, e-naslov in številka mobilnega telefona). Podjetje Pikapoka d.o.o. ne odgovarja za točnost osebnih podatkov svojih članov, se pa zavezuje, da bo z njimi ravnala skrbno in v skladu z veljavno zapisano zakonodajo.

 

3.1. Namen obdelave podatkov

Osebne podatke Pikapoka d.o.o. potrebuje za informiranje članov kluba Pikapolonica o aktualnih klubskih ugodnostih, ponudbi in popustih, o stanju in koriščenju bonusov, za pripravo in posredovanje rednih ali glede na podatke prilagojenih ponudb. Informiranje poteka na različne načine, kot so elektronska pošta, mobilna naprava in na domači naslov. Načine informiranja člani kluba na pristopni izjavi izberejo in označijo sami. S predložitvijo klubske kartice Pikapolonica Pikapoka d.o.o. beleži podatke o posameznem nakupu člana. Gre za podatke o članu ter podatke o izdelkih, cenah, kraj, datum, čas nakupa, plačilno sredstvo ter ugodnosti, ki so bile izkoriščene ob nakupu, kot so klubske cene, popusti, kuponi ugodnosti ter druge članske ugodnosti. Navedene podatke Pikapoka d.o.o. potrebuje za uveljavljanje klubskih ugodnosti ter oblikovanje kupcem prilagojenih ponudb, kot so npr. za ugodnosti vezane na aktivnost »Torek dan nosečniških trebuščkov in zadovoljnih dojenčkov«, izvajanje aktivnosti, ki so namenjene otrokom članov kluba in podobno. Prav tako podatke potrebuje za preučevanje kupnih navad, za izboljšanje posamezniku namenjenih ponudb ter za dvig splošnega zadovoljstva kupcev, reševanje reklamacij in drugih morebitnih težav.

 

3.2. Pravica do ugovora pri obdelavi osebnih podatkov, pravica do omejitve obdelave podatkov in pravica do izbrisa osebnih podatkov člana

Člani kluba Pikapolonica lahko kadarkoli začasno ali trajno ugovarjajo obdelavi svojih osebnih podatkov za namen obveščanja o novostih in ugodnostih v ponudbi, aktualnih akcijah ter drugih aktivnostih, ki so namenjene članom kluba. Pra tako ima pravico do omejitve uporabe njegovih podatkov s strani podjetja Pikapoka d.o.o. Ugovor pa ni mogoč, kadar gre za obveščanje, ki je povezano z informacijami o stanju bonusa, spremembah v Splošnih pogojih poslovanja s klub kartico ter drugimi, za članstvo v klubu, pomembnih informacij, za katere Pikapoka d.o.o. meni, da je obvestilo članom potrebno. Član kluba ima tudi pravico do izbrisa svojih osebnih podatkov pri podjetju Pikapoka d.o.o., vendar s tem prekine članstvo v klubu in izgubi vse članske ugodnosti. Za to je na voljo obrazec ODSTOP OD ČLANSTVA V KLUBU PIKAPOLONICA. Član kluba lahko začasno ali trajno prekliče oz. spremeni posamezen način obveščanja (domači naslov, elektronska pošta, mobilni telefon). V bazi podatkov bo podjetje Pikapoka d.o.o. spremembe zavedlo v zakonsko veljavnem roku. Za pravico do ugovora pri obdelavi osebnih podatkov in za pravico do omejitve obdelave ter za uveljavljanje pravice do izbrisa podatkov je v prodajalnah Pikapolonica in na www.pikapolonica.si na voljo obrazec OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV.

 

3.3. Sprememba osebnih podatkov

Člani kluba Pikapolonica lahko kadarkoli spremenijo in dopolnijo svoje osebne podatke. Spremembe pa bodo v bazi podjetja Pikapoka d.o.o. zavedene v zakonsko predpisanem roku. Za to je na voljo v vseh prodajalnah Pikapolonica in na www.pikapolonica.si OBRAZEC ZA SPREMEMBO PODATKOV ČLANA KLUBA PIKAPOLONICA. Podatke lahko spremenite tudi na tej povezavi >>> https://www.pikapolonica.si/info/klub/sprememba-podatkov

 

3.4. Rok hrambe podatkov

Pikapoka d.o.o. bo podatke o članu kluba Pikapolonica hranilo vse dokler član kluba ne preklice članstva ali Pikapoka d.o.o. prekliče veljavnost klubske kartice, o čemer člana kluba pisno obvesti. V tem primeru se osebni podatki hranijo še 5 let po preklicu veljavnosti.

 

3.5. Vpogled v osebne podatke in pravica do prenosljivosti podatkov

Pikapoka d.o.o omogoča članom kluba Pikapolonica vpogled v njegove osebne podatke, ki jih podjetje hrani in obdeluje. Podjetje jih bo na zahtevo člana posredovala v elektronski obliki obliki v zakonsko predpisanem roku.

Pikapoka d.o.o. osebnih podatkov članov kluba Pikapolonica ne posreduje tretjim osebam, razen zunanjim pogodbenim izvajalcem, ki podatke obdelujejo izključno v imenu in po navodilih Pikapoka d.o.o. (npr. tiskarji, oglaševalske agencije).

 

4. DOKONČNA DOLOČILA

Splošni pogoji poslovanja s klubsko kartico Pikapolonica so na voljo v vseh prodajalnah Pikapolonica in na www.pikapolonica.si. Pikapoka d.o.o. si pridržuje pravico do njihovih sprememb in dopolnitev, spremenjeni oz. dopolnjeni Splošni pogoji poslovanja s klubsko kartico pa stopijo v veljavo 15 dni po njihovi objavi na www.pikapolonica.si. V kolikor član kluba po objavi ne prekliče članstva v klubu, se šteje, da se strinja in sprejema navedene spremembe. Podjetje Pikapoka d.o.o. se zavezuje, da bo z osebnimi podatki članov kluba ravnalo skrbno in v skladu z veljavno zakonodajo. Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov za Pikapoka d.o.o. je dosegljiva po elektronski pošti osebni.podatki@pikapolonica.com.

 

Pikapoka d.o.o., maj 2018

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica