Čudovite ideje za obdarovanje vaših najmlajših

Pričakovanje darila v očeh najmlajših prižge iskrice, vznemirjeno se sprašujejo, če jih v darilni škatli ali vrečki res pričakalo tisto, kar so si najbolj zaželeli. Hkrati je lahko za starše, babice in ostale odrasle izbira prave igrače včasih pravi izziv. Igrača mora biti primerna glede na to, koliko je otrok star in v katerem razvojnem obdobju je. Tako bo igra prijetna, hkrati pa bo spodbujala otrokov razvoj. Da bo odločitev lažja, smo za vas pripravili izbor najlepših darilih za otroke.

Izbor daril glede na starost

Darila za dojenčke

Pisani vrtiljaki, ropotuljice, igralne blazine in druge igrače bodo spodbudile dojenčkov razvoj čutil in postavile trdno osnovo za nadaljnji razvoj igre.

Darila za malčke

Od prvih korakov do učenja govora. Preproste sestavljanke, poganjalčki in igrače, ki spodbujajo govor bodo v tem obdobju prejele največ zanimanja s strani malih navihančkov.

Darila za predšolske otroke

Prehod v domišljijski svet, kjer se igra nikoli ne konča. Kuhinje za igro vlog, lego kocke in igre, ki jih bodo pripravile na vstop v šolo, bodo v tem času največji hit.

Darila med 5. in 8. letom

Punčke Barbie, Spin Fighters in druge trendi igrače bodo navdušile. Ne pozabite tudi na družabne igre ali igre, ki pomagajo pri učenju.

Darila za otroke od 8. leta

Zapleteni kompleti lego, družabne igre in hitri avtomobili na daljinsko vodenje bodo navdušili tudi najbolj zahtevne.

Še vedno ne veste, kaj izbrati?

Če ne veste, kaj podariti, je darilna kartica Pikapolonica odlična ideja za darilo, s katerim zagotovo ne boste zgrešili.

Izbor daril glede na blagovno znamko

Zapri