Čudovite ideje za izbiro igrač za vaše najmlajše

Pričakovanje igrače v očeh najmlajših prižge iskrice, vznemirjeno se sprašujejo, če so jim starši kupili tisto, kar so si najbolj želeli. Hkrati je lahko za starše, babice in ostale odrasle izbira prave igrače včasih pravi izziv. Igrača mora biti primerna glede na to, koliko je otrok star in v katerem razvojnem obdobju je. Tako bo igra prijetna, hkrati pa bo spodbujala otrokov razvoj. Da bo odločitev lažja, smo za vas pripravili izbor najboljših igrač glede na starost otroka.

Izbor igrač glede na starost

Igrače za dojenčke

Pisani vrtiljaki, ropotuljice, igralne blazine in druge igrače bodo spodbudile dojenčkov razvoj čutil in postavile trdno osnovo za nadaljnji razvoj igre.

Igrače za malčke

Od prvih korakov do učenja govora. Preproste sestavljanke, poganjalčki in igrače, ki spodbujajo govor bodo v tem obdobju prejele največ zanimanja s strani malih navihančkov.

Igrače za predšolske otroke

Prehod v domišljijski svet, kjer se igra nikoli ne konča. Kuhinje za igro vlog, lego kocke in igre, ki jih bodo pripravile na vstop v šolo, bodo v tem času največji hit.

Igrače med 5. in 8. letom

Punčke Barbie, Spin Fighters in druge trendi igrače bodo navdušile. Ne pozabite tudi na družabne igre ali igre, ki pomagajo pri učenju.

Igrače za otroke od 8. leta

Zapleteni kompleti lego, družabne igre in hitri avtomobili na daljinsko vodenje bodo navdušili tudi najbolj zahtevne.

Še vedno ne veste, kaj izbrati?

Če ne veste, kaj podariti, je darilna kartica Pikapolonica odlična ideja za darilo, s katerim zagotovo ne boste zgrešili.

Izbor igrač glede na blagovno znamko

Zapri