Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Čistilo za stekleničke, 300 ml

Šifra: 9570000 Redna cena: 3,90 €
Dostava: 5-7 delovnih dni
Zaloga po prodajalnah

Opis izdelka

Čistilo, posebej zasnovano za čiščenje steklenic za hranjenje, dud in drugih dodatkov za dojenčke. Formula vsebuje sestavine naravnega izvora. Dermatološko testirano na občutljivi koži. Brez barvil in vonja. 
 
NAVODILA: Razredčena uporaba: zmešajte 5 ml (1 čajna žlička) detergenta v 2 L vode. Temeljito sperite z vodo. Neposredna uporaba: nanesite 1 - 2 ml (1 kavna žlička) detergenta neposredno na predmet čiščenja ali na gobo. Temeljito sperite z vodo.
 
LASTNOSTI:
* SESTAVA (Uredba ES 648/2004): amfoterične površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, anionske površinsko aktivne snovi: manj kot 5 %; Druge sestavine: natrijev benzoat, benzojska kislina, kalijev sorbat.
* VSEBINA: 300 ml.
* OPOZORILO: Shranite informacije proizvajalca za morebitno kasnejšo uporabo. Nežna formula, zasnovana za čiščenje otroških stekleničk, dud in otroške posode. Formula z naravnimi sestavinami, učinkovito odstranjuje madeže, izdelki so čisti in higienski. Ne vsebuje barvil in dišav. Dermatološko testirano na občutljivi koži. Pozorno preberite navodila za uporabo in kemično sestavo. 
* POZOR: Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Po uporabi temeljito umiti roke. Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/zaščito za obraz.
* PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
 
Izdeluje: Artsana S.p.A., Via Saldarini Catelli, 1-22070 Grandate (Co), Italija, www.chicco.com
Distributer: Apollo d.o.o., Slomškova 3, 2250 Ptuj, www.apollo.si, tel: 08 2008 650
 
Varnostno opozorilo:

Podobni artikli

CHICCO

Čistilo za stekleničke, 300 ml

Šifra: 9570000
3,90 €

Univerzalno dezinfekcijsko sredstvo BabySept, 100 ml

Šifra: 350010
14,90 €
NUK

Čistilo za stekleničke, 500 ml

Šifra: 10256361
6,99 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica