Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Čistilo za stekleničke, 500 ml

Šifra: 10256361 Redna cena: 6,99 €
Dostava: 5-7 delovnih dni
Zaloga po prodajalnah

Opis izdelka

NUK detergent za čiščenje je razvit posebej za čiščenje otroških izdelkov. Izdelan je iz naravnih sestavin in vsebuje posebne encime, kateri učinkovito odstranijo mlečne proteine ter ostanke kašic in sokov.
 
Je idealen za čiščenje: stekleničk, cucljev, lončkov in otroških posodic, prav tako pa tudi za čiščenje sestavnih delov prsnih črpalk in pralnih igrač.
 
Zaradi blage formule in naravnih sestavin je izdelek varen otroku in ga lahko brez skrbi uporabljajte. 
 
*Sestavine: manj kot 5% anionski tenzidi, neionski tenzidi. Vsebuje encime, formično kislino, kalijev sorbat.
*Informacije: izdelan iz sestavin obnovljivih virov. Čistilo je hitro biološko razgradljivo (po zahtevah OECD). PH kože nevtralen (dermatološko testirano). Brez parfumov in barvil. Rahlo obarvanje steklenice s čistilom je naravno in ne vpliva na njegovo kakovost. 
 
*Čiščenje stekleničk: Eno merico detergenta stisnite v stekleničko. Uporabite ščetko za čiščenje stekleničk, nežno in v celoti očistite s toplo vodo. Temeljito sperite s čisto tekočo vodo. Za sterilizacijo priporočamo uporabo NUK sterilizatorja.  
 
* Volumen: 500 ml
 
Izdelano v Nemčiji.
Distributer: Pikapoka d.o.o., Slomškova ulica 3, 2250 Ptuj.
 
OPOZORILO! Izdelek hranite izven otrokovega dosega. Če detergent pride v stik z očmi, jih temeljito sperite z toplo tekočo vodo. Če pride do zaužitja detergenta poiščite zdravniško pomoč. 
 

Podobni artikli

NUK

Čistilo za stekleničke, 500 ml

Šifra: 10256361
6,99 €
CHICCO

Čistilo za stekleničke, 300 ml

Šifra: 9570000
3,90 €

Univerzalno dezinfekcijsko sredstvo BabySept, 100 ml

Šifra: 350010
14,90 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica