Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Detergent za pranje, 1.5 l

Šifra: 7532100 Redna cena: 6,90 €
Dostava: 2-3 delovne dni
Zaloga po prodajalnah

Opis izdelka

Posebna formula, namenjena pranju otroških oblačil. Formula z aloe vero učinkovito odstranjuje madeže in neprijetne vonjave ter oblačila nežno odišavi. Izdelek je hipoalergeničen (izdelan tako, da so možnosti nastanka alergij minimalne – testiran pod običajnimi pogoji uporabe). Ne vsebuje barvil in je dermatološko testiran na občutljivo kožo. Lahko ga uporabljate pri pranju v pralnem stroju ali pri ročnem pranju. Približno število pranj: 27.
 
LASTNOSTI:
* SESTAVA: anionske površinsko aktivne snovi 5 % ali več, vendar manj kot 15 %; neionske površinsko aktivne snovi, milo manj kot 5 %; fosfonati manj kot 5 %, EDTA in njene soli manj kot 5 %; druge sestavine: encimi, parfumi, methylisothiazolinone. Vsebuje: etoksilirani alkoholi (C12-14), sulfati, natrijeve soli in alkil (C8-10) poliglukozid
* VOLUMEN: 1,5 l
* NAVODILA: 1 zamašek = 25 ml. Doziranje: za pranje v pralnem stroju ali ročno pranje (10 litrov vode): običajno umazane obleke 55 ml. Trda voda> 25 ° F: + 20 ml; Mehka voda <15 ° F: - 20 ml.
* NEVARNO: Povzroča hude poškodbe oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Nositi zaščito za oči. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika.
 
Izdeluje: Artsana S.p.A., Via Saldarini Catelli, 1-22070 Grandate (Co), Italija
Distributer: Apollo d.o.o., Slomškova 3, 2250 Ptuj, www.apollo.si, tel: 08 2008 650
 
Shranite informacije proizvajalca za morebitno kasnejšo uporabo. 
 
VARNOSTNO OPOZORILO:

Podobni artikli

CHICCO

Detergent za pranje, 1.5 l

Šifra: 7532100
6,90 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica