Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Univerzalno dezinfekcijsko sredstvo BabySept, 100 ml

Šifra: 350010 Redna cena: 14,90 €
Dostava: 5-7 delovnih dni
Zaloga po prodajalnah

Opis izdelka

Celovita rešitev za vso družino ter nepogrešljiv pripomoček za vsako mamico 
BabySept je tekoče dezinfekcijsko sredstvo, izjemno učinkovito proti bakterijam in virusi kjerkoli na koži in namenjeno celostni osebni higieni, negi, dezinfekciji kože, rok in gladkih površin.
BabySept preverjeno uničuje znane viruse, bakterije, glivice, plesni ter kvasovke. Njegova prednost je da-le te ne morejo razviti odpornosti na BabySept kot jo recimo razvijejo na klorove derivate.

Lahko ga uporabljate za osebno higieno ali razkuževanje otroških igrač ter vseh površin v katerih se gibljete vi in vaš otrok. Primeren tudi, ko se z družino odpravite na potovanje, počitnice, na delovnem mestu, po vsakem obisku trgovskih centrov, in kjerkoli ste v stiku z drugimi ljudmi in okolju.

Kako ga uporabljate?

  • Dezinfekcija rok:
    V dlan vlijemo 3 ml BAbySepta ter vtiramo v roke najmanj 1 minuto oz. dokler se ne posuši.
  • Dezinfekcija površin:
    Površine ali igrače, ki jih želimo dezinficirati, dobro omočimo z BabySeptom in pustimo učinkovati. Ne odlagajte hrane in drugih izdelkov na površino, dokler se ne posuši.

BabySept uporabite kadarkoli ste v stiku z osebami ali predmeti iz tujih in domačih okolji in niste prepričani o njihovi zaščiti pred virusi in okužbami.

BabySept ostaja učinkovit pri različnih temperaturah in pH vrednostih in je kemično združljiv z večino sredstev.

Vsebina: 100 ml
Sestavine: Vodikov perkosid: 15g/l , Srebrov nitrat: 0,015 g/l
Proizvajalec: Valter d.o.o., Ljubljanska 33, 1241 Kamnik

Varnostni ukerpi:
Ni za uživanje. Hranite izven dosega otrok. V kolikor se na koži pojavijo simptomi draženja, sredstvo nemudoma prenehajte uporabljati. Če simptomi ne izzvenijo, se posvetujte z osebnim zdravnikom.Če pride v stik z očmi, sperite z večjo količino tekoče vode. V ustno votlino ne nanašajte dlje kot teden dni, 1 krat dnevno.

Podobni artikli

Univerzalno dezinfekcijsko sredstvo BabySept, 100 ml

Šifra: 350010
14,90 €
CHICCO

Čistilo za stekleničke, 300 ml

Šifra: 9570000
3,90 €
NUK

Čistilo za stekleničke, 500 ml

Šifra: 10256361
6,99 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica