Dobrodošli v klubu Pikapolonica

 

Drage članice in dragi član kluba Pikapolonica,

 

z veseljem vas obveščamo o uspešni združitvi dveh podjetij, Pikapolonica d.o.o. in Baby Center d.o.o., ki sta v segmentu ponudbe otroških izdelkov na slovenskem trgu vsako zase ustvarili izjemen ugled in zaupanje.

 

Dolgoletno tradicijo, znanje in strokovnost obeh ekip, ki sta bdeli nad razvojem dveh znamk – Pikapolonice in Baby Centra – bomo združili pod skupno blagovno znamko Baby Center. Do letošnjega novembra 2022, bomo v novo podobo preoblekli vse fizične prodajalne Pikapolonica. S tem bomo vam, našim cenjenim strankam omogočili obogateno ponudbo igrač, opreme, pripomočkov ter oblačil in obutve z namenom, da na enem mestu najdete vse, kar potrebujete za varno in igrivo prihodnost vaših otrok.

 

Vašo klub kartico Pikapolonica lahko tako odslej uporabljate tudi v vseh trgovinah Baby Center, hkrati pa vam zagotavljamo še boljše ugodnosti, veljavne od petka, 9. 9. 2022:

  • Vsem članom kluba Pikapolonica se prizna 2 % bonus za vsak nakup v vrednosti 10 eur ali več (pripišemo ga na vašo klub kartico in velja tudi za izdelke v akcijah*). Ukinja se do sedaj veljaven 3 % bonus za podklub nosečke in mamice z dojenčki, vendar se ugodnost 2 % bonusa razširja na vse člane kluba.
  • Ob vpisu podatkov vašega otroka, ga bomo ob njegovem rojstnem dnevu obdarili z voščilom in kupončkom v vrednosti 5 €.
  • Ohranjamo širok nabor izdelkov s klub cenami, klub popusti in ostalimi ugodnostmi.
  • Za nakupovanje v spletni trgovini Baby Center je potrebna ločena registracija.

 

Bogata ponudba ter izjemne ugodnosti širom Slovenije!

Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje skozi vsa ta leta, hkrati pa nam bo v veliko veselje, da tudi v prihodnje ostajate del našega novega začetka. Zato še enkrat, dobrodošli v družini, dobrodošli v Baby Centru.

 

Pikapolonica by Baby Center,
prva izbira v otroškem svetu

pridružite se klubu Pikapolonica

Pridružite se klubu

Včlanite se v klub Pikapolonica in izkoristite vse ugodnosti, ki vam jih prinaša!

Zakaj postati član kluba Pikapolonica?

Zakaj postati član kluba Pikapolonica?

Ne spreglejte vseh ugodnosti, ki vam jih prinaša članstvo v klubu Pikapolonica!

Zapri