Otroška oblačila

Popestrite otrokovo garderobo s čudovitimi oblačili blagovnih znamk Cool Club, Original Marines, Lucky Kiddo, Carter's, Hug me, Dirkje in drugih. Izberite visokokakovostna oblačila, izdelana iz otroku prijaznih materialov.
Preberi več

Priljubljeni izdelki

Pobrskajte po naši zakladnici uporabnih nasvetov.

Nagradna igra

Nagradna igra "Brezskrbno v vrtec ali šolo s povrnjeno kupnino"

Sodelujte v nagradni igri in osvojite super nagrado

Čas je za zabavo ob bazenu!

Čas je za zabavo ob bazenu!

Prihaja vroče poletje, imate vse potrebno za super zabavo v bazenu? 

Nove dogodivščine v novih oblačilih!

Obleka naredi človeka; to velja tako za odrasle, kot tudi za otroke. Kakovostna oblačila poskrbijo, da je otrokom toplo, da se dobro počutijo, mirno spijo in da lahko brezskrbno uživajo v vseh otroških dogodivščinah, ne glede na priložnost ali letni čas. Oblačila za otroke, ki jih najdete v Pikapolonici, so izdelana iz kakovostnih materialov, so praktična ter udobna. Očarala vas bodo s čudovitimi dizajni, zabavnimi potiski in različnimi vzorci.

Želimo si, da bi bila izbira otroških oblačil prijetno in zabavno opravilo. V Pikapolonici najdete široko ponudbo otroških oblačil blagovnih znamk Blue SevenCool Club, Orginal Marines, Jacky, Milo Malo in Venere. Prav tako pa lahko otrokovo garderobo opremite z otroškimi dežnimi plašči, dežniki, kopalnimi plaščki, kopalkami, otroškimi nahrbtniki in torbami, modnimi dodatki, kapami, šali in rokavicami. Vse to in še več vas čaka v prodajalnah Pikapolonica!

Otroška garderoba za vse letne čase in vremenske razmere

Oblecite svojega otroka letnemu času in priložnosti primerno! Različne priložnosti in letni časi zahtevajo tudi različna oblačila. Le tako lahko zagotovite, da bo otroku vedno prijetno, toplo, ampak ne prevroče in da se bo v oblačilih dobro počutil. Poskrbeli smo, da boste v naših prodajalnah našli oblačila za vsako priložnost in ponudbo prilagodili tudi letnim časom. Tako vas bo na policah pričakalo vse, od kopalk do zimskih pajackov. Da bo skakanje po lužah zabavno in prijetno

Deževno vreme odrasle pogosto spravlja v slabo voljo. Otrokom pa je dež po navadi zelo všeč in v skakanju po lužah resnično uživajo. Da boste brez skrbi, če jim je toplo in če so suhi, izberite kakovostna in nepremočljiva dežna oblačila. Jopico, pulover ali jakno bo dobro zaščitila velika pelerina, ki jo lahko krasi potisk otrokovega najljubšega risanega junaka. Namesto tenisk ali čevljev, naj otrok obuje dežne škornje. Za piko na i pa bo poskrbel dežnik. Nobena kaplja dežja mu ne bo mogla do živega, otrok pa bo neskončno užival v deževnih dogodivščinah.

Ste že videli iskrice v otroških očeh, ko zunaj zapade prvi sneg? Le kdo bi jim lahko rekel, da se ne morejo iti igrati. S toplimi oblačili, ki ne premočijo, je igra v snegu sproščena in zabavna. Na snegu lahko uživajo vsi – dojenčki, malčki in malo večji otroci, saj boste v naši ponudbi našli topla oblačila za vse. Izbirate lahko med dvodelnimi kompleti ali zimskimi pajaci. Ne pozabite tudi na tople rokavice, da majhnim rokicam ne bo preveč hladno. Če je pri vas zapadel prvi sneg, je čas, da svojo bundo in tople hlače oblečete tudi vi ter se prepustite zimskim radostim z vašimi otroci. Sankanje, kepanje in delanje sneženega moža vas bo zagotovo spravilo v dobro voljo. Nad vašo družbo pa bodo navdušeni tudi otroci.

Posebna otroška garderoba za posebne priložnosti

Če vas čaka sveti krst ali druga posebna priložnost, potem bo vaš dojenček potreboval tudi svečana, posebej lepa oblačila. Za vas smo pripravili izbor elegantnih oblačil, primernih za vaše najmlajše člane. Izbor svečanih oblačil je v nežnih, svetlih naravnih odtenkih in klasični beli barvi, ki je primerna za različne priložnosti – sveti krst, poroko ali druga družinska slavja.

Prijeten spanec v objemu mehke pižame

Kakovosten in miren spanec je za otroke zelo pomemben, saj si tako naberejo moč in energijo za nove izzive. V udobni, mehki in ravno prav topli pižami, bodo mirno in dobro spali. Za dojenčke lahko izberete udoben spalni pajac, večjim otrokom pa bo bolj prijetno in udobno v dvodelni pižami. Še posebej navdušeni bodo, če bodo lahko izbrali pižamo z njihovimi najljubšimi risanimi junaki.

Pametna izbira in nakup otroških oblačil

Včasih je otroška oblačila izbrati veliko težje, kot se zdi na prvi pogled. Otroci hitro rastejo, kmalu začnejo uveljavljati svojo voljo in mnenje in tako izbira postane vse težja. Da bo nakupovanje oblačil vsaj malo lažje, vam pomagamo z nekaj praktičnimi nasveti:

  • Velikosti otroških oblačil so običajno označene s centimetri ter s starostjo, pri kateri otroci navadno dosežejo takšno višino. Seveda je vsak otrok drugačen, zato se lahko pri vašem otroku ti dve številki ne ujemata. Če upoštevate centimetre, raje vzemite oblačilo, ki je nekoliko večje, kot manjše. Upoštevati morate namreč, da otrok ni ploščat, ampak ima obliko in dolžine lahko hitro zmanjka. Pri izbiri bodijev, hlač ali majic, si lahko pomagate tudi s kakšnim oblačilom, ki ga že imate doma in veste, da mu je prav. Preprosto primerjajte ga z novim in izberite pravo velikost.
  • Za dojenčke in malčke boste pri izbiri oblačil imeli glavno besedo vi, zato lahko izbirate barve, vzorce in potiske, ki so všeč vam. Kmalu pa bodo malčki začeli jasno uveljavljati svojo voljo in prilagoditi se boste morali tudi njihovim potrebam. Povprašajte jih, katera je njihova najljubša barva in kakšen potisk radi nosijo. Tako boste vedeli, kaj jim je všeč in lažje prilagodili izbiro.
  • Ponudbo oblačil v prodajalnah Pikapolonica in na spletnih poličkah prilagajamo tudi sezonam oziroma letnim časom. Tako vam že vnaprej olajšamo izbiro in ponudimo tisto, kar vam bo prišlo resnično prav. Če niste povsem prepričani, katero oblačilo bi bilo najbolj primerno za posebno priložnost ali vašega otroka, se lahko vedno posvetujete z našimi prodajalkami.
  • Oblačila, ki jih izberete za svojega otroka, naj bodo takšna, da jih ni težko obleči in vzdrževati. Tako boste olajšali oblačenje vašemu otroku, pa nenazadnje tudi vam, saj bo predvsem v prvih letih pri tem potreboval vašo pomoč.
  • Zelo pomembno je, da so otrokova oblačila izdelana iz materialov, ki so do nežne otroške kože prijazni, je ne dražijo in so varni.
  • Otrokova oblačila ne smejo vsebovati našitkov, trakov ali drugih dodatkov, ki bi jih otroci lahko zaužili in bi oblačila s tem predstavljala nevarnost.

Otroška oblačila so odlična ideja za darilo! Če iščete ideje za darilo in želite podariti nekaj res uporabnega, potem so lahko oblačila zagotovo prava izbira. Seveda pa jih lahko podarite le otrokom, ki jih dobro poznate, veste kaj je všeč njim in njihovim staršem, predvsem pa poznate njihovo številko. Izberete lahko posamezna kose ali komplet.

Prikaži več
Zapri