Otroška oprema

Izberite visokokakovostno otroško opremo ter zagotovite svojemu najmlajšemu družinskemu članu brezskrbno in udobno otroštvo. V Pikapolonici vas čaka izredno pestra ponudba stolčkov za hranjenje, nosilk in kengurujev, ležalnikov in gugalnikov ter druge opreme priznanih blagovnih znamk Nuna, Boba, Bright Stars, Chicco, FreeOn, Ingenuity, Peg Perego, Pinio in drugih.
Preberi več

Priljubljeni izdelki

 1. Dodaj na seznam želja
  Stolček za hranjenje Ben
  FREEON 
  Stolček za hranjenje Ben
  79,99 €
  ali od 14,18 € / mesec
  Quickview
 2. Dodaj na seznam želja
  Stolček za hranjenje Sven Stolček za hranjenje Sven
  FREEON 
  Stolček za hranjenje Sven
  147,99 €
  ali od 13,36 € / mesec
  Quickview
  Stolček za hranjenje Sven
  Stolček za hranjenje Sven
  Stolček za hranjenje Sven

Pobrskajte po naši zakladnici uporabnih nasvetov.

Nagradna igra

Nagradna igra "Brezskrbno v vrtec ali šolo s povrnjeno kupnino"

Sodelujte v nagradni igri in osvojite super nagrado

6 korakov do nakupa otroškega vozička

6 korakov do nakupa otroškega vozička

Vas široka ponudba otroških vozičkov bega in ne veste, kje bi sploh začeli?

Otroška oprema za vsako družino

Izbira otroške opreme je prav tako pomembna, kot je pomembna izbira otroškega vozička ali avtosedeža, saj jo boste uporabljali vsak dan doma ali na poti. V Pikapolonici najdete vso otroško opremo na enem mestu. Opremite svoj dom z visokokakovostnimi izdelki in zagotovite svojemu otroku prijetno odraščanje v varnem in udobnem družinskem okolju. Izberite med pestro ponudbo otroške opreme, v kateri najdete stolčke za hranjenje, nosilke in kenguruje, ležalnike in gugalnike, hojice, prenosne postelje, stajice, varnostne ograje, varnostni dodatke ter otroške sedeže za kolo

Stolčki za hranjenje 

Stolček za hranjenje sodi med nepogrešljive dele otroške opreme, ki jih je moč najti v vsakem domu družine z majhnimi otroki.  Otroku nudijo prijetno okolje za odkrivanje novih okusov, staršem pa omogočajo boljši nadzor hranjenja in bolj enostavno čiščenje hrane, ki namesto v otrokovih ustih pristane na pladnju ali na tleh. Višino nekaterih otroških stolčkov lahko prilagodite družinski jedilni mizi in vašemu najmlajšemu zagotovite prijetno interakcijo z drugimi družinskimi člani. 

V Pikapolonici vas čakajo številni visoki stolčki za hranjenje, leseni stolčki, prenosni stolčki ter dodatki za stolčke. Tako boste zagotovo našli tistega, ki najbolje ustreza vaši družini in vašemu domu. 

Nosilke in kenguruji

Nošenje otroka v nosilki ne pomeni le boljše mobilnosti in krepitev čustvene vezi med otrokom in staršem, pač pa izredno pripomore tudi k optimalni drži odraslega, ki nosi otroka in je izredno prijazno za njegovo hrbtenico. Zaradi enakomerne porazdelitve otrokove teže je starševa hrbtenica nekoliko razbremenjena, prav tako pa nošenje otroka v nosilki daje staršu svobodo prostih rok. Nekatere nosilke so namenjene tudi uporabi pri dojenju, saj ima dojenček v nosilki enostaven dostop do mleka, hkrati pa vam nosilka nudi tudi zavetje in diskretnost. Nekatere študije pričajo tudi o tem, da uporaba nosilk ali kengurujev zmanjšuje možnosti poporodne depresije. Mamici omogoča, da svojega dojenčka vzame praktično kamorkoli in ostane družbeno aktivna. 

Preverite Pikapoloničino ponudbo nosilk, raztegljivih trakov in kengurujev ter si zagotovite odličen pripomoček za skupno raziskovanje sveta in medsebojno spoznavanje. 

Ležalniki in gugalniki

Izredno priljubljeni ležalniki in gugalniki so pravzaprav skoraj obvezni del otroške opreme za vsako družino z majhnim otrokom. Le ti novopečenim staršem omogočajo, da si za kratek čas odpočijejo roke, brez, da bi svojemu dojenčku odrekli pomirjujoč občutek prijetnega pozibavanja! V pestri ponudbi boste zagotovo našli izdelek, ki najbolje ustreza potrebam vaše družine, saj lahko izberete vse od enostavnega ležalnika, pa do pravega malega zabaviščnega centra. Izdelki se med seboj razlikujejo po hitrosti in smeri pozibavanja, možnih nastavitvah časovnika za izklop, melodijah in zvokih, načinu napajanja, varnostnih pasovih, ogrodjih itd. Pomembno je, da izberete izdelek, ki ga boste enostavno očistili, zato se je smiselno odločiti za snemljivo in pralno prevleko. Hkrati priporočamo, da pred nakupom ležalnika ali gugalnika premislite tudi o prostoru in denarju, s katerim razpolagate ter o funkcijah izdelka, ki so za vas in za vašega dojenčka najbolj pomembne. 

Ne pozabite, da uporaba gugalnika in ležalnika nikakor ne nadomesti človeškega stika. Strokovnjaki priporočajo, da z uporabo tovrstnih izdelkov ne pretiravate in jih uporabljate kot pripomoček, ko bi potrebovali dodatno pomoč in ne kot primarni prostor za spanje vašega dojenčka.

Hojice

Hojice so zasnovane tako, da naše najmlajše spodbujajo pri njihovih prvih korakih in so izredno praktičen pripomoček za krepitev motoričnih spretnosti. Namenjene so otrokom starim med 6 in 18 mesecev. V njih so otroci izredno udobno nameščeni in lahko brezskrbno raziskujejo svojo okolico, hkrati pa jim nekatere hojice razveseljujejo tudi z dodanimi svetlobnimi in zvočnimi efekti ali s funkcijo guganja. Oblazinjen sedežni del lahko kadarkoli odstranite in operete.  Zavorne obloge malčka varujejo pred padcem po stopnicah. Zlaganje je izredno preprosto, zložena pa zavzame izredno malo prostora. 

Hojice so del otroške opreme, ki jih lahko najdemo skoraj pri vsaki družini z majhnimi otroki. Razlog za njihovo priljubljenost se skriva predvsem v tem, da pri otrokovem učenju hoje izredno razbremenijo starša in njegovo hrbtenico, prav tako pa dajejo najmlajšim možnost samostojnega raziskovanja prostora. Pred uporabo hojice se dodobra seznanite z varnostnimi opozorili in navodili za uporabo. Ne pozabite, da prekomerna uporaba hojice ne bo prinesla hitrejšega razvoja, zato z uporabo nikar ne pretiravajte.  

Prenosne postelje in stajice

Prenosna postelja je odlična naložba za družine, ki se s svojimi najmlajšimi člani pogosto odpravijo v svet. Z njihovo pomočjo lahko svojemu otroku zagotovite udoben in kvaliteten spanec kjerkoli in kadarkoli. Zaradi preproste mobilnosti in enostavnega sestavljanja in razstavljanja so prenosne postelje izredno praktične spremljevalke na poti. Primerne so tudi za družine z manjšim avtomobilskim prtljažnikom, saj zložene zavzamejo zelo malo prostora. 

Obposteljne otroške posteljice omogočajo spanje staršev in otrok v neposredni bližini, vendar hkrati ločujejo njihov spalni prostor. Različne nastavitve višine omogočajo, da posteljico enostavno prilagodite višini svoje postelje ter jo preprosto namestite.

Stajica nudi otoku prostor za brezskrbno igro, hkrati pa mu zagotavlja optimalno zaščito in varnost. Enostavno zložljive stajice, ki zavzamejo malo prostora so izvrstna izbira za družine, ki s svojimi najmlajšimi veliko potujejo. Nekatere stajice odlikuje tudi zadrga, s katero lahko otroku omogočite prost vstop in izstop. Izberite stajico s prikupnim motivom, ki se tudi stilsko odlično poda v prostor. Na voljo so stajice v obliki pravokotnika, kvadrata ali kroga. 

Varnostne ograje in varnostni dodatki

Otrokova varnost je za vsakega starša na prvem mestu. Kljub temu, da naših najmlajših ne moremo zaščititi pred vsemi nevarnostmi, ki jih čakajo v širnem svetu, jim lahko zagotovimo karseda varno okolje v zavetju toplega družinskega doma. Privoščite svojemu otroku maksimalno varnost med igro in raziskovanjem doma z uporabo varnostnih ograj in varnostnih vrat. Pripravite svoj dom na nadobudne mlade raziskovalce in preprečite neprijetne padce po stopnicah, ki bi utegnili povzročiti hude poškodbe! 

Ne pozabite pa tudi na otrokovo varnost ponoči. Zagotovite mu udoben in miren spanec z uporabo posteljnega varovala, video ali audio varuške ter nočne lučke, ki bo zagotovo odgnala tudi najstrašnejše otroške strahove temne noči. 

Otroški sedeži za na kolo

Pikapoloničina ponudba otroških sedežev za na kolo bo navdušila vse mlade in velike kolesarske navdušence, saj se bodo z njihovo pomočjo lahko skupaj podali na pot s kolesom. Izberite enega izmed visokokakovostnih otroških sedežev za kolo in se skupaj s svojim otrokom varno podajte kolesarskim dogodivščinam naproti. 

Prikaži več
Zapri