Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €
*Video je namenjen predstavitvi izdelka. Barve in motivi na videu lahko odstopajo od dejanskih motivov in barv, ki so v ponudbi.

Avtosedež Pebble PRO, temno siva

Maxi Cosi Pebble Pro avtosedež je od porodnišnice do doma pripeljal že več kot 20 milijonov dojenčkov. ...
Šifra: 1518070 Redna cena: 229,90 €
Dostava: v 7 delovnih dneh
Zaloga po prodajalnah
Brezplačna dostava

Opis izdelka

Maxi Cosi Pebble Pro avtosedež je od porodnišnice do doma pripeljal že več kot 20 milijonov dojenčkov. Vrhunski otroški avtosedež malčku zagotavlja najboljšo varnost v skladu z najnovejšo regulacijo avtomobilskih sedežev, imenovano i-Size (R129). V kombinaciji s 3Way Fix je Pebble Pro i-Size in Pebble Pearl i-Size primerna rešitev od rojstva do približno 4. leta starosti. ''Baby hugg'' pomanjševalec nudi dodatno zaščito za novorojenčka in zagotavlja popoln ergonomski položaj za udobno potovanje. Kombinacija integrirane strehice, nastavljive blazine za glavo, ter stranske zaščite zagotavlja optimalno varnost in hkrati udobje. Avtosedež se namesti z enim klikom, pravilnost namestitve pa potrdita zvočni in vizualni signal. Inovativen 'easy-out' sistem ostane odprt in tako omogoča lažje pripenjanje in odpenjanje otroka v avtosedežu v kombinaciji z osnovno enoto Isofix*. Avtosedež Pebble PRO se lahko uporablja tudi na letalu.
 
Lastnosti:
 • skupina 0+ (ustreza za višino otrok od 45 do 75 cm),
 • tritočkovni sistema zapenjanja,
 • namestitev v nasprotni smeri vožnje,
 • pralna prevleka,
 • sive barve.
Dimenzije:
 • mere: 44 x 67 x 56 cm,
 • teža: 4,55 kg.
Certifikati: testiran po standardu i-Size.
 
Po uredbi ECE-R 129 ali i-Size je pravilna izbira avtosedeža odvisna od otrokove višine. Vsi nivoji velikosti so v neposrednem sorazmerju z minimalno višino ramen, širino ramen in širino bokov. Poleg višine otroka, novi predpis i-Size določa tudi maksimalno težo otroka, s katero se lahko sedi v avtosedežu.
 
Glavni vidiki uredbe I-size:
 • Obvezna namestitev sedeža v nasprotni smeri vožnje do otrokove starosti 15 mesecev.
 • Zmanjšano tveganje za napačno uporabo sedeža, zahvaljujoč sistemu ISOFIX.
 • Enostavna razvrstitev po otrokovi višini in ne več po teži.
 • Vključuje nov test v primeru bočnega trka.
Opombe:
 • Sistem pritrditve avtosedeža s tritočkovnim varnostnim pasom ali s sistemom Isofix je odvisen od opreme vašega avtomobila.
 • Avtomobilski podstavek ni priložen.
 

Podobni artikli

MAXI COSI

Avtosedež Pebble PRO, svetlo siva

Šifra: 151760
229,90 €
MAXI-COSI

Avtosedež Pebble PRO, temno siva

Šifra: 1518070
229,90 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica