Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Avtosedež Pearl Pro i-Size, siva

Šifra: 142256 Redna cena: 269,99 €
Dostava: 5-7 delovnih dni
Zaloga po prodajalnah
Brezplačna dostava

Opis izdelka

AVTOSEDEŽ MAXI COSI PEARL PRO I-SIZE
 
 
Otroški avtosedež Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size je del koncepta 3wayFamily, ki se ga v avtomobilu namesti v nasprotni smeri vožnje. Primeren je za otroke s telesno višino od 67 do 105 cm. Preverjen je po najnovejšem i-Size standardu (R129) in zagotavlja maksimalno varnost.
 

Avtosedež je mogoče namestiti v avtomobil samo z uporabo baze 3WayFix ali FamilyFix One i-Size (ni vključena v dostavo). Namestitev Isofix omogoča varno pritrditev otroškega sedeža. Tako vidni kot tudi zvočni signal staršem nazorno prikažeta ali je avtosedež pravilno nameščen ali morda ne. Novi Pearl Pro i-Size lahko namestite obrnjenega v smeri vožnje ali obratno. Strokovnjaki priporočajo, da se otrok pri daljši vožnji vozi v smeri vožnje, ker le-ta zagotavlja večjo zaščito otrokove glave in vratu. Vsi štirje položaji sedenja ali počivanja so nastavljivi ne glede na smer vožnje. Inovativni pas "Easy-Out" olajša pritrditev vašega malega potnika. Ko vaš otrok sedi v mehko oblazinjenem in udobnem sedežu, ste pripravljeni na začetek potovanja. Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size je opremljen z nastavljivim naslonom za glavo. Uporabniki avtosedeža so navdušeni nad preprosto in sočasno nastavitvijo naslona za glavo in pasovi hkrati. Varnostni sistem za bočno zaščito zagotavlja vašemu malčku največjo varnost in ga ščiti v primeru bočnega trka. Visokokakovostna prevleka s svojo eleganco dahne avtosedežu modni izgled.

 
Opozorilo: Pearl Pro i-Size se uporablja samo v kombinaciji s podstavki (baza). Med ustrezne sodijo: 3wayFix, 2wayFix ali FamilyFix One i-Size.
 
Lastnosti: 
 • skupina 0+ / 1,
 • primeren za otroke od 6 mesecev pa do 4 leta oz. za velikost od 67 do 105 cm,
 • i-Size varnost,
 • vgradnja v vozilo z bazo 3Way Fix, 2Way Fix ali FamilyFix One i-Size (ni vključena v ceno),
 • namestitev v smeri vožnje ali obratno,
 • nastavljiv hrbtni naslon, v štiri položaje,
 • inovativni varnostni pas,
 • zaščita pred stranskim udarcem,
 • hkrati lahko nastavite višino naslonjala za glavo in pasove,
 • odstranljiva in pralna prevleka.
 
I - SIZE:
Po uredbi ECE-R 129 ali i-Size je pravilna izbira avtosedeža odvisna od otrokove višine. Vsi nivoji velikosti so v neposrednem sorazmerju z minimalno višino ramen, širino ramen in širino bokov. Poleg višine otroka, novi predpis i-Size določa tudi maksimalno težo otroka, s katero se lahko sedi v avtosedežu.
 
Glavni vidiki uredbe I-size:
 • Obvezna namestitev sedeža v nasprotni smeri vožnje do otrokove starosti 15 mesecev.
 • Zmanjšano tveganje za napačno uporabo sedeža, zahvaljujoč sistemu ISOFIX.
 • Enostavna razvrstitev po otrokovi višini in ne več po teži.
 • Vključuje nov test v primeru bočnega trka.
 
Baza ni vključena v ceno.

 

Podobni artikli

MAXI-COSI

Avtosedež Pearl Pro i-Size, siva

Šifra: 142256
269,99 €
MAXI COSI

Avtosedež Pearl Pro i-Size, črna

Šifra: 142249
269,99 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica