Prenosne postelje in stajice

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. BABY BJORN 1 Izdelek
 2. CHICCO 5 Izdelki
 3. FREEON 15 Izdelki
 4. JOIE 2 Izdelki
 5. KINDERKRAFT 2 Izdelki
 6. NUNA 5 Izdelki
Cena
Barva
 1. Bela 3 Izdelki
 2. Bež 5 Izdelki
 3. Črna 3 Izdelki
 4. light brown 1 Izdelek
 5. light gray 1 Izdelek
 6. mint 1 Izdelek
 7. Modra 3 Izdelki
 8. Rjava 1 Izdelek
 9. Roza 2 Izdelki
 10. Siva 1 Izdelek
 11. Siva 14 Izdelki
 12. Srebrna 1 Izdelek
 13. Večbarvna 1 Izdelek
 14. Vijolična 1 Izdelek
Novi izdelki
 1. Novi izdelki 2 Izdelki
Prikazanih 24 od 31 izdelkov
Stran
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Novo
  Ležalnik/gugalnik Unimo Up 5 v 1 Ležalnik/gugalnik Unimo Up 5 v 1
  KINDERKRAFT 
  Ležalnik/gugalnik Unimo Up 5 v 1
  Akcijska cena 83,99 € Redna cena 119,99 €
  ali od 14,89 € / mesec
  Quickview
  -30%
 2. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Novo
  Ležalnik/gugalnik Unimo Up 5 v 1 Ležalnik/gugalnik Unimo Up 5 v 1
  KINDERKRAFT 
  Ležalnik/gugalnik Unimo Up 5 v 1
  Akcijska cena 83,99 € Redna cena 119,99 €
  ali od 14,89 € / mesec
  Quickview
  -30%
 3. Dodaj na seznam želja
  Prenosna postelja Balloon
  FREEON 
  Prenosna postelja Balloon
  74,99 €
  ali od 13,29 € / mesec
  Quickview
 4. Dodaj na seznam želja
  Prenosna postelja Balloon Prenosna postelja Balloon
  FREEON 
  Prenosna postelja Balloon
  74,99 €
  ali od 13,29 € / mesec
  Quickview
 5. Dodaj na seznam želja
  Prenosna postelja slon
  FREEON 
  Prenosna postelja slon
  74,99 €
  ali od 13,29 € / mesec
  Quickview
 6. Dodaj na seznam želja
   Prenosna postelja Travel Cot
  BABY BJORN 
  Prenosna postelja Travel Cot
  269,99 €
  ali od 12,66 € / mesec
  Quickview
 7. Dodaj na seznam želja
  1 Postelja Next2Me Forever
  CHICCO 
  Postelja Next2Me Forever
  429,99 €
  ali od 10,84 € / mesec
  Quickview
 8. Dodaj na seznam želja
  Postelja Next2Me Forever Postelja Next2Me Forever
  CHICCO 
  Postelja Next2Me Forever
  429,99 €
  ali od 10,84 € / mesec
  Quickview
 9. Dodaj na seznam želja
  Kvadratna stajica
  FREEON 
  Kvadratna stajica
  69,99 €
  ali od 12,41 € / mesec
  Quickview
 10. Dodaj na seznam želja
  Kvadratna stajica
  FREEON 
  Kvadratna stajica
  69,99 €
  ali od 12,41 € / mesec
  Quickview
Prikazanih 24 od 31 izdelkov
Stran
Razvrsti po

Za sladke sanje kjerkoli že ste

Prenosne postelje in stajice so nepogrešljiv del otroške opreme, saj nudijo otroku prijetno in varno spalno ali igralno okolje ne glede na to kje je, hkrati pa so izredno priročne tudi za starše, saj jih enostavno zložijo in odnesejo s seboj. 

V Pikapolonici vas čaka pestra ponudba prenosnih postelj, obposteljnih otroških posteljic in stajic blagovnih znamk Chicco in FreeOn

Zakaj se vedno več družin odloča za nakup prenosne posteljice, obposteljne otroške postelje ali stajice?

Poglavitna prednost prenosnih posteljic je odlična mobilnost, zato lahko izdelek enostavno vzamete s seboj na pot. Tako lahko svojemu otroku nudite udoben in kvaliteten spanec kjerkoli in kadarkoli. Nekatere postelje so dodatno opremljene tudi s kolesi, kar omogoča še lažje premikanje izdelka po prostoru. Številne družine se odločijo za uporabo prenosne postelje pri starih starših, ali ko se odpravijo na dopust. Prenosne postelje se praviloma lahko uporabljajo tudi kot stajice. 

Obposteljne otroške posteljice so odlična ideja za starše, ki želijo spati v neposredni bližini najmlajšega člana svoje družine, vendar hkrati ohraniti ločitev med svojim in otrokovim spalnim prostorom. Višino otrokove posteljice prilagodite višini svoje postelje in jo stabilno pritrdite. Bližina med spanjem v prvih mesecih otrokovega življenja izredno olajša rutino nočnega vstajanja in hranjenja. Uporaba obposteljne posteljice pripomore h krepitvi vezi med otrokom in starši, hkrati pa daje novorojenčku pomirjujoč občutek varnosti in bližine. Posteljico pa lahko uporabljate tudi samostojno, brez da bi jo pritrdili na svojo posteljo. 

Stajice nudijo otroku varen prostor za brezskrbno igro. Tako vam ne bo treba skrbeti, da bi otroka radovednost ponesla tja, kjer bi se lahko poškodoval. Prav tako pa v primeru padca glavica ne bo udarila ob trdna tla, pač pa bo pristala na mehki podlogi. Izberite igrače, s katerimi se vaš malček najraje igra in jih položite v stajico. Otroci se lahko v stajici samostojno igrajo, ne pozabite, da morajo biti otroci med igro pod neprekinjenim nadzorom odrasle osebe.

Na kaj moramo biti pozorni pri izboru prenosne postelje ali stajice?

V Pikapoloničini ponudbi vas čaka izredno pester nabor izdelkov in včasih se je resnično težko odločiti, kateri je tisti pravi za našo družino. Predlagamo, da pred nakupom prenosne postelje ali stajice premislite o naslednjih dejavnikih, ki bi lahko vplivali na vašo odločitev: 

 • Nekatere prenosne postelje so dodatno opremljene s kolesi, kar vam omogoča še večjo mobilnost in lažje premikanje postelje po prostoru. 
 • V primeru, da želite svojemu otroku občasno zagotoviti prost prehod v stajico oziroma posteljico ter iz nje, predlagamo, da se odločite za posteljico z zadrgo. Tako otroku omogočite, da lahko samostojno zapusti posteljico, ko se zbudi ali si ževi vaše bližine.
 • Prenosne postelje in stajice so okrašene s prikupnimi motivi, ki bodo vašega najmlajšega družinskega člana zagotovo očarali. Prav tako lahko izbirate med različnimi barvami izdelkov in se odločite za tistega, ki se bo stilsko najbolje podal v prostor. 
 • Stajice so na voljo tudi v različnih oblikah. Izbirate lahko med izdelki okrogle, kvadratne ali pravokotne oblike
 • Prepričajte se, da dimenzije izbranega izdelka ustrezajo prostoru, v katerem boste izdelek uporabljali. 
 • Družinam, ki veliko potujejo, priporočamo izbor izdelkov, ki so enostavno zložljivi in zavzamejo malo prostora. Tako lahko prenosno posteljo ali stajico enostavno zložite, spravite v avtomobilski prtljažnik in vzamete s seboj na dopust ali na počitnice k dedku in babici. Ob tem ne pozabite, da je potrebno posteljo ali stajico pred uporabo obvezno pravilno sestaviti!
 • Nekaterim prenosnim posteljam in stajicam so priloženi tudi dodatki, kot je na primer torba za prenašanje in shranjevanje izdelka.

Katere igračke položiti v stajico ali otroško posteljico?

Igračke bodo otroka v stajici ali prenosni postelji še dodatno razveselile. Vendar katere igračke izbrati?

Z izbiro plišaste igračke skoraj ne morete zgrešiti! Otroci vseh starosti jih obožujejo, hkrati pa vzpodbujajo otrokov socialni razvoj in so odlično orodje za razvoj empatije ter sočutja. Skozi igro vlog se razvijajo tudi otrokove komunikacijske sposobnosti in govor. 

Niti slučajno pa se vam treba omejiti le na pliš. Stajico lahko prav tako opremite tudi z različnimi kockami, avtomobilčki in drugimi zanimivimi igračkami. Predlagamo, da izberete tiste, s katerimi se vaš otrok tudi sicer najraje igra. Tako mu bo varno zavetje stajice ali postelje še bolj domače. 

Preverite ponudbo igrač v Pikapolonici in izberite tiste, za katere menite, da se jih bo vaš otrok najbolj razveselil! V Pikapolonici najdete igračke vseh velikosti, oblik in barv z najrazličnejšimi prikupnimi motivi. V pestrem naboru igrač boste zagotovo našli tisto, ki se bo kar najbolje podala v otrokovo stajico ali prenosno posteljico. 

Ne pozabite! Pomembno je, da izberete varno igračo, s katero si malček ne bo mogel pomagati pri plezanju iz stajice ali postelje ter se tako izognite morebitnim nevšečnostim in poškodbam. Še pred nakupom se prepričajte, ali je izbrana igrača primerna za starost vašega malčka.

Varna uporaba prenosne postelje, obposteljne postelje ali stajice

Pred izbiro prenosne postelje, obposteljne postelje ali stajice se ne pozabite prepričati o tem, ali je izdelek primeren za starost oziroma višino vašega otroka. V primeru, da je otrok za posteljo ali stajico prevelik, bi utegnil splezati ven in pasti, kar bi lahko vodilo do hudih poškodb. Priporočeno starost oziroma maksimalno obremenitev določi proizvajalec, vam pa naj bo ta podatek vodilo pri nakupu izdelka. 

Še preden svojega otroka položite v prenosno posteljo ali stajico se prepričajte, da ste dodobra seznanjeni z navodili za uporabo in varnostnimi opozorili, ki so navedena na embalaži izdelka. V splošnem pa velja: 

 • Pri sestavljanju izdelka natančno upoštevajte priložena navodila. Postelje ali stajice, ki ni primerno sestavljena, nikar ne uporabljajte! V primeru, da naletite na težave pri sestavljanju, predlagamo, da se posvetujete s prodajalcem ali strokovnjakom. 
 • Prepričajte se, da v postelji ali stajici niste pustili predmeta, s katerim bi si lahko otrok pomagal pri plezanju. Prav tako izdelka ne postavite v neposredno bližino pohištva ali predmetov, ki bi lahko otroku služili kot opora pri plezanju. 
 • Otrok mora biti v stajici ali prenosni postelji pod nadzorom odrasle osebe.

Prepričani smo, da bo vaša družina v Pikapolonici našla točno tisto prenosno posteljo, obposteljno otroško posteljico ali stajico, ki vašemu življenjskemu slogu in potrebam najbolj ustreza. Preverite našo ponudbo izdelkov in zagotovite svojim najmlajšim obilo prijetnih trenutkov v udobnem in varnem igralnem in spalnem okolju!

Prikaži več
Zapri