Igralne blazine in podloge

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. CHICCO 2 Izdelki
 2. DOUDOU 1 Izdelek
 3. FEHN 4 Izdelki
 4. FREE 2 PLAY BY FREEON 4 Izdelki
 5. KIDS II 5 Izdelki
 6. VTECH 1 Izdelek
Cena
Barva
 1. Bela 2 Izdelki
 2. Modra 2 Izdelki
 3. Roza 2 Izdelki
 4. Siva 3 Izdelki
 5. Večbarvna 14 Izdelki
Prikazanih 18 od 18 izdelkov
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  Podloga za igro tropical Podloga za igro tropical
  KIDS II 
  Podloga za igro tropical
  Redna cena 89,99 €
  ali od 15,92 € / mesec
  Quickview
 2. Dodaj na seznam želja
  Igralna blazina Igralna blazina
  VTECH 
  Igralna blazina
  Redna cena 79,99 €
  ali od 14,15 € / mesec
  Quickview
 3. Dodaj na seznam želja
  Sestavljanka iz pene Sestavljanka iz pene
  FREE 2 PLAY BY FREEON 
  Sestavljanka iz pene
  Redna cena 21,99 €
  Quickview
 4. Dodaj na seznam želja
  Sestavljanka iz pene Sestavljanka iz pene
  FREE 2 PLAY BY FREEON 
  Sestavljanka iz pene
  Redna cena 21,99 €
  Quickview
 5. Dodaj na seznam želja
  outlet
  Igralna blazina Colour Friends Igralna blazina Colour Friends
  FEHN 
  Igralna blazina Colour Friends
  Akcijska cena 41,94 € Redna cena 69,90 €
  Quickview
  -40%
 6. Dodaj na seznam želja
  Igralna blazina s projektorjem Igralna blazina s projektorjem
  CHICCO 
  Igralna blazina s projektorjem
  Redna cena 79,99 €
  ali od 14,15 € / mesec
  Quickview
 7. Dodaj na seznam želja
  Igralna blazina s projektorjem Igralna blazina s projektorjem
  CHICCO 
  Igralna blazina s projektorjem
  Redna cena 79,99 €
  ali od 14,15 € / mesec
  Quickview
  Igralna blazina s projektorjem
  Igralna blazina s projektorjem
 8. Dodaj na seznam želja
  Igralna podloga 5 v 1 Igralna podloga 5 v 1
  KIDS II 
  Igralna podloga 5 v 1
  Redna cena 89,90 €
  ali od 15,92 € / mesec
  Quickview
 9. Dodaj na seznam želja
  Igralna podloga Igralna podloga
  KIDS II 
  Igralna podloga
  Redna cena 69,90 €
  ali od 12,38 € / mesec
  Quickview
 10. Dodaj na seznam želja
  Igralna podloga Cozy Spot, obojestranska Igralna podloga Cozy Spot, obojestranska
  KIDS II 
  Igralna podloga Cozy Spot, obojestranska
  Redna cena 89,90 €
  ali od 15,92 € / mesec
  Quickview
 11. Dodaj na seznam želja
  Igralna blazina Loopy & Lotta Igralna blazina Loopy & Lotta
  FEHN 
  Igralna blazina Loopy & Lotta
  Redna cena 69,90 €
  ali od 12,38 € / mesec
  Quickview
 12. Dodaj na seznam želja
  Igralna blazina, Aiko & Yuki Igralna blazina, Aiko & Yuki
  FEHN 
  Igralna blazina, Aiko & Yuki
  Redna cena 69,90 €
  ali od 12,38 € / mesec
  Quickview
 13. Dodaj na seznam želja
  Igralna blazina, medvedek Bruno Igralna blazina, medvedek Bruno
  FEHN 
  Igralna blazina, medvedek Bruno
  Redna cena 69,90 €
  ali od 12,38 € / mesec
  Quickview
 14. Dodaj na seznam želja
  Igralna blazina Medvedek
  DOUDOU 
  Igralna blazina Medvedek
  Redna cena 64,90 €
  ali od 11,50 € / mesec
  Quickview
 15. Dodaj na seznam želja
  Igralna podloga z žogicami Igralna podloga z žogicami
  KIDS II 
  Igralna podloga z žogicami
  Redna cena 49,90 €
  ali od 17,53 € / mesec
  Quickview
Prikazanih 18 od 18 izdelkov
Razvrsti po

Igranje je na igralnih blazinah in podlogah še bolj zabavo in prijetno

Otroci preživijo veliko časa na tleh. Pomembno je, da jim je toplo, udobno, predvsem pa, da se ne udarijo premočno, če jim kdaj zmanjka ravnotežja. Za otroški kotiček, otroško sobo ali dnevni prostor so odlična rešitev igralne blazine in sestavljanke iz pene, ki jih lahko zložite na tla.

Z igralno blazino in različnimi podlogami lahko otroku navidezno omejite njegov igralni prostor, hkrati pa kotiček tudi popestrite. Podloge naj bodo izdelane iz kakovostnih in predvsem varnih materialov – takšne vam nudimo tudi v spletni in fizični prodajalni Pikapolonica.

Sestavljanke iz pene za dojenčke

Za dojenčkov razvoj je najbolje, če čim več časa preživi na tleh. Tako se lahko nemoteno giba, raziskuje svoje telo in svet okoli njega, se preobrača in igra. Da mu bo prijetno in toplo, mu na tla postavite sestavljanke iz pene. Tako boste brez skrbi, da ima dojenček udobno, a hkrati dovolj trdno podlago.

Ustvarite lahko poljubno veliko podlago s tem, da izberete enega ali več kompletov sestavljank in tako še dodatno popestrite igro.

Igralne podloge so odlična izbira za spodbujanje gibanja

Igralne podloge vključujejo različne dodatke, običajno tudi igralni lok in ropotuljice, ki otroka zaposljijo in spodbujajo njegov razvoj. Pisane barve, različni materiali in zvoki pritegnejo njegovo pozornost in omogočajo razvoj vida, sluha in tipa.

S preprostimi vajami, ki jih z dojenčkom izvajate na igralni podlogi pa ga spodbujate h pravilnemu gibalnemu razvoju.

Sestavljanke iz pene za dekoracijo otroške sobe

Otroška sobica je za starše, še posebej mamice, najbolj pomemben del doma. Z veseljem ji posvetijo veliko pozornosti. Premišljeno izberejo posteljico, previjalno mizo in omare za majhna otroška oblačila. Seveda pa je pomembna tudi dekoracija, ki da otroški sobi piko na i.

Da bo igranje prijetno in udobno, lahko v sobo vključite tudi preprogo ali sestavljanke iz pene. Na sestavljanki se bo otrok lahko igral, bral knjige, tudi ustvarjal, če jo primerno zaščitite. Poleg tega pa bo sestavljanka lepo dopolnila in povezala celotno otroško sobo.

V Pikapolonici pa vas zraven sestavljank iz pene in podlog za igro čakajo tudi številni drugi izdelki za dekoracijo otroške sobice! Preverite našo dekorativno ponudbo in najdite svojo inspiracijo.

Sestavljanke za vse okuse

V prodajalnah Pikapolonica najdete različne sestavljanke iz pene, ki bodo zadovoljile vsak okus. Najbolje pri teh sestavljankah je to, da so tudi poučne. Če izberete takšno, ki ima števila, jo lahko uporabite tudi za učenje številseštevanja in štetja. Na voljo so tudi sestavljanke z živalmi, ki bodo otrokom zagotovo zelo zanimive. Vsak dan lahko ponovite imena živali na sestavljanki. Zagotovo jih bo hitro osvojil.

Sestavljanke so izdelane iz kakovostne pene in so prijetne na otip. Hitro in enostavno se zložijo, kasneje pa tudi pospravijo, če jih ne boste več potrebovali.

Neskončne možnosti uporabe

Najbolje pri sestavljanki iz pene je to, da jo lahko uporabite na več načinov. Ja, prav ste prebrali. Penasta sestavljanka ni uporabna le za igranje ali dekoracijo sobe. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj zanimivih idej uporabe:

 • Iz penastih kosov lahko sestavite čisto pravo hišico. Ker so robovi sestavljanke narejeni tako, da se lepo zataknejo tudi pod kotom 90°, bo gradnja hiške mala malica. Ne bo bila ravno velika, a ravno dovolj prostorna, da se bo vaš otrok lahko skril vanjo. Igra v hišici bo vznemirljiva in zabavna.
 • Namesto v kvadrat, lahko kocke sestavljate drugo za drugo. Naredite nekaj ovinkov, ustvarite kakšen tunel in že bo v vašem stanovanju nastala zanimiva in atraktivna cesta. Cesta je primerna za dirkalne avtomobile, štirikolesnike, preleti pa jo lahko celo helikopter.
 • Vam žogice, avtomobilčki in druge igrače ves čas uhajajo z igralne podloge iz penastih sestavljank? Predlagamo vam, da zunanji rob kock postavite pokonci. Tako boste ustvarili nizko ograjico, ki bo zadržala igrače na svojem mestu. Zanimivo, kajne?
 • Sestavljanke iz pene lahko uporabite tudi kot zaščito za steno. Če jih imate običajno postavljene na tleh ob steni, vzemite vrsto ali dve ter jo naslonite na steno. Pripnite jo na sestavljanke na tleh in dobili boste praktično zaščito za steno. Poleg tega pa bo malčku pri igri še bolj toplo – stene so, še posebej pozimi, lahko prav neprijetno hladne.
 • Iz penaste sestavljanke lahko skupaj z otrokom »zgradite« tudi majhno hišico za punčke ali garažo za avtomobilčke. Preprosto uporabite 5 kosov sestavljanke iz pene, eno stranico pa pustite odprto. Če želite lahko naredite tudi streho, kar bo hišico naredilo še lepšo in bolj realno.
 • Tekmujte kdo doma lahko sestavi najvišjo stolpnico iz penaste sestavljanke. Ker so kosi sestavljanke mehki, bo to pravi izziv. Ne glede na to, kdo bo zmagal, vam zagotavljamo veliko smeha in zabave. Pa še nihče se ne more poškodovati, saj je penasta sestavljanka mehka in nima ostrih robov.

Zakaj so sestavljanke iz pene najboljša izbira

Dojenčki in malčki veliko raziskujejo – z rokami, predvsem pa z usti. Vse kar lahko, dajo v usta, saj imajo tam veliko čutnic. To seveda pomeni, da v usta odnesejo tudi kar nekaj umazanije. Temu se je skoraj nemogoče izogniti. Seveda bi lahko v otroški kotiček ali sobo položili tudi mehko, kosmato preprogo, a so sestavljanke iz pene veliko bolj čista izbira.

Sestavljanke iz pene je veliko lažje očistiti. Pravzaprav jih lahko samo obrišete z mokro krpo in že so nared za nadaljnje igranje. Če se res zelo umažejo, lahko sestavljanke operete tudi v pralnem stroju. S sestavljank ne odpadajo nitke tkanine, zato ni nevarnosti, da bi jih otrok zaužil. Na otip so prijetne, nudijo pa tudi ravno dovolj opora, da so odlična podloga za prve poskuse plazenja, kobacanja, sedenja in vstajanja.

Otrokov najljubši kotiček

Zagotavljamo vam, da bo prostor, kjer bo na tleh sestavljanka iz pene, zraven pa zabavne igrače, otrokov najljubši kotiček. Razporedite jih ob sestavljanko, tako da si jih lahko brez težav izbere in ga opazujte, kako zelo uživa pri igri. Prednost sestavljanke iz pene je tudi to, da bo pri igri manj hrupa. Padajočih kock in vožnje divjih avtomobilov skoraj ne boste več opazili.

Na sestavljanki pa se bo otrok prijetno počutil tudi zato, ker bo vedel, da je to njegov prostor. To je njegov kotiček, kjer se nahajajo najljubše igrače ter nekaj okrasnih blazin za udobje. Tu se lahko v miru igra in zabava, ne da bi ga pri tem kdo motil. Če vas povabi, pa se seveda kar odzovite povabilu in se skupaj z njim prepustite domišljiji ter uživajte v igri.

Sestavljanke iz pene najdete tako na spletnih, kot na fizičnih policah trgovin Pikapolonica. Izberete lahko enega ali več enakih kompletov. Zanimivo bo tudi, če boste komplete kombinirali med seboj. Tako se bo otrok lahko med igro hkrati učil o žival in številih. Podlaga iz sestavljanke pa bo še bolj zanimiva in pisana.

Prikaži več
Zapri