Dekoracija otroške sobe

Filtriraj 1
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. 3 SPROUTS 14 Izdelki
 2. BUBABA BY FREEON 6 Izdelki
 3. CHICCO 2 Izdelki
 4. DEPESCHE 1 Izdelek
 5. DOUDOU 1 Izdelek
 6. FEHN 3 Izdelki
 7. FREE 2 PLAY BY FREEON 4 Izdelki
 8. JOLLEIN 1 Izdelek
 9. KEEEPER 5 Izdelki
 10. KIDS II 5 Izdelki
 11. LEGO® 1 Izdelek
 12. LILIPINSO 1 Izdelek
 13. MERAKI ENGRAVING 4 Izdelki
 14. MILESTONE 1 Izdelek
 15. MORA 1 Izdelek
 16. PEARHEAD 1 Izdelek
 17. PIKIPOKI 1 Izdelek
 18. PJ MASKS 1 Izdelek
 19. ROOMMATES 1 Izdelek
 20. SINGA 1 Izdelek
 21. UNIKATOY 1 Izdelek
 22. VTECH 1 Izdelek
Cena
Barva
 1. Bela 8 Izdelki
 2. Bež 1 Izdelek
 3. Črna 5 Izdelki
 4. light gray 1 Izdelek
 5. Modra 6 Izdelki
 6. Naravni les 4 Izdelki
 7. Oranžna 1 Izdelek
 8. Rdeča 1 Izdelek
 9. Rjava 3 Izdelki
 10. Roza 8 Izdelki
 11. Rumena 4 Izdelki
 12. Siva 1 Izdelek
 13. Siva 6 Izdelki
 14. Večbarvna 22 Izdelki
 15. Zelena 4 Izdelki
Novi izdelki
 1. Novi izdelki 2 Izdelki
Prikazanih 2 od 2 izdelkov
Razvrsti po
Prikazanih 2 od 2 izdelkov
Razvrsti po

Izberite čudovito dekoracijo za otroško sobico!

Otroška sobica je veliko več, kot le pohištvo. Otroci v njej preživijo veliko časa, saj njihova soba nima le funkcije spalnice, pač pa tudi igralnice in delavnice. Pomembno je, da dekoracijo v otroški sobi prilagodimo otrokovim željam in preferencam tako, da se bodo v prostoru počutili sproščeno in domače.

V Pikapolonici vas čakajo prikupne dekorativne blazine, raznovrstne stenske nalepke ter drugi dekorativni dodatki, ki se bodo odlično podali v prav vsako otroško sobico. Preverite Pikapoloničin dekorativni program in okrasite otroško sobo z izdelki blagovnih znamk Baron For Kids, Bubaba, Lilipinso, Keeeper, Mickey Mouse, Minnie Mouse, PJ Masks in Roommates.

Prednosti dekoracije s stenskimi nalepkami

Prazna enobarvna stena je res nadvse dolgočasna, še posebej v otroški sobi. Popestrite jo lahko sicer tudi s tapetami, fotografijami ali posterji, ne pozabite pa na možnost dekoracije s stenskimi nalepkami, ki v zadnjem času postajajo pravi dekorativni hit!

In zakaj se vedno več ljudi odloča za okrasitev sten z dekorativnimi nalepkami?

 • Izredno pestra ponudba. V Pikapolonici vas čakajo stenske nalepke vseh dimenzij in barv, s prikupnimi motivi cvetlic, zvezdic, živali, risanih junakov in še in še. Če se odločite za dekoracijo s stenskimi nalepkami, boste zagotovo našli izdelek, ki bo ustrezal tudi najbolj zapletenim otroškim željam.
 • Ugodna cena. Dekoracija oziroma popestritev prazne stene je lahko zelo poceni, ali pa zelo draga. Nalepke so zagotovo ena izmed najbolj ugodnih variant, hkrati pa izgledajo profesionalno in estetsko dovršeno.
 • Preprosto nanašanje. Za razliko od dolgotrajnega nanašanja tapet in napornega izobešanja slik, je namestitev stenskih nalepk izredno hitra in preprosta. Predlagamo, da pred lepljenjem podrobno preučite navodila za nanos.
 • Učinkovito in hitro skrivanje nepravilnosti na steni. Z nalepko lahko preprosto prelepite luknjico ali madež na steni v le nekaj enostavnih korakih. Veliko hitreje in ceneje od pleskanja!
 • Nepoškodovana stena. Vsak žebelj, ki ga uporabimo za izobešanje slike, pusti v steni luknjo, ki v prihodnosti, če se sliko odločimo odstraniti, postane izredno moteča. Kako nadležno! Pri uporabi stenskih nalepk se stena ne poškoduje. Nalepke lahko kadarkoli odstranite in zamenjate, stena pod njimi pa bo ostala enaka. To se pri uporabi tapet zagotovo ne bi zgodilo.
 • Otrokovi okus in interesi se spreminjajo. Danes je otrokov najljubši risani junak Mickey Mouse, jutri bo oboževal Strelo McQueen. Seveda vam dekoracije ni treba menjati vsak teden ali mesec, vendar z uporabo stenskih nalepk lahko to storite bolj pogosto in z nižjimi stroški. Seveda lahko izberete tudi nalepke z manj specifičnimi motivi, kot so na primer baloni, drevesa itd., ki vam jih ne bo potrebno zamenjati vsakič ko najde vaš otrok novega najljubšega risanega junaka.
 • Stenske nalepke lahko praviloma uporabite tudi na drugih površinah. Po želji lahko z nalepko okrasite tudi vrata, ki vodijo v otroško sobo ali pa na primer otrokovo omaro.

Čudovita dekoracija in prijetna igra

Izdelki, s katerimi lahko okrasite otroško sobo, pogosto nimajo le dekorativne funkcije, pač pa sobico spremenijo tudi v igralnico! Igralne blazine in podloge dajejo vašemu otroku prijeten in udoben igralni prostor. Običajno so opremljene z igralnim lokom, na katerem so pritrjene prikupne igračke. Igralni loki blazin blagovne znamke Fehn so na primer opremljeni z mehkimi plišastimi živalmi, ropotuljicami, igrali in grizali; igrače, ki spodbujajo dojenčkove čute in njegov razvoj. Običajno so igralne blazine in podloge primerne za dojenčke že od rojstva naprej, vendar predlagamo, da se za podrobna navodila in specifikacije obrnete na proizvajalca. V Pikapolonici vas zraven blagovne znamke Fehn, čakajo tudi igralne blazine in podloge blagovnih znamk Bright Stars, Chicco, Doudou in FreeOn Bubaba. Ne pozabite pa tudi na mehke sestavljanke iz pene, ki jih lahko položite na tla v otroški sobi in zagotovite svojemu otroku udobno igralno okolje!

Vaš malček je vedno starejši, v sobici pa je vedno več igračk, ki jih je treba nekam pospraviti! Ne pozabite pa otrokove sobe opremiti tudi z zabojem za shranjevanje igrač. V Pikapolonici vas čakajo čudoviti zaboji blagovne znamke Keeeper. Izberite zaboj za igrače s prikupnim motivom, ki bo vašega otroka vzpodbudil, da bo po končani igri z veseljem pospravil igrače.

Včasih se otroška sobica zdi nekoliko prazna, ne vemo pa čisto točno, kaj ji manjka. Če tega še niste storili, predlagamo, da otrokovo sobico opremite z mehkimi okrasnimi blazinami. Izredno praktična dekoracija, ki v prostor prinese dodatno toplino in udobje. Mehke dekorativne blazine v Pikapolonici so na voljo v obliki prikupne živali ali pa katerega drugega čarobnega bitja. Nagajive očke in veliki nasmeški otroke pogosto vzpodbudijo k igri, zato blazina nima le dekorativne vloge, pač pa postane tudi igračka. Igračka otroku nudi uteho in tolažbo, hkrati pa vzpodbuja njegove komunikacijske sposobnosti. Igra vlog je izredno pomembna za otrokov socialni razvoj, prav tako pa s pomočjo prikupne dekorativne blazine v vlogi igračke malček razvija empatijo in sočutje.

Ali so analogne ure dekoracija preteklosti?

Prav tako pa lahko sobico svojega otroka okrasite tudi z analogno stensko uro in ga tako vzpodbudite pri učenju in razumevanju analognega načina zapisa časa. Vedno manj otrok v zadnjih letih zna čas razbrati iz analogne ure – to je žalostna realnost današnjega sveta. Otroci vse pogosteje uporabljajo pametne telefone in tablične računalnike, posledično pa so seznanjeni zgolj z digitalnim zapisom časa.

V Pikapolonici najdete raznolike stenske ure z različnimi živobarvnimi motivi in risanimi junaki. Dovolite svojemu otroku, da sam izbere uro, ki bi jo želel imeti. Ura z motivom otrokovega najljubšega risanega junaka bo otroka zagotovo še dodatno motivirala in poskrbela za še hitrejše učenje!

Okrasite otroško sobico s Pikapolonico!

Ustvarite prijeten igralni in spalni prostor in zberite dekoracijo, ki najbolje odraža osebnost vašega otroka.

So vašemu otroku všeč živali? Ima morda najljubšega risanega junaka? Predlagamo, da v kreativni proces dekoracije vključite tudi svojega otroka. Ne pozabite, da bo konec koncev prav on tisti, ki bo v svoji sobici preživel največ časa. Barve in dekoracija, ki jo izberete vi, se na prvi pogled morda zdi najbolj estetsko dovršena in očem prijazna, pomembno pa je, da upoštevate tudi želje in predloge svojega otroka.

Prepričani smo, da boste v Pikapolonici našli veliko dekorativnih idej in izdelkov, ki se bodo odlično podali v sobico vašega otroka.

Prikaži več
Zapri