Pohištvo za otroško sobo

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. BUBABA BY FREEON 1 Izdelek
 2. KLUPS 2 Izdelki
 3. LITTLESKY 2 Izdelki
 4. NUVITA 1 Izdelek
 5. PINIO 18 Izdelki
 6. SATLER LIP 4 Izdelki
Cena
Barva
 1. Bela 24 Izdelki
 2. Naravni les 2 Izdelki
 3. Prozorna 1 Izdelek
 4. Siva 5 Izdelki
Prikazanih 24 od 29 izdelkov
Stran
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  Previjalna komoda Dalia, bela/siva
  KLUPS 
  Previjalna komoda Dalia, bela/siva
  229,99 €
  ali od 10,78 € / mesec
  Quickview
  Otroška postelja Dalia 120x60, bela
  Previjalna komoda Dalia, bela/siva
 2. Dodaj na seznam želja
  Previjalna komoda Paula, bela
  LITTLESKY 
  Previjalna komoda Paula, bela
  209,99 €
  ali od 18,96 € / mesec
  Quickview
 3. Dodaj na seznam želja
  Previjalna komoda Sonja - bela Previjalna komoda Sonja - bela
  SATLER LIP 
  Previjalna komoda Sonja - bela
  455,99 €
  ali od 11,50 € / mesec
  Quickview
 4. Dodaj na seznam želja
  Otroška postelja Luka - bela Otroška postelja Luka - bela
  SATLER LIP 
  Otroška postelja Luka - bela
  835,99 €
  ali od 21,08 € / mesec
  Quickview
 5. Dodaj na seznam želja
  Omara 2 delna Snap Omara 2 delna Snap
  PINIO 
  Omara 2 delna Snap
  549,99 €
  ali od 13,87 € / mesec
  Quickview
 6. Dodaj na seznam želja
  Postelja Snap Postelja Snap
  PINIO 
  Postelja Snap
  389,99 €
  ali od 12,64 € / mesec
  Quickview
 7. Dodaj na seznam želja
  Predal za posteljo Snap Predal za posteljo Snap
  PINIO 
  Predal za posteljo Snap
  89,99 €
  ali od 15,95 € / mesec
  Quickview
 8. Dodaj na seznam želja
  Previjalna komoda Snap Previjalna komoda Snap
  PINIO 
  Previjalna komoda Snap
  369,99 €
  ali od 12,00 € / mesec
  Quickview
 9. Dodaj na seznam želja
  Previjalna komoda Snap Previjalna komoda Snap
  PINIO 
  Previjalna komoda Snap
  369,99 €
  ali od 12,00 € / mesec
  Quickview
 10. Dodaj na seznam želja
  Predal za posteljo Marsylia Predal za posteljo Marsylia
  PINIO 
  Predal za posteljo Marsylia
  od Redna cena 69,99 €    
  ali od 12,41 € / mesec
  Quickview
 11. Dodaj na seznam želja
  Postelja Moon Postelja Moon
  PINIO 
  Postelja Moon
  od Redna cena 349,99 €    
  ali od 11,35 € / mesec
  Quickview
 12. Dodaj na seznam želja
  Postelja I'ga
  PINIO 
  Postelja I'ga
  od Redna cena 379,99 €    
  ali od 12,32 € / mesec
  Quickview
Prikazanih 24 od 29 izdelkov
Stran
Razvrsti po

Pohištvo za otroško sobo

Prvi korak pri opremljanju otroške sobe je izbira pohištva. Izbrani kosi pohištva se med posameznimi družinami razlikujejo predvsem glede na dimenzije otroške sobe, prav tako pa je izbira odvisna tudi od okusa in denarja, ki smo ga za pohištvo pripravljeni odšteti. Praviloma velja, da v otroški sobi potrebujete naslednje kose pohištva:

 • Otroška posteljica je prvi kos pohištva, na katerega pomislimo, ko izvemo, da se bo naša družina kmalu povečala za novega člana.
 • Omara, v katero spravimo majcena oblačila in obutev našega najmlajšega družinskega člana.
 • Previjalna komoda je, zraven otroške posteljice in omare, osrednji del pohištva v otroški sobici. Preden se naši družini pridruži novi član, si običajno težko predstavljamo, koliko časa nam bo v prvih mesecih vzelo previjanje. Pomembno je, da ustvarimo previjalni kotiček, ki bo udoben tako za dojenčka, kot tudi za starša. Praktična previjalna komoda z velikimi predali je bistvenega pomena za lažje in hitro previjanje. Vanjo lahko namreč spravite pleničke in vse ostali pripomočke, ki jih boste pri previjanju potrebovali.

V prodajalnah Pikapolonica najdete čudovite kose otroškega pohištva blagovnih znamk Bambino, Drewex, Jane, Pinio, Kids River in FreeON.

Ne pozabite na pohištvo za otrokov igralni kotiček!

Otroško sobico pa lahko seveda opremite tudi z ostalimi kosi pohištva, kot so na primer otroški stolčki in mizica. Saj veste, da otrok v svoji sobi običajno preživi veliko časa, zato je dobro, da mu zagotovite tudi prijeten igralni ustvarjalni kotiček. Vaš malček bo zagotovo z veseljem sedel na majhnem stolčku in veselo risal, ustvarjal ali igral družabne igre na majhni mizici. Mizico in stolček lahko seveda postavite tudi v dnevno sobo, kuhinjo ali jedilnico in otroku zagotovite jedilni prostor, primeren njegovi velikosti.

V vsaki otroški sobici pa je seveda dobrodošel tudi predal ali polička, v katero lahko otrok spravi svojo zbirko igračk in otroških knjig.

Izbira otroške posteljice

V Pikapolonici vas čaka pestra ponudba estetsko dovršenih in kvalitetnih otroških posteljic. Ne pozabite, da je za kvaliteten spanec vašega otroka izredno pomembna tudi premišljena izbira ležišča. S kombinacijo kvalitetnega ležišča in udobne posteljnine zagotovite svojemu otroku prijeten in miren spanec. Saj veste, spočiti otroci so srečni otroci.

Čudovit dodatek za otroško posteljico je baldahin, ki pogosto služi tudi proti zaščita pred nadležnimi piki komarjev, hkrati pa daje dojenčku občutek varnosti. Pred nakupom baldahina ne pozabite preveriti, kakšno možnost namestitve vam izbrani izdelek ponuja. Prepričajte se, da po dimenzijah ustreza prostoru in otroški posteljici, na kateri bo nameščen.

Za dodatno udobje predlagamo, da otrokovo posteljico opremite z mehkimi blazinami, udobnimi dekicami in okrasnimi obrobami. Želite svojemu otroku zagotoviti še bolj miren in varen spanec? Preverite tudi Pikapoloničino ponudbo audio in video varušk ter zaščitnih ograjic.

Shranjevanje oblačil in igrač

Pri majhnih otrocih se včasih zdi, da potrebujejo še več oblačil, kot njihovi starši. Saj veste, da se njihovi majceni pajacki in bodiji kar naprej popacajo. Oblačila so sicer majhna, vendar ker jih je veliko, potrebujejo tudi veliko prostora za shranjevanje. Omara za otrokova oblačila je zato nepogrešljivi del vsake otroške sobice. V prodajalnah Pikapolonica lahko izbirate med različnimi dizajni, dimenzijami in barvami otroških omar. Pri nas boste zagotovo našli omaro, ki se bo podala v otroško sobo vašega najmlajšega družinskega člana.

Ste že izbrali omaro za otroško sobo? Potem je čas, da jo napolnite s prikupnimi, modnimi in udobnimi otroškimi oblačili! Ne spreglejte širokega nabora otroških oblačil, ki smo jih za vaše najmlajše pripravili v prodajalnah Pikapolonica.

Ne pozabite, da bo v otroški sobici tudi kar nekaj igrač, zato predlagamo, da prostor opremite tudi s kosom pohištva, namenjenemu shranjevanju igrač. To lahko storite z različnimi poličkami, predalniki in omaricami ali pa kar z zabojem za shranjevanje igrač.

Ustvarjanje udobnega in praktičnega previjalnega kotička

Preden se naši družini pridruži dojenček, si ne moremo niti predstavljati, kolikokrat bo našega novega družinskega člana potrebno previti. Predvsem pri novopečenih starših, ki s svojo novo vlogo srečujejo prvič, včasih traja kar nekaj časa, da postane previjanje utečena rutina. Pomembno je, da previjalni kotiček opremite tako, da ne bo udobno le otroku, temveč tudi vam. Previjanje vam bo namreč, predvsem v prvih tednih in mesecih dojenčkovega življenja, vzelo kar nekaj časa. Organizirajte svoj previjalni kotiček tako, da bo menjava pleničke stekla čim bolj gladko.

Previjalno blazino lahko kupite ločeno, pri nekaterih previjalnih komodah pa je že priložena in vključena v ceno. Tudi v Pikapolonici vas čaka pestra ponudba previjalnih blazin, različnih dimenzij in barv, z mehko ali trdo podlogo. Med čudovitimi motivi boste zagotovo našli prav tisti izdelek, ki se bo najbolje podal v vaš previjalni kotiček.

Ne pozabite, da je previjalni kotiček smiselno opremiti tudi s previjalnim košem, v katerega spravite uporabljene pleničke. Koši za previjanje so ustvarjeni tako, da preprečujejo širjenje neprijetnega smradu umazanih pleničk. Zagotovo gre za enega najbolj bistvenih pripomočkov v previjalnem kotičku sobice vašega dojenčka.

Prav tako priporočamo, da si še pred prihodom dojenčka ustvarite zadostno zalogo otroških plenic in kozmetičnih izdelkov za vašega dojenčka.

Otroška soba je več, kot le spalnica

Naši otroci v svojih sobicah običajno preživijo ogromno časa, saj otroške sobe nimajo le funkcije spalnice, pač pa tudi igralnice, delavnice in ustvarjalnega kotička. V Pikapolonici vas, zraven pestre ponudbe pohištva za otroško sobo, čakajo tudi številni izdelki, s katerimi lahko otrokovo sobo dodatno popestrite in vanjo vnesete kanček topline. Preverite Pikapoloničine izdelke za dekoracijo otroške sobe, nežne nočne lučke in pravljične projektorje. Ne spreglejte pa tudi izredno priljubljenih sestavljank iz pene, ki so v številnih družinah z malimi otroki izredno priljubljena talna podloga, na kateri se lahko otroci brezskrbno igrajo.

Opremljanje otrokove sobice je lahko izredno zabavno opravilo. Če niste prepričani, kako začeti z nakupom oziroma kaj vse boste ob prihodu novega družinskega člana sploh potrebovali, vas vabimo, da se z vprašanji obrnete na Pikapoloničino prijazno osebje. Z veseljem vam bomo svetovali in prepričani smo, da bomo s skupnimi močmi zagotovo našli pohištvo za otroško sobico, ki bo najbolje ustrezalo potrebam vaše družine.  

Prikaži več
Zapri