Sestavi svoj voziček

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. BRITAX RÖMER 1 Izdelek
 2. CYBEX 2 Izdelki
 3. JOIE 4 Izdelki
 4. JOOLZ 4 Izdelki
 5. MAMAS AND PAPAS 1 Izdelek
 6. MAST 2 Izdelki
 7. NUNA 9 Izdelki
Cena
Barva
 1. Bela 1 Izdelek
 2. Bež 3 Izdelki
 3. Črna 5 Izdelki
 4. Modra 1 Izdelek
 5. Rose gold 1 Izdelek
 6. Siva 8 Izdelki
 7. Siva 1 Izdelek
 8. Zelena 4 Izdelki
Prikazanih 23 od 23 izdelkov
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  Košara za voziček Hard - steel grey
  BRITAX RÖMER 
  Košara za voziček Hard - steel grey
  149,99 €
  ali od 13,54 € / mesec
  Quickview
 2. Dodaj na seznam želja
  Košara za voziček Hub+ magnificent green
  JOOLZ 
  Košara za voziček Hub+ magnificent green
  289,99 €
  ali od 13,59 € / mesec
  Quickview
 3. Dodaj na seznam želja
  Košara za voziček cocoon Hub+ sage green
  JOOLZ 
  Košara za voziček cocoon Hub+ sage green
  149,99 €
  ali od 13,54 € / mesec
  Quickview
 4. Dodaj na seznam želja
  Košara za voziček Hub+ sage green
  JOOLZ 
  Košara za voziček Hub+ sage green
  289,99 €
  ali od 13,59 € / mesec
  Quickview
 5. Dodaj na seznam želja
  Otroški voziček Demi Grow caviar
  NUNA 
  Otroški voziček Demi Grow caviar
  1.379,98 €
  ali od 32,38 € / mesec
  Quickview
  Otroški voziček Demi Grow caviar
  Otroški voziček Demi Grow frost
 6. Dodaj na seznam želja
  Košara za voziček M4 Košara za voziček M4
  MAST 
  Košara za voziček M4
  215,99 €
  ali od 10,12 € / mesec
  Quickview
 7. Dodaj na seznam želja
  Košara za voziček M4 Košara za voziček M4
  MAST 
  Košara za voziček M4
  215,99 €
  ali od 10,12 € / mesec
  Quickview
 8. Dodaj na seznam želja
  Ogrodje vozička Priam z okvirjem Rosegold Ogrodje vozička Priam z okvirjem Rosegold
  CYBEX 
  Ogrodje vozička Priam z okvirjem Rosegold
  899,99 €
  ali od 22,70 € / mesec
  Quickview
 9. Dodaj na seznam želja
  Košara za voziček Priam Lux Košara za voziček Priam Lux
  CYBEX 
  Košara za voziček Priam Lux
  399,99 €
  ali od 10,09 € / mesec
  Quickview
 10. Dodaj na seznam želja
  Košara za novorojenčka Mixx birch Košara za novorojenčka Mixx birch
  NUNA 
  Košara za novorojenčka Mixx birch
  279,99 €
  ali od 13,12 € / mesec
  Quickview
  Košara za novorojenčka Mixx caviar
  Košara za novorojenčka Mixx birch
  Košara za novorojenčka Mixx Next granite
 11. Dodaj na seznam želja
  Košara Ramble XL Košara Ramble XL
  JOIE 
  Košara Ramble XL
  99,99 €
  ali od 17,72 € / mesec
  Quickview
 12. Dodaj na seznam želja
  Košara za novorojenčka Mixx Next granite Košara za novorojenčka Mixx Next granite
  NUNA 
  Košara za novorojenčka Mixx Next granite
  279,99 €
  ali od 13,12 € / mesec
  Quickview
  Košara za novorojenčka Mixx caviar
  Košara za novorojenčka Mixx birch
  Košara za novorojenčka Mixx Next granite
 13. Dodaj na seznam želja
  Košara Ramble XL Košara Ramble XL
  JOIE 
  Košara Ramble XL
  159,99 €
  ali od 14,45 € / mesec
  Quickview
  Košara Ramble XL
  Košara za otroški voziček Ramble XL Deep Sea
  Košara Ramble XL
 14. Dodaj na seznam želja
  Košara za novorojenčka Demi Grow frost Košara za novorojenčka Demi Grow frost
  NUNA 
  Košara za novorojenčka Demi Grow frost
  279,99 €
  ali od 13,12 € / mesec
  Quickview
  Košara za novorojenčka Demi Grow frost
 15. Dodaj na seznam želja
  Košara za otroški voziček Ocarro + zimska prevleka Košara za otroški voziček Ocarro + zimska prevleka
  MAMAS AND PAPAS 
  Košara za otroški voziček Ocarro + zimska prevleka
  335,00 €
  ali od 10,86 € / mesec
  Quickview
Prikazanih 23 od 23 izdelkov
Razvrsti po

Sestavite čisto svoj otroški voziček!

Sestavite svojo kombinacijo otroškega vozička – izberite podvozje, globoko košaro, otroški avtosedež in sedežni del vozička!

Sestavi svoj voziček s Pikapolonico! V Pikapolonici vas v kategoriji Sestavi svoj voziček čaka pestra ponudba otroških vozičkov in različnih komponent blagovnih znamk Babyzen, Mima Xari, Mamas & Papas, Nuna in Maxi-Cosi. Izberite svoje komponente in popeljite svojega otroka na sprehod s čudovitim vozičkom, sestavljenim glede na vaše preference in potrebe!

Zakaj je pomembno, kakšno podvozje otroškega vozička izberemo?

Podvozje otroškega vozička naj bo primerno glede na teren, po katerem se z otrokom najpogosteje sprehajate. Vsem družinam, ki se pogosto sprehajate po razgibanem terenu priporočamo, da izberete bolj masivno in vzdržljivo podvozje otroškega vozička. Ob tem bodite pozorni tudi na vzmetenje in kolesa, ki so pri različnih modelih in blagovnih znamkah otroških vozičkov izdelana iz različnih materialov. Praviloma velja, da so napihljiva in večja kolesa primerna izbira za razgibane terene, prav tako pa zdržijo dlje časa in so nekoliko bolj trpežna.

Številni starši, ki si tudi z dojenčkom pri hiši želijo ostati ali postati aktivni, se namesto za počasen sprehod odločijo za lahkoten tek z otroškim vozičkom. To je odlična priložnost za gibanje na svežem zraku, zagotovo pa bo v aktivnem sprehodu užival tudi otrok. Pomembno je, da za tovrstne aktivnosti izberete voziček s primernim podvozjem. Prav tako je pomembno, da je izbran voziček enostavno vodljiv. Enako velja za družine, ki se z vozičkom pogosto odpravijo po nakupih ali na avtobus. Enostavna vodljivost in kompaktnost ogrodja vam bosta med ozkimi trgovinskimi policami ali v gneči na avtobusu prihranili kar nekaj sivih las. Če otroški voziček pogosto uporabljate v takšnih situacijah, je torej smiselno premisliti o lažjem podvozju in manjših kolesih.

Ne veste kakšno podvozje otroškega vozička je najbolj primerno za vašo družino? Nič hudega! Nakup otroškega vozička zahteva veliko premisleka in je vse prej kot enostaven. K sreči vas v prodajalnah Pikapolonica čaka izkušeno in znanja polno osebje, ki vam z veseljem svetuje. Z morebitnimi vprašanji se lahko brez zadržkov obrnete na Pikapoloničine prodajalke in prodajalce!

Podvozje otroškega vozička je izbrano – kaj pa zdaj?

Otroka lahko v vozičku prevažate v globoki košari, avtosedežu ali sedežnem delu. Pomembno je, da se pred uporabo prepričate, ali so komponente med seboj kompatibilne. Prav tako se je potrebno prepričati, ali je izbran izdelek primeren za starost, težo oziroma višino vašega otroka. Le tako mu lahko namreč zagotovite optimalno varnost in udobje na poti.

Globoka košara je nepogrešljiv del otroške opreme za vse novopečene starše. Uporabljate jo lahko od otrokovega rojstva do približno 6. meseca starosti. Globoke košare so izredno udobne za novorojenčke, številne pa so opremljene tudi s številnimi funkcijami, ki dojenčku sprehod še olepšajo; to so na primer nastavljiv naklon hrbtnega naslona, nastavljiva strehica, ki jo pri nekaterih globokih košarah odlikuje celo dodatna zaščita pred škodljivimi UV žarki.

Za prevažanje novorojenčka v otroškem vozičku pa lahko uporabite tudi kompatibilen otroški avtosedež, ali jajčko, namenjeno otrokom od rojstva naprej. Ena izmed bistvenih prednosti možnosti Sestavi svoj voziček je predvsem ta, da lahko poljubno izberete otroški avtosedež, ki bi ga želeli uporabljati. Številne družine se tako odločijo za nakup otroških avtosedežev najvišje kakovosti, saj se zavedajo, kako pomembna je otrokova varnost na poti. Ne pozabite preveriti Pikapoloničine pestre ponudbe varnih in udobnih otroških avtosedežev! Zagotovite svojim najmlajšim družinskim članov prijetno vožnjo in brezskrbno opazovanje širnega sveta skozi avtomobilsko okno!

Ko zmore vaš dojenček samostojno sedeti, je čas, da globoko košaro zamenjate za sedežni del otroškega vozička. Sedežni deli se med seboj razlikujejo po številnih lastnostih. Razlike niso odvisne le od blagovne znamke otroškega vozička, pač pa se med seboj razlikujejo tudi posamezni modeli. Sedežni del vozička lahko prilagodite svojemu otroku z različnimi nastavitvami hrbtnega naklona, naslona za nogice itd. Najbolj varna različica varnostnega pasu sedežnega dela otroškega vozička je pettočkovni varnostni pas, s katerim je opremljena večina vozičkov. Sedežni del vozička je namenjen uporabi otrok, ki že samostojno sedijo.

Različne komponente otroških vozičkov so namenjene otrokom različnih starosti oziroma teže. Pred nakupom oziroma uporabo globoke košare, otroškega avtosedeža ali sedežnega dela vozička se prepričajte, da je le ta primeren za starost, težo oziroma višino vašega otroka. Specifikacije se med posameznimi modeli in blagovnimi znamkami razlikujejo, zmogljivosti in obremenitve pa so praviloma določene s strani proizvajalca.

Ob izboru vozička pa ne pozabite tudi na svoje udobje! Prepričajte se, da je višina ročaja primerna za vas oziroma, da se vam pri potiskanju otroškega vozička ne bo potrebno sklanjati. V primeru, da se starša po višini izredno razlikujeta, je smiselno razmisliti o vozičku, ki omogoča enostavno prilagoditev višine ročaja. Tako lahko otroški voziček enostavno prilagodite svoji višini in poskrbite za pravilno držo na sprehodih. Vaša hrbtenica vam bo hvaležna!

Obogatite svoj otroški voziček s priročnimi in zanimivimi dodatki!

Popestrite svoj voziček s Pikapoloničinimi dodatki za otroški voziček blagovnih znamk Fehn, Babyzen, Altabebe, Mima, Peg Perego, Kurtis, FreeON, Mamas&Papas, Ryco, EasyWalker, Chicco, Artesavi, Peke Baby, Maxi Xari, Jacky, Reer, Bellotte in Cloby.

Dodatki za otroške vozičke so zanimivi in uporabni tako za starše, kot tudi za otroke. Izberite svoj dodatek in si zagotovite:

 1. Večjo funkcionalnost – previjalna torba oziroma torba za potrebščine, držalo za stekleničko, torba za prenašanje vozička, nakupovalna mreža in večnamenski kavlji.
 2. Manj nejevolje in več zabave na sprehodu – igrala in spirale, deska ali rolka za prevažanje starejšega otroka. V Pikapolonici vas čakajo priročne BuggyBoard deske blagovne znamke Peg Perego in rolko za otroški voziček blagovne znamke Babyzen.
 3. Večjo zaščito – senčniki, tende, mreže proti komarjem.
 4. Prijeten sprehod ne glede na letni čas – letne in zimske vreče ali prevleke, zimski seti, muff za roke.

Dodatki so lahko univerzalni in primerni za vsak otroški voziček, lahko pa so namenjeni točno določenemu modelu ali blagovni znamki. Pred nakupom se prepričajte, da je izbran dodatek kompatibilen z vašim otroškim vozičkom.

Na nekatere vozičke lahko namestite tudi dodatni sedež ali desko za starejšega bratca ali sestrico. Tako se lahko vsi skupaj odpravite na sprehod in uživate tudi takrat, ko se noge starejšega otroka utrudijo.

Prikaži več
Zapri