Vozički za dvojčke

Izdelkov, ki bi ustrezali iskanju, ne moremo najti.

Dvojna sreča na sprehodu - izberite svoj voziček za dvojčka

Otroški vozički za dvojčke so izredno udobni in zabavni za otroke, hkrati pa priročni za starše. So odlična izbira tudi za vse večje družine z več kot enim otrokom. Otroški voziček za dva otroka je nepogrešljiv pripomoček za starše, ki jih je doletela dvojna sreča, prav tako pa je tudi izredno priročen za družine, v katerih so si otroci blizu po starosti. Nekateri otroški vozički za dvojčke nudijo celo namestitev globoke košare in športnega sedeža hkrati. Tako lahko na sprehod popeljete svojega novorojenčka na eni strani in starejšega bratca ali sestrico na drugi!

Preverite Pikapoloničino ponudbo vozičkov za dvojčke blagovnih znamk Baby Monsters, Chicco in Peg Perego!

Prednosti otroških vozičkov za dvojčke

  • Priročnost Družine z dvojčki so sicer deležne dvojnih nasmehov in dvojnih objemov, hkrati pa dvojčki s seboj prinesejo tudi dvojne obremenitve in dvojne obveznosti. Namesto nakupa dveh otroških vozičkov bo starše otroški voziček za dvojčke bistveno razbremenil in polepšal sprehode. Z otroškim vozičkom za dvojčke lahko en starš na sprehod popelje kar dva otroka hkrati – bodisi dvojčka, bodisi dva otroka, ki sta si blizu po starosti. Otroški vozički za dvojčke so običajno zelo prostorni, kar zraven udobja za otroka, pomeni tudi priročnost za starše. V voziček lahko spravite vse, kar vi in vaša otroka potrebujeta med sprehodom ali na poti. 
  • (Ne)odvisnost enega in drugega sedeža Nekateri otroški vozički za dvojčke so primerni za različne starostne skupine otrok. Ob nakupu prejmete na primer dve globoki košari in dva športna sedeža, ki ju lahko neodvisno uporabljate. Otroški voziček lahko torej prilagodite starosti vsakega izmed otrok posebej. Na eni strani lahko v globoki košari prevažate svojega novorojenčka, na drugi strani pa v športnem sedežu starejšega bratca ali sestrico. Nekateri otroški vozički za dvojčke omogočajo tudi neodvisne nastavitve naklona hrbtnega naslona vozička. En izmed otrok lahko radovedno opazuje okolico, medtem ko drugi v ležečem položaju mirno in brezskrbno počiva. Pred nakupom otroškega vozička razmislite, katere izmed omenjenih funkcij so za vašo družino pomembne in se prepričajte, da vam jih izbran otroški voziček za dvojčke tudi omogoča. 
  • Prihranek denarja in prostora Z nakupom otroškega vozička za dvojčke boste prihranili zajeten kupček denarja, saj vam ne bo treba kupovati dveh otroških vozičkov. Prav tako boste prihranili veliko prostora pri shranjevanju, saj boste namesto dveh shranjevali le en otroški voziček. Otroški vozički za dvojčke so običajno izdelani tako, da so čim bolj priročni za starše in enostavni za uporabo, zato je njihovo zlaganje in shranjevanje pogosto izredno enostavno. Prav tako so namenjeni dolgotrajni uporabi in jih običajno odlikuje izredno visoka kvaliteta. Če se vaša družina poveča za novega družinskega člana, boste lahko otroški voziček za dvojčke ponovno uporabili in s tem prihranili denar, ki bi ga sicer zapravili za nov otroški voziček. 

Opomba! Če izbirate otroški voziček za uporabo od otrokovega rojstva naprej, se prepričajte, da je izbran otroški voziček primeren za novorojenčke. V nasprotnem primeru namreč tvegate možnosti poškodbe, saj otroški vozički namenjeni večjim dojenčkom, praviloma nimajo primerne podpore za novorojenčkovo glavico. Za podrobne informacije se obrnite na proizvajalca izbranega otroškega vozička. 

Kako izbrati otroški voziček za dvojčke

Pred nakupom otroškega vozička za dvojčke razmislite o svojem življenjskem stilu in o tem, kako boste voziček največkrat uporabljali. Tako se boste lahko najbolje odločili, katere funkcije in lastnosti otroškega vozička so za vas najbolj pomembne. 

Pripravili smo vam seznam stvari, o katerih je pred izborom otroškega vozička za dvojčke smiselno premisliti.

  • Dimenzije in teža Če boste z otroškim vozičkom za dvojčke pogosto potovali, je smiselno, da izberete takega, ki ga z lahkoto vzamete s seboj na pot. Otroški vozički z manj kilogrami in manjših dimenzij so običajno bolj praktični za družine, ki se s svojimi otroci pogosto odpravijo v svet. Takšen otroški voziček lahko namreč brez težav spravite v avtomobilski prtljažnik, na vlak, avtobus ali celo na letalo. Prav tako so manjše dimenzije in nizka teža otroškega vozička praktične za starše, ki se z vozički pogosto sprehajajo v gneči ljudi. Otroški vozički za dvojčke so že tako ali tako večji od enojnih otroških vozičkov. Če se pogosto sprehajate med ozkimi nakupovalnimi policami ali skozi ozka vrata dvigala, predlagamo, da izberete otroški voziček za dvojčke manjših dimenzij. V takih situacijah pride prav tudi preprosto manevriranje. Pred nakupom torej ne pozabite preveriti vodljivosti izbranega otroškega vozička za dvojčke.
  • (Ne)odvisnost enega in drugega sedeža Izberite voziček z nastavitvami enega in drugega sedeža, ki so primerne glede na starost oziroma starostno razliko vaših otrok. Če boste hkrati prevažali novorojenčka in starejšega otroka je smiselno izbrati otroški voziček z neodvisnimi nastavitvami med eno in drugo stranjo, tako da lahko na eni strani namestite globoko košaro, na drugi pa športni sedež. 
  • Kolesa in podvozje Premislite o tem, na kakšnem terenu boste otroški voziček za dvojčke najbolj pogosto uporabljali. Razgibani tereni zahtevajo bolj vzdržljiva kolesa in podvozje, medtem ko za sprehode po mestu zadostujejo manjša in manj trpežna kolesa. V primeru, da boste svoja otroka večino časa sprehajali po mestu, predlagamo, da se raje osredotočite na dimenzije, težo in lahkotnost manevriranja izbranega otroškega vozička za dvojčke. 
  • Dodatki Nekateri dodatki so pogosto vključeni v ceno otroških vozičkov. Običajno gre za dežne prevleke, nakupovalne košare, torbe za shranjevanje in tako naprej. V primeru, da dodatek za otroški voziček ni vključen v ceno, ga lahko kupite tudi ločeno. Prav tako lahko svoj otroški voziček popestrite s prikupnimi igračami in spiralami, ko bodo vašima otrokoma še dodatno popestrila sprehode. Preverite Pikapoloničino ponudbo dodatkov za otroške vozičke! Ob tem se ne pozabite prepričati, da je izbran dodatek kompatibilen z vašim otroškim vozičkom za dvojčke. 

Z družino na sprehod

Otroški vozički za dvojčke so izredno praktični za sprehajanje dveh otrok. Vendar če vaša otroka nista dvojčka, bo en izmed njiju otroški voziček prej ali slej prerasel. Nič zato! Še vedno si lahko vsi skupaj privoščite obilo zabave ob sprehajanju. Med dodatki za otroške vozičke boste našli izredno zabavne in priročne deske in rolke za prevažanje starejšega otroka. Tako si lahko starejši otrok spočije utrujene noge, vi pa si privoščite prijeten preostanek sprehoda. Preverite našo ponudbo priročnih BuggyBoard desk blagovne znamke Peg Perego in udobnih rolk za voziček blagovne znamke Babyzen

 

Prikaži več
Zapri