Namizni in ročni nogometi

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Cena
Barva
 1. Naravni les 1 Izdelek
 2. Večbarvna 3 Izdelki
Starost otroka
 1. 3 let 2 Izdelki
Prikazanih 3 od 3 izdelkov
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Ročni nogomet
   
  Ročni nogomet
  Akcijska cena 49,99 € Redna cena 59,99 €
  ali od 17,55 € / mesec
  Quickview
  -17%
 2. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Leseni ročni nogomet Leseni ročni nogomet
   
  Leseni ročni nogomet
  Akcijska cena 49,99 € Redna cena 59,99 €
  ali od 17,55 € / mesec
  Quickview
  -17%
Prikazanih 3 od 3 izdelkov
Razvrsti po

Namizni nogomet zabava mlade in mlade po srcu

Nogomet je zagotovo najbolj popularna igra na celem svetu. Brez dvoma so nad njo še posebej navdušeni moški. A tu ne moremo govoriti le o odraslih moških ali otrocih – nogomet namreč obožujejo vsi pripadniki moškega spola. Pravzaprav je nogomet tako popularen, da se nad njim navdušujejo tudi ženske. To pa že nekaj pove, kajne? Nič hudega, če niste kos žogi tako kot Messi ali Ronaldo. Nič hudega, če ne zmorete preteči nekaj deset kilometrov po popolno pokošeni zelenici. Mi smo namreč poskrbeli, da bo nogomet zdaj lahko prišel kar v vašo dnevno sobo.

Namizni in ročni nogomet

Namizni in ročni nogomet lahko najdemo povsod – v pubih, gostilnah, športnih klubih, v domačih dnevnih sobah in prostorih za druženje. Čeprav za namiznim nogometom najpogosteje najdemo pripadnike moškega spola, ročni nogomet združuje vse generacije. Je pa res, da se ravno moški daleč najbolj vživijo in igro vzamejo zelo resno.

Ročni nogomet je izdelan iz kakovostnih materialov, ki preživijo marsikatero napeto tekmo. Ima 6 železnih palic – 3 imajo držalo na eni, 3 pa na drugi strani. Tako ima vsaka ekipa v rokah tri palice, na kateri so po 3 igralci iz umetnega materiala. Ker igralci seveda niso tako fleksibilni, kot bi si želeli, je igra še bolj napeta in zanimiva. Nikoli ne manjka kričanja na igralce, ki tako ali tako nič ne slišijo, navijanja in prepiranja, kdo goljufa in kdo ne.

Popestrite igro namiznega nogometa

Pravila ročnega nogometa so jasna in vsi, ki se ga lotijo jih poznajo. Cilj je zadeti gol in to je najbolj pomembno. Seveda pa si lahko igro namiznega nogometa tudi popestrite, še posebej, če ste v družbi, kjer ne prevladujejo moški. Ženske se bodo kričanja in prepirov o »offsidu«, ki niti ne obstaja, hitro naveličale. Za vas smo izbrali nekaj zabavnih in zanimivih predlogov, kako boste igro popestrili in naredili zabavno za vse – male in velike.

 • Če imate mešano družbo – od otrok, do odraslih, vključite v igro vse. Otroci naj si izberejo svoj odrasli par ali pa se z najboljšim prijateljem pomerijo proti staršem. Če so še majhni, jim ponudite stol ali klop, da bodo imeli prav tako dober pogled na mizo, kot jo imajo odrasli.
 • Ne glede na to, če ste se ob namiznem nogometu znašli v manjši družbi ali pa je ročni nogomet del velike zabave, lahko priredite zabaven turnir. Če vas je manj, igrajte igro 1:1, saj bo tako bolj zanimivo in bo turnir dlje trajal. Če vas je veliko, pa se razdelite v pare – a ne običajne! Za soigralca v paru izberite nekoga, s kom redko govorite, nekoga nasprotnega spola, izberite nekoga, s komer se povsem razlikujete v znanju igranja namiznega nogometa. Nenazadnje gre za zabavo in smeh, ne le za rezultat. Na ta način bo zabava res prava.
 • Ste že poskusili slepi nogomet? Zakaj ga ne bi naslednjič. Namizni nogomet ima omejen igralni prostor, zato ni skrbi, da bi žogica kam padla – razen, če jo res močno udarite. Popestrite igro in si zavežite oči. Zanašajte se izključno na občutek ter na navodila, ki vam jih lahko dajejo navijači. Si predstavljate, kako smešno in zabavno bo to?
 • Ročnega nogometa se lahko lotite tudi tako, da na vsaki strani igrate trije igralci. Vsak bo tako držal en ročaj, druga roka pa bo prosta. Ker je veliko bolj udobno imeti v igri obe roki, saj imamo tako tudi boljšo kontrolo, bo igranje z eno roko zagotovo zelo zabavno. Prepustite se in se od srca nasmejite, goli tokrat niso pomembni.
 • Vsaka ekipa naj ima vsaj tri ali štiri igralce. Vsakič, ko katera izmed ekip zadane gol, se mora v obeh ekipah en igralec zamenjati. Poleg koncentracije, ki jo zahteva igra sama, se bo tako potrebno koncentrirati še na menjave. Te morajo vedno potekati po enakem vrstnem redu. Zagotavljamo vam, da vas čaka veliko smeha.

Čas je za igro biljarda!

Tako kot namizni nogomet, je tudi biljard dobro znana in zelo popularna igra. Ravno zato smo ga tudi mi vključili v svojo ponudbo. Zagotovo se strinjate, če napišemo, da je miza za biljard tudi prav zanimiv dekorativni dodatek za vašo jedilno ali klubsko mizo. A če pustimo dekoracijo na strani, se vsi strinjamo, da se igra dobrega biljarda vedno prileže.

Čeprav je biljard za otroke nekoliko bolj zahteven, jim bo veliko pomenilo, če jih boste vzeli zraven in jim pokazali nekaj trikov. Miza za biljard, ki jo najdete v naših trgovinah, je majhna, a ravno zato izjemno praktična. Če se odpravljate na potovanje, jo lahko vzamete tudi s seboj.

Vrste namiznega nogometa

Četudi smo trdno prepričani, da je ročni nogomet, ki ga igramo pri nas, edini, ni res. Na svetu obstaja veliko različnih miz za namizni nogomet. Vsaka izmed njih ima svoje lastnosti in na vsaki se igra nekoliko drugače. Kljub temu, da se med seboj razlikujejo, pa morajo vsi namizni nogometi izpolnjevati nekaj osnovnih zahtev. Seveda smo poskrbeli, da jih izpolnjujejo tudi tisti, ki jih imamo za vas pripravljene mi.

Najboljša zabava kar pri vas doma

Poskrbeli smo, da boste od zdaj naprej prirejali najboljše zabave. No, da bodo res najboljše, boste morali poskrbeti sami, mi pa bomo poskrbeli, da se bodo vsi obiskovalcu tudi malo razigrali.

V naši ponudbi najdete tako namizni ročni nogomet, ki ga lahko postavite na tla ali na mizo, kot biljard in mizo 4 v 1. Slednja vam nudi kar 4 atraktivne in zabavne igre, ki bodo navdušile vsakega, ki mu jih boste predstavili: biljard, ročni nogomet, namizni tenis in hokej se bodo zdaj igrali tudi v vaši domači dnevni sobi.

Pomembno je, da tu in tam prebudimo otroka v sebi in kaj bi ga lahko prebudilo bolje, kot igra. Če ne namizni nogomet, pa biljard ali hokej. V vsaki igri se boste lahko izkazali, nasmejali in se družili z vašimi najdražjimi.

Izberite eno izmed iger, ki jih za vas in vaše prijatelje nudimo na naših spletnih in fizičnih policah. Igre so primerne tako za otroke, kot za odrasle. Prepričani smo, da boste v igri uživali prav vsi člani družine!  

Prikaži več
Zapri