Tricikli

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. FREE 2 MOVE 10 Izdelki
 2. KAME 1 Izdelek
 3. QPLAY 10 Izdelki
 4. SMARTRIKE 13 Izdelki
 5. SMOBY 6 Izdelki
Barva
 1. Bela 2 Izdelki
 2. Črna 7 Izdelki
 3. Modra 4 Izdelki
 4. Rdeča 1 Izdelek
 5. Rjava 1 Izdelek
Več ...
Cena
 1. 0,00 € - 99,99 € 9 Izdelki
 2. 100,00 € in več 26 Izdelki
Primerno za starost od
 1. 12 6 Izdelki
 2. 36 8 Izdelki
 3. 60 6 Izdelki
 4. 84 1 Izdelek
 5. 48 8 Izdelki
Primerno za starost do
 1. 84 18 Izdelki
 2. 36 8 Izdelki
Novi izdelki
 1. Novi izdelki 2 Izdelki
Prikazanih 24 od 35 izdelkov
Stran
 1. Dodaj na seznam želja
  outlet
  Tricikel Baby Too Cocooning
  SMOBY
  Tricikel Baby Too Cocooning
  Akcijska cena 95,94 € Redna cena 159,90 €
  Quickview
  -40%
 2. Dodaj na seznam želja
  outlet
  Tricikel Baby Too
  SMOBY
  Tricikel Baby Too
  Akcijska cena 97,93 € Redna cena 139,90 €
  Quickview
  -30%
 3. Dodaj na seznam želja
  outlet
  Tricikel Driver Comfort
  SMOBY
  Tricikel Driver Comfort
  Akcijska cena 77,94 € Redna cena 129,90 €
  Quickview
  -40%
Prikazanih 24 od 35 izdelkov
Stran

Zabavno odkrivanje sveta iz tricikla

Odkrivati svet iz otroškega vozička je zanimivo, a vaš dojenček si bodo kmalu želel več. Da bodo sprehodi še vedno zabavni, predvsem pa zanimivi, se lahko na potep odpravite s triciklom. Tricikli so primerni za dojenčke, ki že povsem samostojno sedijo. Kljub temu, da je tricikel dovolj nizek, da malček doseže z nogami do tal, pa vožnja za vas ne bo zahtevna ali naporna. Vsi tricikli, ki jih najdete v prodajalnah Pikapolonica, so opremljeni s praktičnim teleskopskim ročajem, ki olajša vožnjo in nadzor nad smerjo. 

Katere so lastnosti dobrega tricikla? 

V prodajalnah Pikapolonica boste naleteli na bogato ponudbo triciklov, ki zadovoljijo vsak, še tako zahteven okus. Kljub temu, da je na koncu pomembno le to, da izbrani tricikel vam najbolje odgovarja, pa ne smete zgrešiti naslednjih lastnosti dobrega tricikla:

 • Močno in trdno ogrodje,
 • varnostni pas,
 • po višini nastavljiv teleskopski ročaj,
 • in kakovostna kolesa.

Kako izbrati pravi tricikel? 

 • Tricikel pred nakupom preizkusite, da ugotovite, če je dobro vodljiv. Slabo vodljiv tricikel vam lahko na sprehodih povzroči kar nekaj sivih las,
 • velika prednost je, če ima tricikel nastavljiv hrbtni naslon, saj to zagotavlja dodatno udobje. Vsekakor to ni najbolj pomemben faktor pri izbiri, lahko pa vpliva na to, kako se bo v triciklu počutil vaš otrok,
 • pred nakupom preverite kakšna je maksimalna obremenitev tricikla,
 • če veste, da boste s triciklom na sprehodu tudi v sončnih in toplih dneh, naj ima veliko strehico. Če je možno, naj že sama strehica nudi zaščito pred UV žarki 50+,
 • če je mogoče, naj ga otrok preizkusi že v trgovini, saj boste tako takoj videli, kako se v njem počuti in ali mu model sploh odgovarja.

Vsestranskost triciklov za otroke 

Tricikli so praktičen in vsestranski pripomoček. Spremljali vas bodo kar nekaj časa, saj so izjemno prilagodljivi. Prilagodijo se otrokovemu razvoju in potrebam ter ga korak za korakom vodijo od tega, da se otrok na triciklu le sedi, pa do tega, da ga s pedali vozi kar sam. Ker otroku omogočajo samostojno vožnjo, hkrati pa jim lahko starši pomagajo, ko se utrudijo, jih malčki hitro vzljubijo. 

Tricikle, ki jih lahko dobite v prodajalnah Pikapolonica, lahko hitro in enostavno spremenite in prilagodite. Vsi se ponašajo s kakovostnimi in trpežnimi materiali ter funkcijami, ki bodo vam in vašemu otroku olajšale in popestrile sprehode. Vožnja s triciklom bo dojenčkom in malčkom pogosto veliko bolj zanimiva, kot vožnja v vozičku. Iz tricikla bodo imeli namreč boljši razgled, poleg tega pa se bodo počutili bolj odrasle in samostojne. 

Uživajte v vseh trenutkih in prelomnicah, ki vas čakajo v prvih letih z vašim najmlajšim članom. Opazovati otroke, kako jih zanima okolica, je nekaj najlepšega in najbolj čarobnega. Samo predstavljajte si, kako navdušeni bodo, ko bodo svet lahko raziskovali iz svojega novega tricikla, ki jim bo omogočil svobodo, hkrati pa varnost in vaš nadzor, ki ga v tem obdobju še kako potrebujejo. 

V pestri ponudbi triciklov, ki smo jih izbrali za vas, boste zagotovo našli tistega, ki bo vas in vašega malčka popeljal novim dogodivščinam naproti. 

 
Prikaži več
Zapri