Vozila na akumulator

Filtriraj 1
Nakupovalne možnosti
Barva
  1. Bela 9 Izdelki
  2. Črna 8 Izdelki
  3. Modra 1 Izdelek
  4. Oranžna 1 Izdelek
  5. Rdeča 8 Izdelki
Starost otroka
  1. 3 let 2 Izdelki
  2. 3 let 18 Izdelki
Izdelkov, ki bi ustrezali iskanju, ne moremo najti.

Otroški avto na akumulator – zabava za vso družino

Od skoraj pravih avtov za otroke do električnih štirikolesnikov, proizvajalci visokotehnoloških igrač za otroke so v zadnjih letih zelo obogatili ponudbo izjemno varnih a vznemirljivih vozil na akumulator, ki zagotavljajo zabavo za vso družino. Užitek v vožnji je zdaj nekaj, kar lahko s pomenjšano verzijo svojega najljubšega luksuznega vozila prenesete tudi na svojega otroka. 

A akumulatorska vozila za otroke niso le igrače. Z napredkom avtomobilske industrije, ki je vključen tudi v otroških avtomobilih na akumulator, boste lahko svojega malčka naučili pomembnih lekcij o varnosti v cestnem prometu pa tudi o ekološkem vidiku, ki ga prinašajo električni avtomobili.

Prenašajte znanje o pravilih v cestnem prometu

Z avtom na akumulator, ki je primeren za malčke, do štirikolesnikov na akumulator, ki so primerni tudi za najstnike do 12. leta, boste otroka že zelo zgodaj začeli učiti o obnašanju v cestnem prometu. Hkrati pa boste lahko zagotovili, da bo nova generacija že zelo zgodaj poznala trajnostne in ekološke možnosti, ki jih ponujajo moderne tehnologije.

Spodbujajte motoričen razvoj

Ne le učenje obnašanja v cestnem prometu, vozila na akumulator ponujajo tudi mnoge druge prednosti. Igranje z avtomobili vseh velikosti, tudi avti na akumulator, spodbuja otrokovo domišljijo. Na motorju na akumulator bo malček uril svoje ravnotežje in motorične sposobnosti. Vsekakor bo z upravljanjem vozila na akumulator spoznaval, kako lahko njegova dejanja ustvarijo različne rezultate (princip akcije-reakcije). 

Preživite več časa na prostem

Če vaš otrok ni navdušen nad preživljanjem prostega časa na prostem, bo štirikolesnik na akumulator zagotovo dober motivator, da ga spravite iz stanovanja. Če otrok ne želi veliko hoditi, bo sprehod z avtom na akumulator, ki ga lahko s pomočjo daljinskega vodenja upravlja tudi starš, odlična izbira, saj bo vaš sprehod tako veliko daljši. 

Pomanjšane verzije originalov

Se navdušujete nad avtomobili priznanih blagovnih znamk? V ponudbi Pikapolonice boste odkrili pomenjšane verzije svojih najljubših modelov avtomobilov. Od priljubljene Vespe do BMVjev, Audijev in Mercedezov – v naši ponudbi boste zagotovo našli svoj najljubši model.

Prikaži več
Zapri