Zabava na snegu

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. COOLCASC 1 Izdelek
Cena
Barva
 1. Bela 1 Izdelek
 2. Črna 2 Izdelki
 3. Modra 8 Izdelki
 4. Rdeča 6 Izdelki
 5. Roza 1 Izdelek
 6. Rumena 2 Izdelki
 7. Večbarvna 4 Izdelki
 8. Zelena 7 Izdelki
Starost otroka
 1. 6 mesecev 3 Izdelki
 2. 3 let 22 Izdelki
Prikazanih 24 od 29 izdelkov
Stran
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Smuči Baby ski, rdeče Smuči Baby ski, rdeče
   
  Smuči Baby ski, rdeče
  Akcijska cena 37,99 € Redna cena 44,99 €
  Quickview
  -16%
 2. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Smuči Baby ski, modre Smuči Baby ski, modre
   
  Smuči Baby ski, modre
  Akcijska cena 37,99 € Redna cena 44,99 €
  Quickview
  -16%
 3. Dodaj na seznam želja
  Sani Stratos, zelene Sani Stratos, zelene
   
  Sani Stratos, zelene
  114,99 €
  ali od 10,38 € / mesec
  Quickview
 4. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Sani Baby rider, roza Sani Baby rider, roza
   
  Sani Baby rider, roza
  Akcijska cena 37,99 € Redna cena 44,99 €
  Quickview
  -16%
 5. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Bob Baby rider, ledeno moder Bob Baby rider, ledeno moder
   
  Bob Baby rider, ledeno moder
  Akcijska cena 37,99 € Redna cena 44,99 €
  Quickview
  -16%
Prikazanih 24 od 29 izdelkov
Stran
Razvrsti po

Naj se zimska zabava prične!

Ali še pomnite, kako zelo smo se v otroštvu razveselili prvih snežink? Najlepši zimski dan je bil tisti, ko je zapadel prvi sneg in smo se lahko s prijatelji podali snežnim dogodivščinam naproti.

V Pikapolonici vsako leto nestrpno pričakujemo zimsko sezono in čas za razigrano igro na snegu. Verjamemo, da se z nami strinjajo tudi vaši najmlajši družinski člani. Da bo snežna zabava še bolj vesela smo pripravili široko ponudbo sani, bobov, lopat za sankanje in drugih zimskih pripomočkov. Seveda pa imamo vedno v mislih tudi varnost naših najmlajših, zato smo našo ponudbo obogatili tudi z visokokakovostnimi otroškimi smučarskimi čeladami.

Vabimo vas, da pobrskate po Pikapoloničini ponudbi izdelkov blagovnih znamk Coolcasc, Gowi, Prosperplast in drugih.

Zakaj je pomembno, da se otroci igrajo zunaj tudi pozimi?

V hladni zimski sezoni je pomembno, da otroška igra ni omejena na notranje prostore. Sveži zrak ima pozitiven vpliv na otrokov razvoj, hkrati pa je gibanje izredno pomembno za zdravje naših najmlajših. Redna telesna aktivnost preprečuje debelost in ostale zdravstvene težave, s katerimi se mladi v današnjem času pogosto soočajo. Zato je bistveno, da tudi v zimskih dneh ne prenehamo z izhodi iz hiše ali stanovanja.

Zraven tega pa je preživljanje prostega časa na snegu tudi izredno zabavno, saj nudi našim najmlajšim številne nove možnosti za igro.

Zasneženi klanci vabijo k adrenalinskemu spuščanju!

Se še spomnite, kako smo se v času otroštva razveselili prvega zasneženega jutra? Hitro smo poiskali kombinezon, zimske čevlje in rokavice ter brez zavor oddrveli iz hiše! Minevale so dolge ure navihanega kepanja ter kreativnega sneženih mož in angelčkov. Zraven smučanja, ki je na slovenskih tleh še posebej priljubljen šport, se številni otroci tudi izredno radi sankajo. Adrenalinsko spuščanje po snežnih strminah je ena izmed najbolj priljubljenih zimskih aktivnosti. Da sankanje ne bo postalo dolgočasno, se lahko v dolino spuščamo z različnimi pripomočki:

 • Lopata za sankanje se lahko prožno upogiba, kar omogoča doseg večje hitrosti, utoru na dnu pa nudijo zagotavljajo lažjo vodljivost. Gre za najbolj kompakten pripomoček za sankanje, ki ga lahko enostavno vzamete s seboj kamorkoli.
 • Bobi so izdelani iz plastike in so med mladimi sankači izredno priljubljeni. Na voljo so v različnih oblikah, še posebej pogosti pa so okrogli bobi.
 • Klasične lesene sanke so vedno dobra ideja in jih lahko najdemo pri skoraj vsaki družini z majhnimi otroki. Na njih lahko običajno namestimo tudi sedež, ki se ga praviloma lahko dokupi ločeno. Zraven lesenih sank pa si lahko omislite tudi modernejše sanke iz drugih materialov, ki so na voljo v različnih barvnih motivih in oblikah. Nekatere sanke so dodatno opremljene tudi z varnostnim pasom.

Poskrbite, da bo otroku med igro na snegu prijetno toplo

Izredno pomembno je, da so otroci pri veselem zimskem razgrajanju primerno oblečeni in obuti. Poskrbite, da bo otrokova garderoba pripravljena na zimsko sezono in ne spreglejte Pikapoloničine ponudbe smučarskih oblačil in obutve za naše najmlajše. Šal, kapa, rokavice, kombinezon in zimska bunda so v zimskih dneh obvezni del otrokove garderobe!

Otroci jesen pogosto preživijo v pričakovanju zimskega kepanja, sankanja, smučanja in izdelovanja snežakov. Če se odpravljate na družinske smučarske počitnice, ali pa se vaš malček odpravlja na zimsko šolo v naravi, ne pozabite na rezervo! Včasih namreč traja, da se mokra oblačila posušijo na radiatorju in v tem času se bo otrok morda želel ponovno odpraviti na sneg. Poskrbite, da bo v takšnih primerih opremljen z rezervnim kompletom šala, kape in rokavic.

Otrokova varnost je na prvem mestu – tudi na snegu

Zraven nepremočljivih zimskih oblačil je obvezna oprema za nekatere zimske športe tudi čelada. Predvsem za tiste, ki se s svojimi najmlajšimi radi odpravite na smučišča, je izbira kvalitetne smučarske čelade izredno pomembna.

Ne spreglejte ponudbe otroških smučarskih čelad v prodajalni Pikapolonica in zaščitite svojega otroka pred morebitnimi poškodbami, ki jih prinašajo nepredvidljive snežne strmine. Naj bo smučanje še bolj veselo in brezskrbno.

Otroško smučarsko čelado lahko pokrijete tudi z zabavnim pokrivalom, tako, da boste svojega najmlajšega smučarja na smučišču opazili že na daleč. Izbirate lahko med številnimi prikupnimi motivi. Pokrivalo za otroško smučarsko čelado je tudi odlična ideja za obdarovanje vseh nadobudnih mladih smučarjev!  

Prikaži več
Zapri