Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Štirikolesnik Polaris Outlaw

Šifra: 9501745 Redna cena: 365,00 €
Dostava: Izdelka v spletni prodajalni trenutno ni na voljo.
Zaloga po prodajalnah
Brezplačna dostava
V košarico

Opis izdelka

Sanje vsakega adrenalinskega otroka.
 
Polaris Outlaw je pravi štirikolesnik za vožnjo po vseh terenih, saj ima močno profilirana kolesa z boljšim oprijemom.  Vozilo na akumulator z 12 V je izdelano po licenci Polaris in je opremljen z dodelanimi detajli. Ima 3 prestave (2 naprej in 1 vzvratno) - hitrost prve je 3,5 km/h, druge pa 7,4 km/h. Za večjo varnost manjših otrok je možna varnostna blokada 2. prestave. Zavoro in plin ima na istem pedalu. Z vozilom lahko otrok premaguje do 10% naklon brežin.

Štirikolesnik Polaris Outlaw je v živahni rumeni barvi, ima zapečateno šasijo, kar ščiti voznika pred električnimi žicami in poskrbi za zaščito vozila pred vodo, blatom in peskom. Akumulator 12 V / 8 Ah je nameščen v vozilu pod pokrovom motornega prostora in je zaščiten z zaklepom za otroke. Vozilo je opremljeno z baterijo in polnilcem.

Polaris Outlaw Citrus štirikolesnik je zaradi moči in velikosti namenjen otrokom, ki so starejši od 3 let.
 

 

Podobni artikli

PEG PEREGO

Štirikolesnik Corral T-Rex

Šifra: 9501212
279,99 €
PEG PEREGO

Štirikolesnik Polaris Outlaw

Šifra: 9501745
365,00 €
Izdelka v spletni prodajalni trenutno ni na voljo.
PEG PEREGO

Štirikolesnik Corral T-Rex

Šifra: 9501215
279,99 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica