Trampolini

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. FREE 2 PLAY BY FREEON 3 Izdelki
Cena
Barva
 1. Zelena 2 Izdelki
Prikazanih 5 od 5 izdelkov
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  Trampolin z lestvijo, 244 cm Trampolin z lestvijo, 244 cm
  FREE 2 PLAY BY FREEON 
  Trampolin z lestvijo, 244 cm
  229,99 €
  ali od 10,78 € / mesec
  Quickview
 2. Dodaj na seznam želja
  Trampolin Luxury z lestvijo, 305 cm Trampolin Luxury z lestvijo, 305 cm
  FREE 2 PLAY BY FREEON 
  Trampolin Luxury z lestvijo, 305 cm
  289,99 €
  ali od 13,59 € / mesec
  Quickview
 3. Dodaj na seznam želja
  Trampolin z lestvijo, 305 cm Trampolin z lestvijo, 305 cm
  FREE 2 PLAY BY FREEON 
  Trampolin z lestvijo, 305 cm
  269,99 €
  ali od 12,66 € / mesec
  Quickview
Prikazanih 5 od 5 izdelkov
Razvrsti po

Neizmerna zabava na trampolinu! 

Le kaj je bolj priljubljenega med otroki kot trampolin na domačem dvorišču? Ko iščete trampolin za svoje otroke, morate biti pri izbiri pazljivi in izbrati trampolin, ki je varen, trpežen in vsestranski. Trampolin je lahko odlično zunanje ali notranje igralo, ki prinaša ure in ure zabave in gibanja. Omogoča pa tudi izredno dinamično igro, pomaga pri razvoju boljšega ravnotežja, koordinacije, motorike in koncentracije.

Ko se odločate, kateri trampolin izbrati, upoštevajte naslednja merila:   

• Velikost: ne glede na to, ali kupujete notranji ali zunanji trampolin, izberite trampolin, ki bo ustrezal prostorskim omejitvam. Upoštevajte, da je treba dodatno pustiti še nekaj prostora za varno namestitev. Predlagamo vam, da izberete trampolin v velikosti, ki bo omogoča zabavo za več ljudi hkrati.

• Starost otrok: izberite trampolin, ki bo ustrezal različni starosti otrok in bo primeren tudi za zabavo celotne družine.

• Varnost: poskrbite za izbiro trampolina, ki je varen in ima manjše tveganje za poškodbe.

 

Prednosti uporabe trampolina!

Vsi vemo, da otroci radi skačejo na trampolinu, vprašanje pa je ali lahko uporaba trampolina tudi kaj pripomore pri razvoju otroka? Presenečeni boste, ko boste izvedeli, kako vsestranski je!  

1. Skakanje na trampolinu nas naredi srečne

Zakaj tako preprosta stvar vzbudi toliko sreče v naših majhnih razigrančkih? Skrivnost je ravno v enostavni uporabi in preprostosti, ki jo lahko izkusijo vsi. Igra na trampolinu ne zahteva dodatnih pravil in omejitev, zabava pa se začne takoj!

2. Zmanjšuje slabo voljo in stres

Skakanje na trampolinu zahteva določeno mero koncentracije, kar pomaga pri tem, da odmislimo vse težave, ki nas pestijo. Prav tako pa je odličen način zabave in spodbuja telo, da naravno izloča endorfine, kar otrokom pomaga, da se počutijo sproščeno in veselo.

3. Več igre zunaj

Družine, ki so se za trampolin že odločile, lahko potrdijo, da se tako lahko otroci gibajo na svežem zraku kar v zavetju lastnega doma in se pri tem neizmerno zabavajo. Če želite zabavo in preživeti nekaj prostega časa zunaj, je trampolin kot nalašč za vas. Obstaja tudi veliko iger, ki jih lahko vključite v igro na trampolinu - na primer dodajanje balonov ali vodnih pištol. Še več, izpostavljenost sončni svetlobi med igranjem na prostem zviša raven vitamina D, ki pomembno vpliva na imunski sistem.

4. Boljša koordinacija in gibalni razvoj

Za vse otroke, ki veliko sedijo ali se raje zadržujejo notri, je lahko igra na trampolinu odličen način gibanja in sprostitve. Že nekaj minutk skakanja na dan lahko občutno poveča kondicijo in izboljša zdravje.

Ne pozabite na varnost!

Čeprav več otrok na trampolinu pomeni več smeha in zabave, boditi takrat še posebej pozorni, saj se lahko ravno takrat zgodi največ poškodb ali nesreč. Večini nesreč se lahko izognemo, če so pri uporabi trampolina previdni in si vzamemo čas za njegovo natančno sestavo in ga predhodno tudi preizkusimo.

 

 

Prikaži več
Zapri