Zakaj postati član kluba Pikapolonica?

Zakaj postati član kluba Pikapolonica?

Članstvo v klubu Pikapolonica prinaša ugodnosti, ki jih nikakor ne smete zamuditi.

V Pikapolonici vedno skrbimo za bogato ponudbo in ugodne cene. Kot član kluba boste vedno obveščeni o izjemnih akcijah in aktualni ponudbi.

Vabimo vas, da se včlanite v klub Pikapolonica, izpolnite obrazec na povezavi in začnite koristiti ugodnosti že danes!

Ugodnosti za zveste kupce

Ne spreglejte ugodnosti, ki vam jih prinaša članstvo v klubu Pikapolonica!  


Nakupujte po ugodnih klubskih cenah

Ob vsakem nakupu predložite svojo klubsko številko in si zagotovite nakup po nižjih, le za vas veljavnih klubskih cenah.


3 % stalni bonus

S 1. 7. 2020 se ukinja zbiranje in koriščenje STALNEGA BONUSA.

Bonus iz sedanjega obračunskega obdobja (od 1. 1. do 30. 6. 2020), ki je zaveden na klubski kartici, se lahko izkoristi vse do 31. 8. 2020.

Koriščenje bonusov
Zbrane bonuse lahko izkoristite že dan po nakupu* oz. najkasneje do konca bonitetnega obdobja. 
Bonus je potrebno izkoristiti v enkratnem znesku in ga ni možno izkoristiti delno. Bonus lahko izkoristite pri nakupu v prodajalnah Pikapolonica ob predložitvi klubske številke. 
Neizkoriščen bonus se po koncu bonitetnega obdobja izbriše. Ponovni zapis izbrisanega bonusa ni mogoč. Z novim bonitetnim obdobjem se bonus sešteva znova.
Bonusa ni mogoče izkoristiti v spletni prodajalni www.pikapolonica.si. 

Stanje bonusa
Trenutno stanje bonusa lahko preverite v svojem profilu na spletni strani www.pikapolonica.si. Stanje pa se izpiše tudi na računu ob vsakem nakupu.


Bodite obveščeni o aktualnih akcijah

V kolikor boste želeli, vas bomo po kanali, ki ste jih izbrali sami, obveščali o aktualnih akcijah in ugodnostih, ki veljajo izključno za člane kluba Pikapolonica. Izberite svoje priljubljene načine obveščanja, saj vas bomo le tako lahko redno obveščali o najnovejši ponudbi in odličnih akcijah. 


Bonus ugodnosti vedno in povsod

Nakupe po ugodnih klubskih cenah lahko koristite v vseh prodajalnah Pikapolonica in na pikapolonica.si ter v prodajalnah Bubamara na Hrvaškem.


Darilo ob otrokovem rojstnem dnevu

Vaš malček praznuje rojstni dan? Veselemu praznovanju se pridruži tudi Pikapolonica!
Zaupajte nam podatke o svojem otroku in vsako leto do 6. leta starosti ga presenetimo s prav posebnim voščilom. V voščilu ga bo pričakal kuponček za DARILO, ki ga lahko prevzame v najbližji Pikapolonici. Mamica in očka pa bosta lahko izkoristila KUPON UGODNOSTI, da bosta lahko izpolnila vse rojstnodnevne želje.

Podatke o otrocih lahko oddate v svojem profilu na www.pikapolonica.si.

Več o aktivnosti lahko preberete tukaj.


Posebne ugodnosti za nosečnice in mamice dojenčkov

V Pikapolonici vam vaš lepo zaobljen, nosečniški trebušček vsak torek omogočata takojšen 10 % POPUST pri nakupu potrebščin za vašega prihajajočega družinskega člana. Ugodnost vam pripada tudi, če ste že postali mamica in ste nam zaupali podatke svojega dojenčka.

Torkov 10 % POPUST lahko koristite v času nosečnosti in vse do prvega rojstnega dne vašega dojenčka. Prav tako vam prištejemo še dodatni 3 % STALNI BONUS, ki ga lahko izkoristite že dan po opravljenem nakupu*. Popusti se obračunajo na izdelke z redno ceno. Izdelki s klubsko ceno, in že znižani izdelki, so iz akcije izključeni. Akcija se ne sešteva s kuponi ugodnosti.

Več o aktivnosti lahko preberete tukaj.

 

Splošni pogoji članstva so na voljo tukaj.

*3 % stalni bonus se pri spletnem nakupu pripiše na dan izdaje računa in ne na dan oddaje naročila.

Zapri