Zakaj postati član kluba Pikapolonica?

Zakaj postati član kluba Pikapolonica?

Članstvo v klubu Pikapolonica prinaša ugodnosti, ki jih nikakor ne smete zamuditi.

V Pikapolonici vedno skrbimo za bogato ponudbo in ugodne cene. Kot član kluba boste vedno obveščeni o izjemnih akcijah in aktualni ponudbi.

Vabimo vas, da se včlanite v klub Pikapolonica, izpolnite obrazec na povezavi in začnite koristiti ugodnosti že danes!

Ugodnosti za zveste kupce

Ne spreglejte ugodnosti, ki vam jih prinaša članstvo v klubu Pikapolonica!  


Nakupujte po ugodnih klubskih cenah

Ob vsakem nakupu predložite svojo klubsko številko in si zagotovite nakup po nižjih, le za vas veljavnih klubskih cenah.


3 % bonus za nosečke in mamice z dojenčki

Mamice z dojenčki in nosečnice na klubsko kartico Pikapolonica prejmete tudi 3 % bonus v vrednosti nakupa izdelkov z rednimi cenami.

Koriščenje bonusov
Zbrane bonuse lahko izkoristite že dan po nakupu* oz. najkasneje do konca bonitetnega obdobja. 
Bonus je potrebno izkoristiti v enkratnem znesku in ga ni možno izkoristiti delno. Bonus lahko izkoristite pri nakupu v prodajalnah Pikapolonica ob predložitvi klubske številke. 
Neizkoriščen bonus se po koncu bonitetnega obdobja izbriše. Ponovni zapis izbrisanega bonusa ni mogoč. Z novim bonitetnim obdobjem se bonus sešteva znova.
Bonusa ni mogoče izkoristiti v spletni prodajalni www.pikapolonica.si. 

Stanje bonusa
Trenutno stanje bonusa lahko preverite v svojem profilu na spletni strani www.pikapolonica.si. Stanje pa se izpiše tudi na računu ob vsakem nakupu.


Bodite obveščeni o aktualnih akcijah

V kolikor boste želeli, vas bomo po kanali, ki ste jih izbrali sami, obveščali o aktualnih akcijah in ugodnostih, ki veljajo izključno za člane kluba Pikapolonica. Izberite svoje priljubljene načine obveščanja, saj vas bomo le tako lahko redno obveščali o najnovejši ponudbi in odličnih akcijah. 


Bonus ugodnosti vedno in povsod

Nakupe po ugodnih klubskih cenah lahko koristite v vseh prodajalnah Pikapolonica in na pikapolonica.si ter v prodajalnah Bubamara na Hrvaškem.


Darilo ob otrokovem rojstnem dnevu

Vaš malček praznuje rojstni dan? Veselemu praznovanju se pridruži tudi Pikapolonica!
Zaupajte nam podatke o svojem otroku in vsako leto do 6. leta starosti ga presenetimo s prav posebnim voščilom. V voščilu ga bo pričakal kuponček za DARILO, ki ga lahko prevzame v najbližji Pikapolonici. Mamica in očka pa bosta lahko izkoristila KUPON UGODNOSTI, da bosta lahko izpolnila vse rojstnodnevne želje.

Podatke o otrocih lahko oddate v svojem profilu na www.pikapolonica.si.

Več o aktivnosti lahko preberete tukaj.


Posebne ugodnosti za nosečnice in mamice dojenčkov

V Pikapolonici vam vaš lepo zaobljen, nosečniški trebušček vsak torek omogočata takojšen 10 % POPUST pri nakupu potrebščin za vašega prihajajočega družinskega člana. Ugodnost vam pripada tudi, če ste že postali mamica in ste nam zaupali podatke svojega dojenčka.

Torkov 10 % POPUST lahko koristite v času nosečnosti in vse do prvega rojstnega dne vašega dojenčka. Prav tako vam prištejemo še dodatni 3 % STALNI BONUS, ki ga lahko izkoristite že dan po opravljenem nakupu*. Popusti se obračunajo na izdelke z redno ceno. Izdelki s klubsko ceno, in že znižani izdelki, so iz akcije izključeni. Akcija se ne sešteva s kuponi ugodnosti.

Več o aktivnosti lahko preberete tukaj.

 

Splošni pogoji članstva so na voljo tukaj.

*3 % stalni bonus se pri spletnem nakupu pripiše na dan izdaje računa in ne na dan oddaje naročila.

Zapri