Odgovorno nakupovanje in prevzem

V času, ko se soočamo z izzivi, ki jih nismo bili vajeni, se v Pikapolonici posvečamo predvsem varnosti in zdravju. Zdravju naših zaposlenih, kupcev in nenazadnje vseh partnerjev. 
V želji, da dodatno zaščitimo vaše zdravje in zdravje dostavljalcev, vas pozivamo, da nakupujete odgovorno in naročene izdelke plačate že ob naročilu. Z izbiro plačila ob dostavi povečate število nujnih kontaktov z dostavljalcem in s tem povečate možnost za širjenje okužbe. 

Plačilo lahko varno in enostavno izvedete s plačilnimi in kreditnimi karticami Maestro, Mastercard, Visa in drugimi ali preko sistema PayPal.

Kako opravite plačilo s plačilnimi karticami

V spletni prodajalni pikapolonica ponujamo plačilo z vsemi najpogostejšimi plačilnimi karticami: Mastercard, Maestro, Visa ...

Če želite izvesti plačilo s plačilno kartico v postopku nakupa izberite možnost 'Plačilo s kartico,' kot je prikazano na fotografiji:

Ko stisnete 'Oddaj naročilo' vas sistem preusmeri v plačilni sistem, kjer vnesete podatke o kartici:

Po potrditvi sledite navodilom sistema, da dokončate nakup.

Odgovorni tudi pri prevzemu

V želji, da dodatno zmanjšate kontakte z dostavljalci, vas pozivamo, da se v čim večjem številu odločite za dostavo na dogovorjeno mesto ali za dostavo v GLS Paketomat.

Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema in da lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, na terasi, za ograjo, ipd..

GLS Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa na 70-ih lokacijah po vsej Sloveniji.

Zapri