Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Set za dojenje z električno črpalko

Šifra: 843634 Redna cena: 144,90 €
Dostava: 5-7 delovnih dni
Zaloga po prodajalnah
Brezplačna dostava

Opis izdelka

Komplet enojne električne prsne črpalke s posodicami za shranjevanje, za izjemno udobno črpanje in shranjevanje materinega mleka je idealen za mamice, ki nameravajo črpati svoje mleko. Izredno uporaben komplet vsebuje vse potrebno za črpanje in shranjevanje materinega mleka ter hranjenje dojenčka. Za udobno črpanje uporabite masažno blazinico, za večjo moč sesanja pa blazinico za zmogljivejše črpanje. Zasnovana je za diskretno in tiho črpanje mleka. 
 
Malo sestavnih delov in intuitivna zasnova omogoča enostavno črpanje mleka za vašega malčka v vsakem trenutku.
 
Z nastavkom za posodico za shranjevanje mleka lahko mleko enostavno črpate v posodico za shranjevanje mleka. Brez puščanja ali polivanja.
 
Edinstvena zasnova za udoben položaj pri dojenju
Prsna črpalka ima edinstveno zasnovo, ki omogoča pretok mleka neposredno iz vaših prsi v stekleničko ali posodo, tudi kadar sedite vzravnano. Tako lahko med črpanjem udobno sedite, saj se vam ni treba sklanjati naprej, da bi vaše mleko steklo v stekleničko. Če udobno sedite in ste sproščeni, bo mleko med črpanjem lažje teklo.
 
Mehka masažna blazinica nežno spodbuja pretok mleka
Masažna blazinica ima mehko žametno teksturo, ki poskrbi za topel občutek na koži in tako nežno spodbuja pretok mleka. Blazinica v obliki cvetnih listov posnema dojenčkovo sesanje za nežno spodbujanje sproščanja mleka.
 
Blazinica za dodatno moč črpanja
Ko potrebujete dodatno moč črpanja, izberite blazinico za zmogljivejše črpanje.
 
Izberite najučinkovitejšo in najudobnejšo namestitev zase
Črpalka ob vklopu samodejno začne delovati v načinu nežnega spodbujanja za začetek pretoka mleka. Sami pa lahko izberete eno izmed treh nastavitev črpanja mleka, ki bo za vas najudobnejša.
 
Vključuje stekleničko in cucelj Natural za naravni oprijem otroka
Široki cucelj v obliki dojke spodbuja naraven oprijem otroka, ki je podoben oprijemu dojke, in omogoča enostavno kombinacijo dojenja in hranjenja s stekleničko.
 
Varno shranjevanje in prenašanje
Posodice za shranjevanje Philips Avent imajo pokrov, ki zanesljivo tesni, za varno shranjevanje in prenašanje.
 
Svilnato mehek material, ki diha
Svilnato mehka zgornja plast prsnih blazinic za enkratno uporabo Philips Avent je narejena iz materiala, ki diha. Prsne blazinice so večplastne in izjemno vpojne
 
LASTNOSTI
* Vključuje: Električno prsno črpalko, prsno blazinico, stekleničko 125 ml, stekleničko 260 ml, 10 posodic za shranjevanje mleka 180 ml, 2 nastavka za dojenje (en za standardno črpanje in en za zmogljivejše črpanje).
 
 
 

Podobni artikli

AVENT

Set za dojenje z električno črpalko

Šifra: 843634
144,90 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica