Za nosečke in mamice

V času nosečnosti in v prvih mesecih po porodu potrebuje novopečena mamica kvalitetne pripomočke ter kozmetične izdelke, s katerimi bo prelomno obdobje preživela lepše in bolj udobno. Vsem mamicam in bodočim mamicam stojimo ob strani s pestro ponudbo izdelkov blagovnih znamk Kit & Kin, Mam, Avent, Chicco, Nuk in drugih. Želimo si, da bi bila vaša nosečniška izkušnja čim bolj prijetna, prvi trenutki materinstva pa nadvse čarobni.
Preberi več

Priljubljeni izdelki

 1. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Ideja za darilo
  Blazina za dojenje Blazina za dojenje
  BUBABA BY FREEON 
  Blazina za dojenje
  Akcijska cena 36,54 € Redna cena 42,99 €
  Quickview
  -15%
 2. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Blazina za dojenje Blazina za dojenje
  BUBABA BY FREEON 
  Blazina za dojenje
  Akcijska cena 31,44 € Redna cena 36,99 €
  Quickview
  -15%
 3. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Blazina za dojenje Blazina za dojenje
  BUBABA BY FREEON 
  Blazina za dojenje
  Akcijska cena 36,54 € Redna cena 42,99 €
  Quickview
  -15%

Pobrskajte po naši zakladnici uporabnih nasvetov.

Oddaja telefonskega naročila

Oddaja telefonskega naročila

Tukaj smo za vas - oddajte svoje naročilo tudi po telefonu.

Za popoln Baby Shower

Za popoln Baby Shower

Uporabni nasveti za organizacijo nepozabne Baby Shower zabave.

Avtosedeži ADAC in AMZS testa tudi v Pikapolonici

Avtosedeži ADAC in AMZS testa tudi v Pikapolonici

Odlično ocenjeni avtosedeži tudi v Pikapolonici. Preverite kateri >>

Nosečke in mamice, stojimo vam ob strani

Od tistega čarobnega plusa na nosečniškem testu naprej se začne ženski življenje obračati na glavo. Nosečnost je zagotovo najbolj posebno obdobje v življenju ženske. Čudovitih devet mesecev, ko ženska pod srcem nosi novo življenje, pa je hkrati lahko tudi izredno napornih. Žensko telo gre skozi številne spremembe. Kljub temu se lahko na obdobje nosečnosti in kasneje materinstva tudi dodobra pripravite. Dodatki in pripomočki za nosečke in mamice, ki jih najdete v prodajalnah Pikapolonica in Baby Center, vam bodo zagotovo olajšali in polepšali najlepše trenutke v vašem življenju.

Materinske blazine, mrežaste hlačke, črpalka in nedrčki za dojenje, kakovostna kozmetika in previjalne torbe – v Pikapolonici in Baby Centru mislimo na vse. Preverite, kaj vse vas čaka na naših policah.

Materinstvo je vloga, na katero se je skoraj nemogoče popolnoma pripraviti. Je nekaj povsem novega, zanimivega in razburljivega. Nosečnost je čas, ko lahko premislite o svoji novi vlogi, preberete kakšno dobro knjigo in naredite seznam za nakup pomembnih in praktičnih pripomočkov. Našo ponudbo smo obogatili z izdelki za nosečke in mamice, saj si vam želimo stati ob strani že med pripravami na prihod novega družinskega člana. Na vas, nosečke in mamice, pa smo mislili tudi po rojstvu otroka, saj boste na naših policah našle praktične pripomočke, ki vam bodo olajšali materinstvo.

Čudovitih devet mesecev in priprava na starševstvo

Devet mesecev nosečnosti predstavlja čas, ko se bodoča starša začneta pripravljati na novo poglavje v njunih življenjih. Žensko telo se povsem prilagodi, da lahko majhnemu dojenčku nudi kar se da dobro pogoje za razvoj in življenje. Nosečnost lahko mine brez zapletov, lahko pa je tudi naporna in zahtevna. Nosečke se morate v tem času še posebej posvetiti sebi, dovolj počivati, dobro jesti in poskrbeti, da vam bo udobno in prijetno. Seveda smo na vas mislili tudi mi in tako police v prodajalnah Pikapolonica in Baby Center dobro založili z materinskimi blazinami, kozmetiko, seti za ustvarjanje spominov in ostalimi nosečniškimi pripomočki, ki vam bodo olajšali obdobje nosečnosti in prvih mesecev po porodu.

Bodoče mamice dobijo ogromno nasvetov o starševstvu, pa vendarle na vlogo starša nismo nikoli popolnoma pripravljeni. Predlagamo vam, da redno spremljate nove objave na našem blogu, kjer vam bomo v različnih rubrikah pomagali s praktičnimi nasveti iz prve roke naših mamic. S pomočjo Pikapoloničinih in Baby Centrovih nakupovalnih vodičev pripravite si nakupovalni seznam potrebščin za vas in za dojenčka. Pomagate si lahko s spletno trgovino Pikapolonica, kjer najdete vse izdelke v naši ponudbi. Pogovorite pa se tudi s prijateljicami, ki so že nosečke ali mamice. Morda imajo za vas kakšen praktičen nasvet ali pa so bile nad kakšnim izdelkom iz Pikapolonice in Baby Centra tako navdušene, da vam ga bodo z veseljem priporočile.

Za dojenčka ste poskrbeli, kaj pa zase?

Nosečke oziroma bodoče mamice pogosto zanese in takoj po prvem pozitivnem testu nosečnosti začnejo razmišljati kaj vse bodo kupile dojenčku. Še preden ta dobro zraste, imajo že cele sezname »must have« oblačil, odejic, tetra plenic, ne manjkata pa niti voziček in avtosedež. Dojenček bo seveda vse to potreboval, a drage nosečke, bodoče mamice, nikar ne pozabite tudi nase. Prvi dnevi oziroma tedni po porodu bodo pravi izziv za vso družino. Na nakupovalne sezname nikar ne pozabite dopisati tudi mrežastih hlačk in vložkov, ki jih boste s seboj vzele že v porodnišnico. Že v prvih dneh vam bodo prišli prav tudi nedrčki in blazinice za dojenje, ki jih je dobro imeti pripravljene vnaprej. Da se boste lahko tudi malo razvajale, ne pozabite na kakovostno kozmetiko in izdelke za nego.

Pripravite se na dojenje

Dojenje se na prvi pogled zdi enostavno in samoumevno. Čeprav je to najbolj naraven način, kako nahraniti in pomiriti dojenčka ter zadovoljiti njegove potrebe po bližini in varnosti, ni nujno, da je vedno preprosto. Dojenje lahko za mamice predstavlja velik izziv, zato je dobro, če se nanj pripravite.

V prodajalnah Pikapolonica in Baby Center vas čaka bogata ponudba pripomočkov, s katerimi se boste lažje privadili na dojenje. Zraven nedrčkov in blazinic za dojenje, lahko izberete tudi praktično črpalko. Pomembno je tudi, da vam je med dojenjem udobno, zato si lahko že v času nosečnosti izberete udobno in lepo blazino za dojenje. Materinsko blazino oziroma blazino za dojenje lahko v času nosečnosti uporabljate tudi pri spanju.

Spomini, ki trajajo večno!

Nosečnost mine, dojenček se rodi in čas začne teči še hitreje, kot kadarkoli prej. Mamice si seveda želijo, da bi v spominu ohranile vsak gib, zvok, nasmeh, vonj in trenutek z najmlajšim družinskim članom.

Predlagamo, da za zapis pomembnih prelomnic in posebnih trenutkov uporabite enega izmed čudovitih dnevnikov za nosečnice. Prav tako pa lahko čarobne skupne trenutke ovekovečite z albumi za dojenčka in karticami za fotografiranje. Da ne boste nikoli pozabile, kako majhne so bile dojenčkove dlani in stopala, nikar ne pozabite narediti tudi odtisov. Odtisi otrokovih dlani in stopal bodo čudovit spomin, ki vam bo ostal za vedno. Podarite pa jih lahko tudi za darilo – stari starši, tete ali strici se ga bodo zagotovo razveselili.

Čez nekaj let si boste hvaležni, ker ste si vzeli čas za ustvarjanje spominov. Čas teče hitreje, kot bi si včasih želeli in še preden se zavemo, majhni dojenčki zrastejo v odrasle otroke. Spomini, ki jih boste ustvarili, pa bodo z vami za vedno. Vsakič, ko se boste želeli spomniti prvih dni, mesecev in let z vašim dojenčkom, boste lahko prelistali album ali pogledali fotografije in odtise.  

Nosečke in mamice, čaka vas najbolj razburljiva pustolovščina v življenju. Pripravite se na čudovite trenutke, polne izzivov, vzponov in padcev – kot se za vsako pustolovščino spodobi. Še preden vas prevzame nakupovalna mrzlica za vašega dojenčka, poskrbite tudi zase. Nikar ne zanemarjajte svojega dobrega počutja in udobja!

V čast nam je, da vam lahko v tako posebnih, čudovitih in edinstvenih trenutkih stojimo ob strani. Vabimo vas, da pobrskate po ponudbi prodajalne Pikapolonica in Baby Center in na svoj nakupovalni seznam dodate vse, kar vam bo polepšalo pričakovanje in materinstvo.

Prikaži več
Zapri