Previjalne torbe

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. BABYMEL 1 Izdelek
 2. FREEON 10 Izdelki
 3. JOLLEIN 2 Izdelki
 4. PEG PEREGO 1 Izdelek
Cena
Barva
 1. Bela 2 Izdelki
 2. Bež 1 Izdelek
 3. Črna 3 Izdelki
 4. light gray 2 Izdelki
 5. Modra 1 Izdelek
 6. Rjava 1 Izdelek
 7. Roza 2 Izdelki
 8. Siva 4 Izdelki
 9. Večbarvna 1 Izdelek
Prikazanih 14 od 14 izdelkov
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  Nahrbtnik Trend
  FREEON 
  Nahrbtnik Trend
  49,99 €
  ali od 17,55 € / mesec
  Quickview
 2. Dodaj na seznam želja
  Klub cena
  Nahrbtnik Silver Nahrbtnik Silver
  FREEON 
  Nahrbtnik Silver
  20,99 €
  29,99 €
  Quickview
  -30%
 3. Dodaj na seznam želja
  Nahrbtnik
  PEG PEREGO 
  Nahrbtnik
  79,99 €
  ali od 14,18 € / mesec
  Quickview
 4. Dodaj na seznam želja
  Previjalna torba Lexie Previjalna torba Lexie
  JOLLEIN 
  Previjalna torba Lexie
  69,99 €
  ali od 12,41 € / mesec
  Quickview
 5. Dodaj na seznam želja
  Previjalna torba Lexie Previjalna torba Lexie
  JOLLEIN 
  Previjalna torba Lexie
  69,99 €
  ali od 12,41 € / mesec
  Quickview
 6. Dodaj na seznam želja
  Nahrbtnik Gabby Nahrbtnik Gabby
  BABYMEL 
  Nahrbtnik Gabby
  69,99 €
  ali od 12,41 € / mesec
  Quickview
 7. Dodaj na seznam želja
  Klub cena
  Nahrbtnik Diamond Nahrbtnik Diamond
  FREEON 
  Nahrbtnik Diamond
  24,49 €
  34,99 €
  Quickview
  -30%
 8. Dodaj na seznam želja
  Klub cena
  Torba Geometric Torba Geometric
  FREEON 
  Torba Geometric
  27,99 €
  39,99 €
  Quickview
  -30%
 9. Dodaj na seznam želja
  Klub cena
  Torba Mommy rules
  FREEON 
  Torba Mommy rules
  31,49 €
  44,99 €
  Quickview
  -30%
Prikazanih 14 od 14 izdelkov
Razvrsti po

Previjalna torba naj bo prostorna in funkcionalna

Z dojenčkovim rojstvom se pričnejo nove dogodivščine, izzivi in izleti, ki pa od novopečenih staršev zahtevajo tudi uporabo določene otroške opreme. Zraven otroškega vozička, posteljice in previjalne mize, boste zagotovo potrebovali tudi kakovostno in prostorno previjalno torbo. Gre za nepogrešljiv dodatek, ki ga boste uporabljali skoraj vsak dan v prvem letu otrokovega življenja, ali pa še veliko dlje. Vanjo lahko spravite vse, kar potrebujete za nego in hranjenje vašega dojenčka.

Priporočamo, da o izbiri torbe za previjanje dobro premislite, saj vas bo spremljala zelo pogosto. Izberite torbo ali nahrbtnik, ki vaši družini najbolj ustreza – tako se boste lahko z njo brez skrbi odpravili novim dogodivščinam naproti!

V prodajalnah Pikapolonica lahko izbirate med čudovitimi in funkcionalnimi previjalnimi torbami blagovnih znamk Altabebe, Babymel, Bellotte, Chicco, FreeOn, Peke Baby in Ryco.

Kakšna je praktična previjalna torba?

Zdi se, da je previjalno torbo enostavno izbrati, pa vendar temu ni zmeraj tako. Previjalna torba bo vaša zvesta spremljevalka na vseh sprehodih, opravkih, izletih in potovanjih. Izbrati morate previjalno torbo, ki je prostorna, praktična in predvsem takšna, ki vam je zares všeč. Nekatere previjalne torbe so na voljo skupaj z vozički, mi pa smo za vas na naše poličke postavili moderne, prostorne in praktične previjalne torbe, ki si jih lahko izberete že danes. Dobro in praktično previjalno torbo odlikujeta prostornost in funkcionalnost. Več kot ima predalov, bolje je, saj boste tako lažje pospravili in organizirali vse pripomočke in dodatke za vašega dojenčka. Bodite pozorni, da ima previjalna torba velike in majhne predale, predal za stekleničko, ki vzdržuje ustrezno temperaturo ter predal, kamor lahko pospravite tudi previjalno podlogo. Izbirate lahko med previjalnimi nahrbtniki in klasičnimi torbami, ki so namenjene nošenju preko ramena. Vse previjalne torbe, ki jih najdete na naših spletnih in fizičnih policah je mogoče hitro in enostavno pripeti na otroški voziček. Tako bodo pripomočki vedno na dosegu roke. Kaj ne sme manjkati v vaši previjalni torbi? Če ste se bodoče mamice pred porodom ukvarjale predvsem s tem, kaj pripraviti v torbo za porodnišnico, je zdaj čas, da pripravite previjalno torbo. Dobro organizirana in pripravljena torba vam bo olajšala marsikateri opravek in izlet. Da bo pripravljanje torbe lažje, smo za vas pripravili seznam pripomočkov, ki jih običajno najdemo v skoraj vsaki torbi za previjanje.

 • Rezervne plenice in previjalna podloga: Brez rezervnih plenic se nikar ne odpravite od doma. Tudi, če ste dojenčka ravno pred odhodom od doma previli, se lahko zgodi, da boste morali že čez nekaj minut spet zamenjati plenico. Vedno, ko se vrnete z opravkov ali sprehoda, nadomestite porabljene plenice. Tako se vam ne bo nikoli zgodilo, da bi ravno na poti ostali brez.
 • Vlažni robčki: vlažni robčki vam ne bodo prišli prav le pri previjanju, ampak tudi pri brisanju majhnih rok in madežev od malice.
 • Hrana ali prigrizki za dojenčka: Če je dojenček še majhen in ga dojite, potem dodatne hrane ne potrebujete. V primeru, da dojenčka hranite po steklenički, pa vedno poskrbite, da imate v previjalni torbi vsaj en obrok mleka. Ko je dojenček večji in že uvajate gosto hrano, vam bodo na poti prav prišli prigrizki, sveže sadje in kašica, ki mu jo lahko ponudite tudi na poti.
 • Tetra plenice: Tetra plenice so vsestranske, zato naj bo v vaši previjalni torbi vedno vsaj ena. Morda jo boste potrebovali za previjalno podlogo, za odejico, ko dojenček zaspi ali za podiranje kupčka.
 • Osebni dokumenti: ne glede na to, kam se odpravite, poskrbite, da imate s sabo na poti vedno vaše in otrokove osebne dokumente. To vključuje tako osebno izkaznico, če jo dojenček že ima, kot kartico zdravstvenega zavarovanja,
 • Igračke: nikar ne pozabite v previjalno torbo pripraviti tudi dojenčkove najljubše igračke. Nikoli ne veste, kje se boste zadržali in zagotovo ne želite tvegati, da bi vašemu dojenčku postalo dolgočasno.
 • Rezervna oblačila: Nikoli ne zapustite stanovanja brez rezervnih oblačil. Dojenčki so res nepredvidljivi in nikoli ne veste, kaj vas čaka. Hitro se lahko zgodi, da jim spusti plenica ali pa se umažejo. Rezervna oblačila so tako nepogrešljiva v vsaki previjalni torbi.
 • Duda: Če dojenček uporablja in potrebuje dudo, potem poskrbite, da imate v previjalni torbi vedno eno rezervno dudo.

Ko boste z dojenčkom opravili prvih nekaj sprehodov, opravkov in izletov, boste tudi sami ugotovili katere so tiste stvari, ki ne smejo manjkati v vaši previjalni torbi. S tem, ko dojenček raste, se spreminjajo tudi njegove potrebe, zato vsebino previjalne torbe temu tudi prilagodite.

Kaj pa, ko dojenček previjalne torbe ne potrebuje več?

Ko dojenček zraste v malčka in previjalne torbe ne potrebujete več, je ni potrebno kar takoj zavreči. Previjalna torba je lahko praktičen dodatek tudi takrat, ko vanjo ne boste več shranjevali pleničk, vlažnih robčkov in rezervnih oblačil. Previjalno torbo ali nahrbtnik lahko uporabite kot torbo za na bazen, saj vam bodo številni predali še kako prav prišli pri organizaciji vseh pripomočkov, ki jih boste morali vzeti s sabo. Poleg tega je previjalna torba popolna spremljevalka na vseh družinskih počitnicah. Dodaten shranjevalni prostor vedno prav pride, kajne? Če ste izbrali previjalni nahrbtnik, ki na prvi pogled ne izgleda, kot bi bil namenjen le dojenčkom, potem ga lahko uporabljate tudi za vaše prostočasne aktivnosti, izlete ali nakupovanje.

V prodajalnah Pikapolonica najdete zanimive, moderne, prostorne in praktične previjalne torbe in nahrbtnike. Previjalna torba z vsemi dodatki in pripomočki, ki jih potrebujete za dojenčka, bo vaša zvesta spremljevalka v prvih letih. Brez skrbi, tudi, če se izleti in opravki z dojenčkom na prvi pogled zdijo povsem nemogoči, bodo hitro postali prijetni tudi za vas. Pomembno je le, da v previjalno torbo pripravite vse, kar bi morda lahko na poti potrebovali. Nikar se od doma ne odpravite brez hrane in prigrizkov, rezervnih plenic, vlažnih robčkov in previjalne podloge ter nekaj kosov rezervnih oblačil.

Pri pripravi previjalne torbe pa mamice nikar ne pozabite tudi nase. Zagotovo se bo našel tudi prostor za vaš prigrizek, steklenico vode in mobilni telefon. Če se boste na sprehode opravljali v hladnejših jesenskih in zimskih mesecih, naj v previjalni torbi ne manjka mazilo za ustnice za vas ter kakovostna, naravna in hranilna kozmetika za nežno kožo vašega dojenčka. Izbira previjalne torbe vam bo zagotovo v veselje. Izberite torbo ali nahrbtnik, ki ga boste z veseljem nosile, bo prostoren in predvsem funkcionalen. Odpravite se v najbližjo prodajalno Pikapolonica ali pa si oglejte našo spletno ponudbo torb in nahrbtnikov. Ste že izbrali svojo najljubšo?

Prikaži več
Zapri