Ustvarjanje nepozabnih spominov

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. MILESTONE 1 Izdelek
 2. ROOMMATES 3 Izdelki
Cena
 1. 0,00 € - 9,99 € 1 Izdelek
 2. 10,00 € - 19,99 € 2 Izdelki
 3. 20,00 € - 29,99 €
 4. 30,00 € - 39,99 €
 5. 40,00 € - 49,99 €
 6. 50,00 € in več 1 Izdelek
Prikazanih 4 od 4 izdelkov
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  Klub cena
  Stenske nalepke Snežak
  ROOMMATES
  Stenske nalepke Snežak
  3,98 €
  Redna cena 19,90 €
  Quickview
 2. Dodaj na seznam želja
  Klub cena
  Stenske nalepke Božič
  ROOMMATES
  Stenske nalepke Božič
  2,98 €
  Redna cena 14,90 €
  Quickview
 3. Dodaj na seznam želja
  Klub cena
  Stenske nalepke Baloni
  ROOMMATES
  Stenske nalepke Baloni
  11,18 €
  Redna cena 55,90 €
  Quickview
Prikazanih 4 od 4 izdelkov
Razvrsti po

Ustvarite najlepše spomine z vašim dojenčkom

Navdušenje ob pozitivnem testu nosečnosti se je nekoliko pomirilo in čas je za priprave na novega družinskega člana. Čeprav se zdi 9 mesecev nosečnosti dolgo časa, bodo ti meseci hitro minili in dojenček bo tu, kot bi mignil. A če se vam bo v nosečnosti zdelo, da čas kar leti, ne boste mogli verjeti, kako hitro bo minevalo, ko bo dojenček z vami. Čakajo vas številne prelomnice, lepi in malo težji trenutki, predvsem pa ogromno priložnosti za ustvarjanje nepozabnih spominov. Čeprav se vam zdi, da ni mogoče, da bi vse lepe trenutke in stvari pozabili, jih kljub temu boste. Ravno zato je pomembno, da v nosečnosti in po porodu ustvarjate spomine, ki vam bodo ostali za vedno.

Ustvarjanje nepozabnih spominov na čudovito nosečnost

Po pozitivnem testu nosečnosti bodoča mamica običajno še ni pripravljena, da bi veselo novico razkrila vsem svetu. A že v prvih tednih se veliko dogaja, nosečnica pa se sooča s številnimi novimi občutki. Seveda je lepo in prav, če ustvarite tudi nepozabne spomine na nosečnost. V naši ponudbi boste našle čudovite nosečniške dnevnike, ki vas bodo vodili iz tedna v teden in iz meseca v mesec, vse do dneva, ko se vam bo pridružil nov družinski član. Vanj lahko zapisujete svoje občutke, počutje, spremembe na telesu ter vse pomembne prelomnice. Zagotovo ne želite pozabiti, kdaj ste prvič začutile brce, kdaj ste izvedele za spol otroka in kdaj se vam je trebušček začel prav zares poznati, kajne?

Ustvarjanje nepozabnih spominov z novim družinskim članom

V naši ponudbi lahko najdete številne zanimive načine, kako ustvariti nepozabne spomine z vašim dojenčkom. Kartice za fotografiranje in različni seti blagovnih znamk Adora, Milestone, Učila, Trends and Pearhead vam nudijo neskončne možnosti za ustvarjanje. Dovolite nam, da vam predstavimo čudovite in nadvse uporabne izdelke, s katerimi boste najlepše trenutke shranili za vedno.

 • Unikatna božična krogla je izvrstna ideja za ustvarjanje spomina na otrokov prvi božič. Lepo se bo podala na vsako božično jelko. Na kroglo lahko naredite odtis otrokove roke, zraven pa dopišete tudi njegovo ime,
 • zdi se vam, da si boste te drobne rokice in stopala zapomnili za vedno. A otroci rastejo hitreje, kot si lahko predstavljate in majhni prstki bodo kmalu le še bežen spomin – razen, če ustvarite odtise, ki vam bodo ostali za vedno. Ustvarite lahko odtise rok vse družine ali pa stopalo in dlan odtisnete kar v škatlico. Če vas je strah, da bi pri ustvarjanju odtisov nastalo preveč nereda, potem izberite odtis s črnilom, s katerim boste lahko ustvarili odtis brez ene same packe umazanije,
 • fotografije so čudovit spomin. Vsakič, ko jih boste pogledali, se boste spomnili čudovitih trenutkov in pomembnih prelomnic. Še lepše bodo, če jih boste dali v okvir, h kateremu lahko priložite tudi odtis stopala ali dlani,
 • pisanje in ustvarjanje dojenčkovega albuma je odličen način, kako na eno mesto shraniti vse pomembne podatke, prelomnice in najlepše spomine. Vanj lahko zapisujete, rišete in seveda nalepite tudi fotografije. Čez nekaj let boste z veseljem odprli dojenčkov album, ga prelistali in se spominjali vseh lepih, posebnih trenutkov z vašim dojenčkom,
 • še eden zanimiv način, kako ovekovečiti pomembne in zanimive prelomnice v dojenčkovem razvoju, so kartice za fotografiranje. Na karticah so zapisane najbolj pogoste, zanimive in pomembne prelomnice, ki jih dojenček oziroma malček doživi v prvih letih. Seveda lahko ustvarite tudi kakšno svojo. Dojenčka preprosto fotografirajte s kartico in nastal bo čudovit, zabaven spomin.

Pomembne prelomnice v prvem letu življenja z dojenčkom

Prvo leto po tem, ko se družini pridruži nov družinski član, je še posebej pestro in zanimivo. Ne le zato, ker se vsi skupaj še privajate na nove vloge, ampak zato, ker je razvoj dojenčka v prvem letu res pester. Priča boste številnim prelomnicam na področju gibalnega in socialnega razvoja, poleg tega pa ga čaka prvi božič, prve počitnice, prvi obiski in seveda, prvi rojstni dan. Katere prelomnice morate ovekovečiti, da se jih boste lahko za vedno spominjali?

 • Prihod iz porodnišnice: ustvarite fotografijo, v dojenčkov dnevnik pa zapišite kako je potekala vožnja, koliko časa je trajala in kako ste se imeli. Vas je doma pričakala kakšna posebna dobrodošlica? Zapišite in fotografirajte tudi to, zagotovo bo lep spomin.
 • Prvo kopanje: Prvo kopanje je zelo poseben trenutek, saj se novorojenčki ne smejo kopati takoj po rojstvu. Ne pozabite narediti fotografije in zapisati datuma tega pomembnega dogodka.
 • Prvi sprehod: Ne obremenjujte se s tem, koliko dni po porodu boste pripravljeni prvič zapustiti varno zavetje vašega doma. Vzemite si čas in prvi sprehod opravite, ko boste čutili, da je pravi čas.
 • Prvi zob: Rast zob je za številne starše prava nočna mora, saj lahko dojenčka ob tem spremlja vročina, slaba volja, prebavne težave in močno povečano slinjenje. A kljub temu je prvi zob pomembna in lepa prelomnica, ki se je boste zagotovo želeli spominjati.
 • Samostojno sedenje: Sedenje je za nas, odrasle, tako samoumevno, za dojenčka pa je zelo resen dosežek v gibalnem razvoju. Nikar ga ne pozabite fotografirati, saj boste na fotografijo zagotovo ujeli tudi dojenčkov ponosen izraz na obrazu.
 • Prvi božič in drugi pomembni dogodki: V prvem letu se bodo zvrstili številni prazniki in dogodki, ki jih boste prvič praznovali kot družina. Zapišite kako so potekali, kaj posebnega ste počeli in ali ste morda začeli kakšno novo družinsko tradicijo.
 • Prvi koraki: Gibalni razvoj se ne zaključi s prvim korakom, so pa prvi koraki zagotovo trenutek, ki ga ne želi pozabiti noben starš. Še bolje, kot da ustvarite fotografijo je, da ustvarite video posnetek. Prvi poskusi hoje so zelo simpatični, vaš dojenček pa bo zagotovo zelo ponosen nase.

Naj vam bo ustvarjanje spominov v nosečnosti in po porodu, ko se bo vaši družini pridružil dojenček, v veselje in užitek. Zapišite si vsak trenutek in dogodek, ki se vam zdi poseben. Tudi, če se vam zdi, da si ga boste za vedno zapomnili, bo vseeno lep spomin, če ga boste tudi fotografirali ter ga zapisali k ostalim pomembnim prelomnicam v dojenčkov album.

V prodajalnah Pikapolonica vas čakajo številni izdelki, s katerimi boste lahko ustvarjali nepozabne spomine na prva leta, pomembne prelomnice in najlepše trenutke.

Prikaži več
Zapri