Zabava in darila

Skupaj s Pikapolonico in Baby Centrom pričarajte čudovito vzdušje na vsaki otroški zabavi! Ne glede na to, ali gre za rojstni dan, Baby Shower ali veselo pustno rajanje. Pikapolonica in Baby Center vam s svojo pestro ponudbo zabavnih pripomočkov, dekoracije in idejami za obdarovanje stojita ob strani. Privoščite si nepozabno zabavo z izdelki blagovnih znamk Bontempi, Chi Chi Love, Pearhead, Forever in Sterntaler.
Preberi več

Priljubljeni izdelki

 1. Dodaj na seznam želja
  outlet
  Mehki kuža z ropotuljo
  ARTESAVI 
  Mehki kuža z ropotuljo
  Akcijska cena 9,09 € Redna cena 12,99 €
  Quickview
  -30%
 2. Dodaj na seznam želja
  outlet
  Plišasti zajček z ropotuljo
  ARTESAVI 
  Plišasti zajček z ropotuljo
  Akcijska cena 5,59 € Redna cena 7,99 €
  Quickview
  -30%
 3. Dodaj na seznam želja
  outlet
  Bright Bugz - evolution Bright Bugz - evolution
  BRIGHT BUGZ 
  Bright Bugz - evolution
  Akcijska cena 6,99 € Redna cena 9,99 €
  Quickview
  -30%

Pobrskajte po naši zakladnici uporabnih nasvetov.

Oddaja telefonskega naročila

Oddaja telefonskega naročila

Tukaj smo za vas - oddajte svoje naročilo tudi po telefonu.

Kaj z otroki početi med krompirjevimi počitnicami?

Kaj z otroki početi med krompirjevimi počitnicami?

Krompirjeve počitnice so tukaj! Jih je tudi vaša družina že komaj čakala? 

Naj se zabava prične!

Pikapolonica in Baby Center se izredno rada zabavata in prepričani smo, da se tudi vi skupaj s svojimi otroki radi poveselite! Pri nas najdete vse izdelke, ki jih potrebujete za planiranje in organizacijo popolne zabave za otroke, ne glede na to, katero priložnost praznujete. Prav tako pa boste, v primeru, da se boste zabave udeležili v vlogi gosta, v naši pestri ponudbi zagotovo našli popolno darilo za otroka ali starša, ki ga boste obiskali.

Preverite našo ponudbo izdelkov, s katerimi bo druženje ob posebnih priložnostih še bolj veselo. Med pisanimi baloni, dekoracijo, pustnimi kostumi in ostalimi pripomočki za zabavo najdete izdelke blagovnih znamk Bontempi, Chi Chi Love, Pearhead, Forever in Sterntaler.

Najboljše ideje za obdarovanje otrok in staršev

Se odpravljate na rojstni dan, Baby Shower ali zabavo ob kateri drugi posebni priložnosti in se soočate s težavami pri izbiri darila? Brez skrbi! V Pikapolonici in Baby Centru vam z veseljem pomagamo s kreativnimi idejami in pestro ponudbo izdelkov, s katerimi lahko obdarujete svojega gostitelja, ne glede na to, ali gre za otroka ali za starša.

Otroci se običajno najbolj razveselijo nove igračke, kreativnih setov za ustvarjanje ali športne opreme. Izbor popolne igračke ali popolnega darila je seveda odvisen od otrokove starosti in interesov. Čudovita ideja za obdarovanje otroka je tudi otroška knjiga. Pestra izbira otroških knjig v prodajalnah Pikapolonica in Baby Center vam omogoča, da izberete knjigo, popolno za obdarovanca. Upoštevajte otrokovo starost in interese ter izberite tisto knjigo, za katero menite, da jo bo z veseljem prebiral. Potipanke, kartonke in interaktivne otroške knjige so običajno bolj zanimive za mlajše otroke, starejši pa se bolj razveselijo klasičnih pravljic, pustolovskih pripovedk in čtiva s poučnimi vsebinami.

Obdarujete starše z dojenčkom? Potem so pleničke odlična ideja za darilo! Saj veste, da jih pri družinah z majhnimi otroki kar naprej zmanjkuje. Prav tako se bodo novopečeni starši zagotovo razveselili oblačil za dojenčke, ki jih ni nikoli dovolj in jih je včasih potrebno zamenjati tudi večkrat na dan. Ob praznovanju otrokovega rojstva pa lahko družino obdarujete z različnimi kreativnimi seti za ustvarjanje spominov. Tako se bodo starši še leta kasneje spominjali, kako majceno je bilo nekoč stopalo njihovega dojenčka.

Darilni bon je zmeraj dobra ideja za obdarovanje

Ste še vedno brez idej za obdarovanje? Izberite darilni bon za prodajalno Pikapolonica ali Baby Center v vrednosti 5€, 10€, 20€ ali 50€. Tako si lahko obdarovanec, ne glede na to, ali gre za otroka ali za starša, sam izbere darilo, za katero meni, da bi mu prišlo najbolj prav. Otroci bodo gotovo veseli, če bodo lahko igračko za svoje rojstnodnevno darilo izbrali kar sami. Saj veste, da se otroške želje in ideje kar naprej spreminjajo in včasih je težko ugotoviti, kaj je prav tisto, česar bi se najbolj razveselili.

Ste z nakupom darila odlašali do zadnjega trenutka? Brez skrbi! Nakup Pikapoloničinega ali Baby Centrovega darilnega bona je preprost in hiter. Darilni bon lahko namreč kupite na vseh prodajnih mestih Petrola, Pošte Slovenije ter v spletni ali katerikoli fizični prodajalni Pikapolonica ali Baby Center.

Baby Shower je vedno bolj priljubljen trend med slovenskimi starši

Ameriški običaj, ki ga poznamo pod imenom Baby Shower, je vedno bolj priljubljen tudi med slovenskimi družinami, ki pričakujejo dojenčka. Baby Shower je odlična priložnost za veselo druženje in brezskrben klepet, še pred prihodom novega družinskega člana. Le zakaj ne bi izkoristili te priložnosti za prijetno in sproščeno zabavo?

Ob tej posebni priložnosti lahko obdarujete tako bodočo mamico, kot tudi njenega dojenčka. Običajno se sicer največ pozornosti nameni vedno večjemu nosečniškemu trebuščku, vendar je tudi obdarovanje nosečnice izredno lepa gesta. Zagotovo se bo razveselila nepogrešljivega izdelka materinske kozmetike, ki ga bo potrebovala v prvih mesecih po porodu, kot je na primer maslo za telo ali olje proti strijam. Izberete pa lahko tudi kreativni set za izdelovanje spominov, s katerim lahko družine ovekovečijo prelomne trenutke otrokovega odraščanja.

Čudovito darilo ob tej posebni priložnosti pa so tudi izdelki blagovne znamke BabyBlooms, ki prikupna oblačila za dojenčke domiselno preobrazijo v prikupne šopke in sladoledne kornete. Saj veste, da čistih in svežih oblačil za dojenčka ni nikoli dovolj! Prav tako pa se družine z novorojenčki kar naprej srečujejo s pomanjkanjem pleničk. Le te so odlična ideja za obdarovanje novopečenih staršev in Baby Shower je idealna priložnost za to.

Preženite zimo z veselo pustno zabavo!

Pustnega časa se v Pikapolonici in Baby Centru vsako leto zelo veselimo in verjamemo, da veselo pustno rajanje nestrpno pričakujejo tudi vaši najmlajši. V veseli pustni sezoni imamo, tako odrasli, kot tudi otroci, priložnost, da se preobrazimo v svoje najljubše pravljično bitje, žival ali znano osebo. Pri pustnem maskiranju je meja le nebo!

Pikapolonica in Baby Center vam v času veselega pusta nudi številne možnosti za izbiro pustnega kostuma. V naših prodajalnah najdete vse, od čarovnic, princesk, živali, ter različnih risanih in super junakov. Prepričani smo, da so vaši otroci polni kreativnih idej o tem, kako se bodo našemili na letošnji pustni torek.

Pust je odlična priložnost, da prebudite otroka v sebi!

Ali že veste, v katero masko se boste našemili letos? Vsem tistim, ki ste brez pravih idej o izbiri pustne maske zase in za svojega otroka, predlagamo, da preverite ponudbo pustnih mask v Pikapolonici in Baby Centru. Zraven domiselnih kostumov najdete v naši ponudbi tudi lasulje različnih barv in oblik! Prav tako lahko svojo pričesko obarvate z živobarvnim sprejem, ki se bo na vaših laseh obdržal le nekaj dni ali tednov.

Med družinami z majhnimi otroki so izredno priljubljene tudi družinske maske. Prepustite se svoji in otrokovi domišljiji in skupaj poiščite ideje za skupno maskiranje. Družina se bo zagotovo zabavala že pri izbiranju maske, še bolj pa ob nakupovanju in maskiranju!

Podajte se na nepozabno zabavo skupaj s Pikapolonico in Baby Centrom!

Ne spreglejte tudi naše ponudbe pisanih balonov, ki ne smejo manjkati na nobeni zabavi. Baloni različnih oblik, dimenzij in barv bodo zagotovo popestrili vsako druženje ob posebni priložnosti.

Z izdelki blagovnih znamk Bontempi, Chi Chi Love, Pearhead, Forever in Sterntaler, bo druženje ob posebnih priložnostih še bolj veselo! Juhu! Naj se zabava prične!

Prikaži več
Zapri