Črka O za personalizirano igralo

500O
Redna cena 1,99 €
Možnost brezplačne dostave. Kako deluje?
Na zalogi. Predvidena odprema: jutri*
Naročite na spletu - prevzemite v prodajalni Kako deluje?
ARTESAVI
Dodaj na seznam želja

Opis izdelka

Prvo leto otroka predstavlja za starše nekaj posebnega, je čarobno in zagotovo nepozabno.
Vsi si želimo, da bi novorojenčku oz. dojenčku v prvem letu poklonili nekaj, kar bi ostalo v spominu staršem ter bi bilo obenem kasneje tudi spomin za otroka. Želimo podariti nekaj, kar ostane zasidrano globoko v srcu.
Dojenček v prvem letu igrače predvsem opazuje in spoznava z dotikanjem. Najboljše so igrače iz mehkih materialov, ki so dovolj majhne, da jih bo dojenček lahko prijel ter pridobival izkušnje otipa. Poleg tega so odličen izbor igrače, ki so pritrjene na voziček ali stolček, saj ima dojenček za raziskovanje proste roke. Če igračo sestavlja več manjših delov, jo bo raziskoval dlje. Ker pa se zavedamo, da je vsak dojenček edinstven in poseben, želimo, da so tudi njegove igrače takšne. Želimo, da je darilo, ki ga bodo izbrali njegovi najbližji posebno, personalizirano in namenjeno samo njemu.

S tem namenom smo se odločili, da vam pomagamo ter ponudimo nekaj, kar vam bo omogočilo izbrati popolno darilo, ki bo prav posebej oblikovano za obdarovanca - personalizirano igralo za voziček.
Osnovno igralo z dvema igračama je na voljo v modri, roza in sivi barvi, nanj pa lahko nanizate črke imena obdarovanca. S sponkama ga lahko enostavno pritrdite na voziček, avtosedež ali stolček, lahko pa z igralom okrasite tudi dojenčkovo sobico. Zagotovo boste sestavili darilo, ki bo posebno za starše ter bo kasneje lep spomin za otroka. Vsi namreč vemo, da so darila, ki jih kupimo za dojenčka, v veliki meri namenjena tudi staršem: Posebno čarobnost pa boste dodali še s tem, da boste dojenčku podarili nekaj, kar je namenjeno in ustvarjeno le zanj.

Paket vsebuje le eno črko, veriga je na voljo za nakup posebej.
Dodatne informacije
ZnamkaARTESAVI
Napišite svoje mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko oddajo komentar. Prosimo vpišite se or ustvarite račun.

Pobrskajte po naši zakladnici uporabnih nasvetov.

Kako koristiti torkove ugodnosti na spletu?

Imate urejen status na svoji klubski kartici? Nimate? Potem je čas, da to uredite

Tukaj je Katalog vozičkov!

Prelistajte katalog in iz široke ponudbe otroških vozičkov izberite svojega.

Končno spet tukaj – Katalog igral 2020

Izšel je novi katalog igral za igro na prostem – prelistajte bogato ponudbo zdaj!

Zapri