Pustni kostumi in maske

Filtriraj 1
Nakupovalne možnosti
Znamka
  1. CARNIVAL TOYS 2 Izdelki
  2. HOT WHEELS 1 Izdelek
  3. RUBIES 9 Izdelki
  4. UNIKA TTI 2 Izdelki
  5. UNIKATOY 4 Izdelki
Izdelkov, ki bi ustrezali iskanju, ne moremo najti.

Ste pripravljeni na veselo pustno rajanje?

Le kdo se ne veseli norčavih mask, okusnih krofov in veselih karnevalskih povork? V čarobnem pustnem času imamo tako odrasli, kot tudi otroci izjemno priložnost, da damo domišljiji prosti pot in se preobrazimo svojega najljubšega filmskega junaka ali pravljično bitje. Pri izbiri pustne maske je meja le nebo!

Tudi v Pikapolonici se pustnega časa vedno zelo veselimo in v naši ponudbi se vsako leto najdejo novi domiselni pustni kostumi za celo družino! Prebrskajte po naši spletni strani ali pa se odpravite v najbližjo prodajalno Pikapolonica in preverite katere pustne kostume, lasulje, barve za obraz in dodatke za kostume smo pripravili za letošnjo pustno sezono. 

Kaj bomo pa letos za pusta?

Še preden začnete z izbiro otrokovega pustnega kostuma, predlagamo, da se najprej posvetujete s svojim otrokom. Običajno se vsako pustno sezono pojavijo hit maske, ki so med našimi najmlajšimi najbolj priljubljene. V zadnjih letih se v vrhu priljubljenih pustnih kostumov pojavljajo številni risani junaki. Številne deklice se želijo našemiti v Ano ali Elzo; neustrašni princeski Ledenega kraljestva, prav tako pa so izredno poljubljeni tudi liki risanke Miraculous in drugi super junaki, kot sta na primer Batman in Spiderman.

Seveda pa so tukaj tudi klasične maske, ki se veselega pustnega rajanja udeležujejo leto za letom. Otroci zelo radi posnemajo odrasle in pust jim daje priložnost, da se še bolje preobrazijo vanje. Zdravniki, kuharji in vojaki so zato med našimi najmlajšimi vedno aktualni pustni kostumi. Prav tako pa se številni otroci vsako leto našemijo v klasične pravljične junake, kot so na primer Pika Nogavička, Rdeča Kapica in Sneguljčica.

Si že od nekdaj želite vedeti, kako bi izgledali z drugačno pričesko?

Pustni čas je idealen za preizkušanje novih pričesk, tudi če želite na svoji glavi pomeriti nekaj izredno neobičajnega. S pomočjo lasulje lahko v pustnem času ustvarite videz, ki bo resnično izven okvirjev dolgočasnega vsakdana.

Nekatere lasulje lahko uporabite pri številnih kostumih, druge pa so namenjene točno določenim pravljičnim likom in maskam. Dve nagajivi oranžni kitki sta na primer popolna frizura za vse tiste, ki bi se želeli našemiti v Piko Nogavičko. Še posebej priljubljena lasulja v zadnjih letih pa je čudovita svetlolasa kita, ki jo v priljubljeni risanki Ledeno Kraljestvo (Frozen) nosi ledena kraljica Elza.

Obarvajte svoj obraz

Potrebujete ideje za pustno ličenje obraza? Nič lažjega! Na internetnih straneh, na primer na portalu YouTube, najdete celo vrsto vodičev za pustno ličenje. Poiščite svojo inspiracijo, nato pa preverite Pikapoloničino ponudbo barv za obraz, kjer boste zagotovo našli tiste izdelke, ki jih potrebujete za popoln pustni make-up!

Nekateri seti barv za obraz so namenjeni točno določeni pustni maski in vsebujejo manj barv, v večjih setih za pustno ličenje pa najdete celo barvno lestvico. Naša ponudba pustne kozmetike pa ne zajema le barv za ličenje, pač pa tudi spreje za lase. Z njihovo pomočjo lahko preverite, kako bi izgledali z živo roza ali divje zeleno pričesko! Brez skrbi, barva bo po nekaj pranjih popolnoma izginila.

Pred uporabo pustne kozmetike obvezno preberite navodila za uporabo in varnostna opozorila. Nekateri izdelki morda niso primerni za vse tipe kože. Specifikacije, sestava in varnostna opozorila posameznih izdelkov so podana s strani dobavitelja.

Dodatki za kostume

Je vaša pustna maska skoraj končana, vendar ji manjka tista ena podrobnost, ki bi jo naredila popolno? Preverite Pikapoloničino ponudbo dodatkov za pustne kostume in morda boste pri nas našli točno tisto, kar potrebujete. Saj veste, izvedba je prav toliko pomembna kot dobra ideja. Prepričajte se, da bo izvedba vaše pustne maske kar se da popona in ne pozabite, da so pogosto dodatki za pustne kostume tisti, ki vaš pustni videz dodobra izpopolnijo.

Ideje za pustne maske

Ste tudi vi brez idej in ne veste, v kaj bi se letos našemili oziroma v kaj bi našemili svoje otroke? Nič zato! Pikapolonica vam ponuja seznam klasičnih mask, ki so aktualne vsako pustno sezono!

  • Najljubša žival – Naj se vaš otrok preobrazi v svojo najljubšo žival. V naši ponudbi vas čakajo prikupni otroški kostumi tigra, pande, psička, pingvina in še in še! Ne pozabite pa, da se v času pusta ni potrebno omejiti na resnične živali; izberete lahko tudi vse bolj priljubljen kostum samoroga.
  • Čarovnik ali čarovnica – Na letečih metlah se čarovniki in čarovnice med ljudi ne spustijo le 31. oktobra, pač pa se k nam vrnejo tudi v času veselega pustovanja.
  • Klovn ali klovnesa – Pustni čas je čas norčij in smeha! Klovni zagotovo poskrbijo za oboje. V klovna se lahko našemite zelo hitro in enostavno; izberite pisano lasuljo in obarvajte svoj obraz z živimi barvami.
  • Pirat ali piratka – Neustrašni kapitani s svojimi posadkami se pustnega rajanja udeležujejo znova in znova. Ne pozabite svojega kostuma opremiti z gusarsko sabljo in prevezo za oko. Prav tako se lahko skupaj s svojim otrokom našemite v gusarja in papagaja.

Družinski kostumi postajajo v zadnjih letih vedno bolj priljubljeni. Vaši otroci se bodo zagotovo razveselili, če se boste našemili vsi skupaj. Preobrazite se v indijansko, kavbojsko ali klovnsko družino. Lahko tudi premislite, katera risanka, film, glasbena skupina ali pravljica je všeč vsem družinskim članom in iz nje ustvarite svoj unikatni pustni kostum. Ne pozabite v kreativni proces izbiranja pustne maske vključiti tudi svojega otroka! Otroška domišljija ne pozna meja in najboljše ideje se zelo pogosto porodijo ravno pri naših najmlajših!

Še bolj veselo pustno rajanje!

Organizirate zabavo v maskah, pa nimate pravih idej za dekoracijo? S pisanimi baloni ne morete zgrešiti! Za pravo pustno zabavo pa ne pozabite preveriti Pikapoloničine ponudbe balonov vseh dimenzij in barv!

Ne pozabite, da v pustno masko ni potrebno vlagati ur premišljevanja in truda. Dovolj je že dobra ideja, kratek sprehod skozi prodajalno Pikapolonica in kanček kreativnega ustvarjanja. Preverite našo pestro ponudbo pustnih kostumov, kozmetike in različnih dodatkov. Prepričano smo, da boste v naših prodajalnih našli popolno masko za veselo pustovanje!

Pikapolonica vam želi obilo zabave in veselo pustovanje!  

Prikaži več
Zapri